«گیلیوم شورر»:

جلوی تجارت با ایران را نمی‌توان گرفت

در مسأله قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره مشارکت ایران در طرح ترور سفیر عربستان، سوئیس به این قطعنامه رأی ممتنع داد، چرا که نتیجه تحقیقات در این زمینه برایش نامشخص بود؛ با وجود این، واشنگتن فشار بسیاری بر «برن» در این زمینه وارد کرد/ تجارت مانند آّب است مانعی ببیند راه خود را عوض می کند
کد خبر: ۲۰۷۴۶۳
|
۱۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷ 01 December 2011
|
11552 بازدید
سرویس بین‌الملل ـ معاون حقوقی و امور سیاسی سفارت سوئیس در واشنگتن گفت: تجارت مانند آب است؛ اگر مانعی جلوی آن بایستد، خود به خود جای دیگر را برای ادامه حرکت پیدا می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از سایت «دانشگاه ویرجینیا»، این مقام سوئیسی درباره کارآیی تحریم‌های اعمال شده علیه ایران نوشته است: زمانی که ایران را تحریم می‌کنید، زمینه‌ای فراهم خواهد آمد که هند و چین به جای آمریکا و کشور‌های اروپایی بازار ایران را می‌گیرند.

«گیلیوم شورر» در این زمینه افزود: تجارت مانند آب است؛ اگر مانعی جلوی آن بایستد، خود به خود جای دیگر را برای ادامه حرکت پیدا می‌کند. اکنون می‌بینیم که به جای آلمان، فرانسه، ایتالیا و سوئیس، این هند و چین هستند که به شرکای اقتصادی ایران تبدیل شده‌اند.

وی همچنین درباره تلاش‌های آمریکا برای مقابله با ایران افزود: این گونه رفتار آمریکا فشار بسیاری بر سوئیس وارد می‌کند.

«شورر» در این باره توضیح داد: برای نمونه، در مسأله قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره مشارکت ایران در طرح ترور سفیر عربستان، سوئیس به این قطعنامه رأی ممتنع داد، چرا که نتیجه تحقیقات در این زمینه برای سوئیس نامشخص بود. با وجود این، واشنگتن فشار بسیاری بر «برن» در این زمینه وارد کرد.

ذکر این مهم لازم است که  پیش از این نیز معاون حقوقی و سیاسی سفارت سوئیس در واشنگتن درباره تلاش برای بازسازی رابطه ایران و آمریکا و همچنین میانجیگری سفیر این کشور برای آزادی دو جاسوس آمریکایی سخن گفته بود.

در پایان گفتنی است، در تازه‌ترین تحولات در روابط ایران و سوئیس، امروز «آسوشیتدپرس» خبری را منتشر کرده است که بر پایه آن، سفارت ایران در آن کشور، مورد حمله دو جوان قرار گرفته بود؛ این افراد به دست پلیس دستگیر شده‌اند، ولی هنوز نتایج بازجویی از آنان منتشر نشده است.


اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت