ساری ـ خبرگزاری مهر: ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه میشود. ماهی دودی معمولاً در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
کد خبر: ۲۲۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴ 21 January 2012
اینقدر بهداشت بهداشت نکنید همینا رو میخورن میشن قهرمان کشتی و وزنه برداری دنیا
ناشناس
||
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
ببخشيد مثلا اگه بهداشتي بود و ديوارها سفيد و سراميك شده بود بالاخره آخرش بايد دود مي زدند ديگه، آخرش همون كارگري كه دستكش سفيد و خوشگل دستش كرده فكر ميكني دماغش رو يكي ديگه تميز ميكنه، يا سرش رو كس ديگه اي ميخارونه؟ اين سيستم ديگه بهداشتي پذير نيست كه.
وحید، کارشناس صنایع غذایی
||
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
دوباره می گم بیا ببرمت کارخانه های تولید کنسور ماهی ، اسم نمی یارم که تبلیغ نشه، خودت می فهمی کدوم شون بهداشتیه!
یکی از عوامل اصلی سرطان دودی کردن و نمک سود کردن گوشت است . لطفا تبلیغ نفرمایید.
چی چی آتیش زد اونتو؟
می گن برای ادم ضرر داره.سرطان زا است
چقد تمیز!
خوشمزس؟
چقدر هم بهداشت رعایت میشه!!
من ماهی دودی می خام
بهداشت چي؟
بسيار جالب بود
به به. تا حالا ندیده بودم .
نه نه و باباهاي ما يه عمر ماهي دودي اين مدلي خوردن اينقدر پيف پيفو ايف ايف نكردن90 سالم عمر مي كردن. حالا دوست من هفته پيش 41سالگي آنفاكتوس كردو خلاص! لطفا برخي آلودگي هاي ديگه رو درست كنيد!
باسلام،
از نظر اطلاع رسانی به کاربران مفید بود مشروط بر اینکه دودی کردن ماهی و مصرف آن مشکلات پزشکی نداشته باشد. ایکاش می شد آنها را در محیطی کاملا بهداشتی تهیه کرد. نظر متخصصین تغذیه در مورد مصرف ماهی دودی تهیه شده با روش سنتی فوق یا روش صنعتی می تواند برای عموم مفید باشد.
دستت درد نكنه ولي اگر مراحل را توضيح ميداديد خيلي بهتر بود.