نصرالله به بان: از نگرانی شما خوشحالیم

نصرالله با بيان اينكه از سخنان بان كي مون، دبيركل سازمان ملل كه از نيروهاي ويژه حزب‌الله ابراز نگراني كرده بود، خوشحال است، خطاب به وي اظهار كرد: نگراني شما، ما را مطمئن و خوشحال مي‌كند. آنچه براي ما اهميت دارد اين است كه شما، آمريكا و اسرائيل نگران باشيد. مساله مهم براي ما اين است كه مردم لبنان بدانند كه در كشور مقاومتي هست كه اجازه اشغال دوباره آن و پايمال شدن عزت و كرامتش را نمي‌دهد.
کد خبر: ۲۱۹۵۸۳
| |
6606 بازدید
|

سيد حسن نصرالله با اشاره به اين كه نيروهاي مقاومت از مرگ نمي‌ترسند، اظهار كرد: ما فرزندان حسين و زين العابدين هستيم، شهادت عادت ماست و عزتي است كه خداوند به ما عطا كرده است.

به گزارش ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي النشره لبنان، سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان طي سخناني در مراسم عزاداري اربعين حسيني در مقام راس‌الحسين (ع) بعلبك، با اشاره به حضور گسترده دوستداران امام حسين (ع) در اين مراسم، اظهار كرد: ما با روحيه‌اي كه داريم از سال 1982 تاكنون در حال مقابله با دشمنان هستيم و همچنان ميادين را پر مي‌كنيم.

دبيركل حزب‌الله لبنان توطئه‌كنندگان عليه مسلمانان و مقدسات، ثروت، دين و سرنوشت آنها را مورد خطاب قرار داد و گفت:‌ مرادن ما در بسياري از جبهه‌ها حضور دارند و در كشوري هستند كه بازدارندگي محور اصلي آن است. من به توطئه‌كنندگان مي‌گويم هر چقدر مي‌خواهيد توطئه كنيد و همه تلاش خود را به كار گيريد اما هرگز نمي‌توانيد حافظه ما را پاك نمي‌كنيد.

وي بار ديگر به صورت قاطعانه تاكيد كرد كه حزب‌الله همچنان به گزينه مقاومت، راه و سلاح آن پايبند است و افزود: اين گزينه و راه و اين سلاح در كنار ارتش و ملت تنها ضامن امنيت لبنان و حمايت از كشور، عزت و حاكميت آن است.

نصرالله با بيان اينكه از سخنان بان كي مون، دبيركل سازمان ملل كه از نيروهاي ويژه حزب‌الله ابراز نگراني كرده بود، خوشحال است، خطاب به وي اظهار كرد: نگراني شما، ما را مطمئن و خوشحال مي‌كند. آنچه براي ما اهميت دارد اين است كه شما، آمريكا و اسرائيل نگران باشيد. مساله مهم براي ما اين است كه مردم لبنان بدانند كه در كشور مقاومتي هست كه اجازه اشغال دوباره آن و پايمال شدن عزت و كرامتش را نمي‌دهد.

دبيركل حزب‌الله با اشاره به اين كه مقاومت مسلحانه لبنان همچنان باقي مي‌ماند و قدرت، آمادگي ايمان و يقين آن روز به روز افزايش مي‌يابد، افزود: ما در لبنان، فلسطين و تمامي مناطقي كه طعم اشغال را چشيده‌اند، تجربه داريم.

سيد حسن نصرالله با اشاره به دل بستن ده‌ها ساله برخي‌ها به اتحاديه عرب، سازمان ملل، شوراي امنيت و اتحاديه اروپا، اظهار كرد: نتيجه دل بستن به آنها اين بود كه فلسطين همچنان در اشغال به سر مي‌برد، ده‌ها هزار فلسطيني همچنان در زندان به سر مي‌برند، ميليون‌ها فلسطيني آواره شده و اسرائيلي‌ها قدس مسلمانان و مسيحيان را مورد اهانت قرار مي‌دهند.

وي افزود: در مقابل اميد اين عده، مقاومت در لبنان كه به بازوان مردانش دل بسته است، كشور را آزاد كرد، همان‌طور كه مقاومت در غزه و عراق نيز دست به آزادسازي زد.

دبيركل حزب‌الله لبنان با تاكيد بر اين كه طي سخنانش در روز عاشورا، با گفت‌وگو ميان لبناني‌ها مخالفت نكرده، تصريح كرد: آنچه در دهم محرم گفتم كاملا مشخص بود، برخي‌ها نمي‌خواهند گفت‌وگو كنند مگر اين كه اين گفت‌وگو براي خلع سلاح مقاومت باشد. من در آن روز به آنها گفتم كه نمي‌توانند اين هدف را برآورده سازند، امروز نيز به آنها مي‌گويم كه اهداف شما چيزي جز خيال‌پردازي نيست و هرگز نمي‌توانيد آن را محقق سازيد.

سيد حسن نصرالله با تاكيد بر اين كه حزب‌الله لبنان آماده گفت‌وگو براي ايجاد استراتژي دفاعي در اين كشور چه در سطح ملي و چه در سطح دوجانبه و يا سه جانبه است، افزود: ما اهل گفت‌وگو هستيم و هنگامي كه از جدول‌بندي مقاومت حرف مي‌زنيم در واقع از تجربه‌اي حرف مي‌زنيم كه ملت ما آن را ساخته، تجربه اي كه در جنوب، البقاع، بيروت، الضاحيه و شمال كشور رخ داد و همه جهان شاهد دستاوردهاي آن بود. ما از نظر گفت‌وگو از همه بهترين هستيم چرا كه اهل دليل و منطق هستيم نه اهل شعارها و جمله‌هاي بي فايده.

وي ضمن اشاره به مساله امام موسي صدر و همراهانش، اعلام كرد كه حزب‌الله از تلاش‌هاي دولت لبنان و هيات رسمي اعزامي به ليبي براي پيگري سرنوشت آنها حمايت مي‌كند و افزود:‌ از برادران ليبيايي خود كه نسبت به اين مساله با جديت برخورد كردند تشكر مي‌كنم و از آنها مي‌خواهم اين پرونده را دنبال كنند.

دبيركل حزب‌الله لبنان بر آشتي ملي و ثبات امنيت در اين كشور تاكيد كرد و گفت: حفظ امنيت و مقابله با دزدان در همه مناطق لبنان مسئوليت دولت و ارتش است و ربطي به احزاب ندارد. ما اين مسئوليت را قبول نمي‌كنيم. هرگونه دستاورد امنيتي و همچنين هرگونه كوتاهي در اين زمينه برعهده دولت و ارتش است. من از سازمان‌هاي امنيتي مي‌خواهم كه مسئوليت خود را در سراسر لبنان به صورت كامل برعهده بگيرند.

وي نسبت به ادامه كار دولت كنوني لبنان و تلاش نجيب ميقاتي، نخست وزير اين كشور و كابينه وزيران براي حل مشكلات مردم به ويژه مشكلات اجتماعي و اساسي آنها ابراز اميدواري كرد و گفت:‌ اين مساله باعث مي‌شود دولت از حمايت مردم برخودار شود، هم‌اكنون وقت آن رسيده كه مساله پرداخت حقوق خاتمه يابد، اما به نظر مي‌رسد برخي‌ها بودند كه نمي‌خواستند دولت به اين مساله خاتمه دهد.

سيد حسن نصرالله همچنين به تحولات سوريه اشاره كرد و گفت: ما تلاش مي‌كنيم وضعيت سياسي خود را از آنچه در سوريه اتفاق مي‌افتد دور نگه داريم، اما ما بيش از هر كشور ديگري در منطقه از تحولات سوريه تاثير مي‌پذيريم، بنابراين از روي محبت و مسئوليت نسبت به مردم و رهبري سوريه از مخالفان سوري مي‌خواهيم كه به دعوت‌هاي بشار اسد، رئيس‌جمهوري اين كشور براي انجام گفت‌وگو پاسخ مثبت دهند و با وي براي انجام اصلاحات همكاري كنند.

وي بازگشت آرامش و ثبات به سوريه، كنار گذاشتن اسلحه و حل مشكلات از راه گفت‌وگو را خواستار شد و خطاب به كشورهاي جهان اظهار كرد: برخي‌ها نسبت به جنگ طائفه‌اي در منطقه هشدار مي‌دهند، در واقع رفتارها و اقدامات سياسي، رسانه‌اي، تحريك‌آميز و عملي شما وضعيت را به سوي جنگ طائفه‌اي سوق مي‌دهد، اگر در مورد هشدار و نگرانيتان نسبت به دور نگه داشتن منطقه از جنگ‌هاي طائفه‌اي صادق هستيد، بايد در رفتارتان تجديدنظر كنيد و همه تلاش‌ها را به كار گيريد تا بحران سوريه به پايان برسد.

دبيركل حزب‌الله لبنان انفجارهاي اخير عراق را كه زائران شيعه را مورد هدف قرار داد و صدها كشته و زخمي بر جاي گذاشت، به شدت محكوم كرد و از علماي جهان اسلام خواست انفجارهاي انتحاري در عراق، افغانستان، پاكستان و نيجريه كه غيرنظاميان را به خاطر اختلافات فكري، ديني، مذهبي و سياسي مورد هدف قرار مي‌دهد، محكوم كنند.

سيد حسن نصرالله، گناه كشته‌شدگان در عراق را تنها راهپيمايي براي زيارت نوه پيامبر (امام حسين) دانست و گفت: قاتلان از روحيه مقاومت عراق انتقام مي‌گيرند، من به آنها مي‌گويم كه قتل و كشتار فايده‌اي ندارد كه چرا كه كشتار در كربلا، لبنان، فلسطين، عراق و ايران اين جنگ را به پايان نرسانده و آنر ا يكسره نكرده است.

وي با تاكيد بر اينكه ترور دانشمندان هسته‌اي ايران باعث متوقف شدن پيشرفت تكنولوژي اين كشور نخواهد شد، اظهار كرد: آنها دانشمندان هسته‌اي را به قبل مي‌رسانند چرا كه مي‌خواهند ما در جهان عرب تنها خواننده، رقاص و خوشگذران داشته باشيم كه روز و شب خود را به هدر دهند.

سيد حسن نصرالله بار ديگر حاكمان بحرين را به پاسخگويي به خواسته‌هاي مردم اين كشور دعوت كرد.

وي با تاكيد بر اينكه فلسطين هرگز فراموش نخواهد شد، تصريح كرد: روز به روز براي ما ثابت مي‌شود كه تنها راه مقاومت است. دشمنان اين ملت، تلاشها براي آشتي ميان فلسطينيان را از بين مي‌برند چرا كه مي‌خواهند ملت‌هاي عرب و مسلمان پاره پاره كنند.

وي در پايان تاكيد كرد: راه دست‌يابي به عزت، كرامت، آزادي، قدرت، شكوفايي و امنيت در اتحاد و وحدت، جلوگيري از فتنه‌ها و پايبندي به مقاومت نهفته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
عقيده و جهاد سيد حسن نصرالله در خط ائمه معصومين (ع) است ولو كره المشركون
بهروز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
آفرین به بصیرت و صراحت کلام ایشان .
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
آفرین به سید حسن نصرالله
امير
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
مرحبا به غيرت و شجاعت شما سيد الحق که خون حسين و حسيني در رگهاي شما جاريست
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
درور خدا بر فرزند زهرا سلام الله علیها.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
چقدر قشنگ صحبت ميکنه، خدا خودش و اطرافيان مخلصش رو حفظ کند انشاءالله.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت