برگزاري نمايشگاه‌هاي بهاره در5 نقطه تهران

کد خبر: ۲۲۲۸۹۱
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹ 29 January 2012
|
6270 بازدید
عرضه مستقيم كالا (بهاره) از دهم تا بيستم اسفند ماه در تهران و در پنج مركز برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا، مشاور رييس جمهوري در حوزه اصناف و رييس شوراي اصناف كشور با بيان اين‌كه هيچ كمبودي در حوزه مواد غذايي، پروتئيني و ... نداريم در نشست خبري بعدازظهر امروز گفت: ممكن است نظارت و مديريت ضعيف باشد اما اين موضوع را نبايد به پاي كمبود كالا گذاشت.هر كسي بايد در حوزه خود مديريت كند و امسال نيز طبق روال هر ساله برنامه عرضه مستقيم كالا در400 نقطه كشور برگزار مي‌شود.

قاسم نوده‌فراهاني با بيان اين‌كه از پنجم تا بيست و پنجم اسفند ماه عرضه مستقيم كالا در كشور صورت مي‌گيرد، گفت: زمان عرضه مستقيم كالا در شهرهاي مختلف متفاوت است. درسال جاري در تهران در پنج نقطه كالا به صورت مستقيم عرضه مي‌شود واز سوي ديگر يك مركز نيز به صورت تخصصي براي عرضه مواد غذايي در نظر گرفته شده است.

وي با بيان اين‌كه عرضه مواد غذايي در مصلي از بيست و پنجم بهمن تا پنجم اسفند صورت مي‌گيرد گفت:‌عرضه مستقيم كالا در سازمان گوشت تهرانپارس، فرهنگسراي خاوران، بوستان ولايت، پارك ارم و ورزشگاه تختي عرضه مي‌شود و همه نوع كالاهاي مورد نياز ايام نوروز در اين مراكز توزيع مي‌شود.

رييس شوراي اصناف كشور با بيان اين‌كه حدود سه هزار و500 غرفه براي عرضه كالا پيش بيني شده است تصريح كرد:‌به دليل استقبال گسترده مردم در دوره‌هاي قبل به ميزان يك درصد بر تعداد غرفه‌هاي در نظر گرفته شده افزوده شده است.

فراهاني افزود: عرضه مستقيم مواد غذايي در مصلي از بيست و پنجم بهمن ماه تا پنجم اسفند از ساعت 10 صبح تا 10 شب صورت مي‌گيرد و لازم به ذكر است روز جمعه به حرمت برگزاري نماز جمعه عرضه كالا از ساعت دو بعدازظهر تا 10 شب برقرار است.

وي با اشاره به ديگر مراكز عرضه مستقيم كالا تصريح كرد: عرضه مستقيم كالاهايي چون انواع پوشاك، كيف، كفش، آجيل و خشكبار،‌ مواد غذايي و پروتئيني، شوينده، شيريني و شكلات، پارچه، كالاهاي خرازي وديگر مايحتاج عمومي مردم از 10 اسفند تا بيستم اسفند ماه از ساعت 10 صبح تا 10شب در مراكز مذكور صورت مي‌گيرد.كارشناسي كالاها نيز از يك ماه پيش آغاز شده واز اتحاديه درخواست كرديم تا براي مشاركت واحدهاي صنفي فراخوان دهند؛پس از قرعه كشي نيز افراد منتخب كالاهاي خود را براي كارشناسي ارائه دادند.

رييس شوراي اصناف كشور با تاكيد بر اين كه از 10 تا 30 درصد تخفيف براي عرضه كالاها در نظر گرفته شده است، گفت: در صورتي كه توليدكننده‌ها خودشان در اين برنامه شركت كنند با حذف واسطه‌ها حتي اگر هم 30 درصد تخفيف بدهند باز هم به نفع آن‌ها است.چرا كه از سوي ديگر هزينه كالاها را نيز به صورت نقد مي‌گيرند.

فراهاني با تاكيد بر عرضه نشدن كالاهاي خارجي كه توليدات داخلي آن‌ها وجود دارد، اظهار كرد: در سال‌هاي گذشته دو الي سه غرفه را به خاطر عرضه كالاهاي چيني كه نمونه توليدات داخلي آن ها وجود دارد تعطيل كرديم.كالاها بعد از اين كه از لحاظ كيفيت و قيمت كارشناسي مي‌شوند پلمپ شده و درخواست ما از مردم اين است كه حتما به نمونه كالا توجه كنند؛ به هيچ عنوان اجازه نمي‌دهيم كالاهاي كارشناسي نشده در مراكز عرضه مستقيم كالا توزيع شود.

وي با اشاره به تشكيل كميته رسيدگي به تخلفات مربوط به مراكز عرضه مستقيم كالا، گفت: هدف از عرضه مستقيم كالا، كنترل قيمت‌ها وتنظيم بازار در ايام نوروز و ارائه تخفيف به مردم است. در وهله اول نيز بايد از مردم عذرخواهي كنيم چرا كه امكاناتي كه مردم توقع دارند در اين نمايشگاه‌ها برايشان نيست. براي مراكز عرضه مستقيم كالا هر سال هزينه مي‌كنيم اما هزينه‌هاي انجام شده پرت شده است چرا كه جاي ثابت براي برگزاري چنين برنامه‌هايي نداريم.

رييس شوراي اصناف كشور با تاكيد بر اين كه طبق قانون نظام صنفي وظيفه ما حمايت از حقوق مصرف‌كننده است گفت:‌ حدود سه هزار و 500 مشاركت كننده از صنف‌هاي مختلف در مراكز عرضه مستقيم كالا حضور دارند كه اتحاديه‌هاي مربوطه مسوول اين افراد هستند.

فراهاني با اشاره به حضور كمرنگ واحدهاي صنفي در فروش فوق العاده در سال‌هاي قبل نسبت به آماري كه ارائه مي‌شد گفت: ‌در سال جاري از اتحاديه‌ها در خواست كرديم كه ليستي از افرادي كه فروش فوق العاده برگزار مي‌كنند به ما ارائه دهند.

وي با تاكيد بر عرضه گوشت مرغ، ماهي و گوشت قرمز اظهار كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت قول داده سه نوع كالاي برنج، روغن وشكر هم در اختيار ما قرار دهد تا با قيمت مصوب عرضه كنيم؛ قيمت اين اقلام با بيرون درصد قابل توجهي تفاوت دارد.

فراهاني با اشاره به عرضه ميوه نيز تصريح كرد: تا جايي كه امكانات ياري كند به اتحاديه ميوه فروشان غرفه مي‌دهيم كه اگر بخواهند ميوه عرضه كنند.از سوي ديگر نيز توزيع ميوه از بيست و دوم اسفند ماه شروع مي‌شود اما آمادگي داريم در صورت استقبال براي عرضه ميوه نيز غرفه بدهيم.

رييس شوراي اصناف كشور با اشاره به برگزاري فروش فوق العاده توسط ميوه فروشي‌ها، به فعاليت بيشتر شركت واحد در سال جاري اشاره كرد و گفت:‌پيشنهاد داديم كه شركت واحد براي سرويس دهي در دوران عرضه كالا بيشتر فعال باشند. هر ساله يكسري ميني‌بوس براي حمل و نقل بازديدكنندگان در نظر مي‌گرفتيم كه جوابگو نبود بنابراين امسال از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواستيم كه گامي بردارند و حداقل همزمان با برگزاري نمايشگاه‌ها با شركت واحد مذاكره كنند تا در عرصه حمل ونقل كمك كنند.

وي با تاكيد بر اين كه ما نمي‌گوييم كه مشكلي وجود ندارد اظهار كرد: مشكل در جامعه وجود دارد اما ما كه مسووليم بايد كنترل بيشتر كنيم، وقت بيشتر بگذاريم و اگر كمبودي داريم كالاها را تامين كنيم تا مردم در مضيقه نباشند.

فراهاني افزود: براي مثال روغن گران است اما فقط در كشور ما اين چنين نيست ، مواد اوليه روغن وارداتي است و وقتي در جهان قيمت گران مي‌شود ما هم مستثني نيستيم.

رييس شوراي اصناف كشور با اشاره به تشديد طرح بازرسي نظارت نيز از امروز گفت: اگر واحد صنفي مي‌خواهد تغيير قيمت دهد بايد از سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف كنندگان مجوز بگيرد و هيچ فردي خودسرانه نمي تواند تغيير قيمت بدهد چرا كه در صورتي خودسرانه قيمت تغيير كند بازرسان با واحد صنفي برخورد كرده و آن را به تعزيرات معرفي مي‌كند.

وي افزود: سود اصناف مشخص است و حال قيمت كالا هر چقدر باشد ضريب سود ثابت است. براي دفاع از حقوق مصرف كننده طرح تشديد بازرسي نظارت با همكاري وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف كنندگان را از امروز شروع كرديم و تاكيد مي كنم كه كالا بايد برچسب قيمت داشت باشد؛ فاكتور خريد در دسترس باشد؛ هيچ فروشنده‌اي حق ندارد كالا را بدون فاكتور رسمي خريد و فروش كند؛ فاكتور بايد داراي آدرس و مهر باشد.

فراهاني با اشاره به عودت دادن قانون كسب و كار به مجلس گفت: برخي خرده گرفتند كه ما به عنوان طرفداري از دولت نسبت به طرح بهبود فضاي كسب وكار اعتراض كرديم اما همين جا اعلام مي‌كنم كه اگردولت همين قانون را به مجلس مي داد به عنوان متولي مجلس هم اعتراض مي‌كرديم وظيفه ما است كه به عنوان مسوول اصناف كشور از حقوق اصناف دفاع كنيم.

رييس شوراي اصناف كشور با تاكيد بر اين كه نسبت به 30 بند طرح مذكور اعتراض كرديم گفت: شوراي اصناف كشور نيز براي خود جايگاهي دارد، اصناف هفت هزار و 800 اتحاديه، 335 مجمع امور صنفي و بالغ بر سه ميليون واحد صنفي دارند و پس از كشاورزان بزرگترين NGO كشور محسوب مي‌شوند. درست نيست كه حقوق اين جمعيت ناديده گرفته شود.

وي افزود: اين قانون عودت داده شده و حتما نيز از ما نظر خواهي مي‌كنند، نظر ما هم شخصي نيست. از شوراي نگهبان واقعا تشكر مي‌كنم چرا كه ما به كميسيون اصل 44 و مجلس نامه نوشتيم اما يا توجه نشد و يا شايد نامه‌مان دير به دستشان رسيده است. از شوراي نگهبان تشكر مي كنيم كه حقوق اصناف را ناديده نگرفتند و اجازه دادند كه ما هم نظراتمان را بيان كنيم.

فراهاني در ادامه اين نشست با اشاره به لزوم اجراي طرح شبنم نيز گفت: قرار بود طرح شبنم از اول بهمن ماه اجرا شود و كالاهاي وارداتي در نظر گرفته شده حتما كد شبنم داشته باشند. اما به دليل اين كه اطلاع رساني نشده بود و اكثر واردكنندگان كد دو بعدي نگرفته بودند اجراي طرح را به سال بعد موكول كرديم.

وي با اشاره به لزوم آموزش بازرسان پيرامون كد شبنم تصريح كرد: واردكنندگان وخريداران بايد نسبت به اين موضوع آگاه شوند.

رييس شوراي اصناف كشور با اشاره به زمان مشموليت بند «ج»براي پرداخت ماليات بر ارزش افزوده گفت: زمان مشموليت ‌بند «ج» همچنان مشخص نيست و زمان بيشتري نياز است. در صورتي كه فروشگاه‌ها و مغازه‌هايي كه شامل اين بند مي‌شوند در حال حاضر ماليات بر ارزش افزوده اخذ كنند خلاف است.

فراهاني در پايان خاطرنشان كرد:‌ بند «ج» شامل تمام فروشگاه‌هاي سطح تهران مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت