خودروسازان بی حساب و کتاب خودرو تولید نکنند

استاد ترافیک دانشگاه تربیت مدرس خلاءهای آموزشی را از مهمترین علل استفاده بی رویه از خودرو در سفرهای روزمره دانست و گفت: خودروسازان بی حساب و کتاب خودرو تولید نکنند.
کد خبر: ۲۱۸۶۶۴
|
۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱ 10 January 2012
|
1468 بازدید
دکتر ابوالفضل حسنی با بیان این که شهروندان زیادی بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست داده اند گفت: بسیاری هم به انواع بیماری ها و سرطان ها مبتلا شده اند که هزینه های مربوط به آن قابل جبران نیست و در این بین خودروها مقصرترین عامل هستند.

وی با تاکید بر فرهنگ سازی در زمینه ترافیک، اظهار کرد: شهروندی که فرهنگ استفاده از خودرو را نمی داند و برای انجام هر سفر غیر ضرورری از این وسیله استفاده و ترافیک و آلودگی بیشتری ایجاد می کند، نیازمند آموزش در این زمینه است.

مدیر کل گسترش آموزش عالی وزارت علوم در ادامه شرکت های خودروساز را مورد انتقاد قرار داد و تصریح کرد: تولید کنندگان خودرو باید در تولیدات خود وضعیت زیرساخت ها را هم در نظر بگیرند و بی حساب و کتاب خودرو تولید نکنند.

دکتر حسنی با اشاره به این که در گذشته کشور را از نظر زیرساخت ها آماده نکرده ایم، اضافه کرد: خودروسازان هم باید این موضوع را مد نظر داشته باشند، ضمن این که به موازات این مشکل ما مساله استفاده بی رویه از خودرو را هم داریم.

وی اهمیت این دوره از کنفرانس بین المللی مهندسی ترافیک که انسان را محور قرار داده، بالا ارزیابی کرد و گفت: در همه موضوعات مربوط به حمل و نقل این انسان است که بالاترین آسیب را می بیند و متحمل بیشترین هزینه می شود و بنا بر این توجه به این مسئله از ابعاد مختلف پیآمدهای خوبی به دنبال خواهد داشت.

مدیر کل گسترش آموزش عالی وزارت علوم در پایان ابراز امیدواری کرد: مباحث مطرح شده در این کنفرانس در توسعه حمل و نقل انسان محور موثر خواهد بود.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت