صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در عربستان "چشمان زيبا" بايد پوشانده شوند!

يك سخنگوي كميته امر به معروف و نهي از منكر عربستان سعودي اظهار داشت: پيشنهاد اين مساله براي ثبت قانوني ارائه شده است.
کد خبر: ۲۰۴۵۹۴
| |
25712 بازدید
|

براساس گزارش‌ها حكومت عربستان سعودي قصد دارد با وضع تدابيري، زناني را كه "چشمان زيبا" دارند مجبور كنند كه چشمان خود را نيز بپوشانند.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديلي ميل، دولت محافظه‌كار عربستان سعودي اعلام كرده كه اين حق را دارد تا جلوي زنان را از نشان دادن "چشمان اغوا كننده‌شان" در مكان‌هاي عمومي بگيرند.

يك سخنگوي كميته امر به معروف و نهي از منكر عربستان سعودي اظهار داشت: پيشنهاد اين مساله براي ثبت قانوني ارائه شده است.

اين در حالي است كه زنان عربستان در برخي مناطق مجبور به پوشاندن صورت‌هاي خود در مكان‌هاي عمومي هستند.

يك وب سايت خبري گزارش داد: اين طرح پيشنهادي پس از آن ارائه شده كه يكي از اعضاي اين كميته هنگامي كه در يك خيابان رفت وآمد مي‌كرده، شيفته چشمان يك زن شده و پس از آن درگيري‌هايي به وجود آمده است.

اين زن همراه با همسر خود در حال پياده‌روي در خيابان بوده و در نهايت پس از درگيري يكي از دستان وي با دو ضربه چاقو مجروح شده است.

كميته امر به معروف و نهي از منكر عربستان قبلا نيز چندين بار متهم به اقداماتي در نققض حقوق بشر شده بود.

اين كميته كه در سال 1940 تاسيس شده وظيفه دارد تا بر حفظ احكام در مكان‌هاي عمومي در عربستان نظارت داشته باشد.

سال 2002 اين كميته اجازه خروج دانش آموزان دختر يك مدرسه را در شهر مكه كه دچار آتش‌سوزي شده بود به دليل عدم رعايت حجاب از سوي دانش‌آموزان نداد.

اين تصميم سبب شد كه تلفات اين آتش‌سوزي تا 15 نفر افزايش پيدا كند.

زنان عربستاني همچنين از رانندگي محروم هستند و نمي‌توانند بدون اجازه مردان خود سفر كنند.

ماه سپتامبر يك زن عربستاني به جرم سرپيچي كردن از قانون ممنوعيت رانندگي به 10 ضربه شلاق محكوم شد اما تصميم پادشاه عربستان موجب عفو اين زن گرديد.

پادشاه عربستان در ماه سپتامبر اعلام كرد كه زنان براي نخستين بار در انتخابات محلي سال 2015 اين حق را خواهند داشت كه راي دهند و كانديدا شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۶
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
خوب کاری می کنند. الان وضع حجاب ایران بسیار مایه تاسف است جامعه ایران رو به نابودی است ازدواج کم شده طلاق زیاد شده بی حجابی و ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
تو نمیتونی جلوی چشمت را بگیری من زن باید کور شم؟
momo
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
كاري نداره مي توني شما هم چشماتو ببندي
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
علت کم شدن ازدواج، بی کاری و بی پولی است. علت بی حجابی، کم شدن ازدواج است.
ولی مسؤولین از آخر شروع می کنند و به جای علت مرتبا سعی می کنند معلول را نابود کنند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
اي بابا با عينك دودي قضيه حل ميشه ،سخت ميگيرين بخدا
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
بجای تصویب این قوانین یه خرده حواسشون به چشمای خودشون باشه که به ناموس مردم اونم تازه با شوهرش نگاه نکنند.
هاشم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
حالا مسئول تشخیص این زیبایی کی هست؟
زن یا مرد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
تا اونجا که ما خبر داریم حجاب فقط تو دو شهر مکه و مدینه اجباریه!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
واقعاً كه!!! .... به نظر من زنايي كه تو عربستان بدنيا ميان بيچارن و تا آخر عمرشون قرباني هوسراني مرداي نامردشون هستن. خدا بهشون صبر بده و به مرداشون عقل.
رهگذر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
با حقوق بشر موضوع کار ندارم.
من تجربه خودم رو میگم، تائید بشود یا نشود هم مهم نیست.
به نظر من کمیته امر به معروفشان راست میگوید. سال گذشته که در عربستان بودم این موضوع برایم ثابت شده.
طوریکه، شما هیچ حسی در مفابل خانم های بی حجاب ندارید، خانم هایی از هندوستان که داخل مسجد الحرام گاه اصلا حجاب ندارند، شما اصلا نگاهشان نمیکنید.
امان از روبنده داران، نگاه ها به سویشان میرود، و چون فقط چشمانشان دیده میشود، و اگر نگاه و چشمان زیبا باشد، شیطان کارش را بلد است.
حالا افراطی های حقوق بشر میگویند خوب نگاه نکن، میگویم این دیگر دست شما نیست، باید تجربه کنید تا بفهمید چه میگویم. تهران و کلان شهرها از این خبر ها نیست، همان جریان زنان هندوستان که شما اصلا نگاه نمیکنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
عزیزم چاره اش اینه که اونو بکنی توی قفس تا خودت آزاد باشی؟ حاشا به انسانیتت!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
بهتر است همه ی زنان در عربستان اعدام شوند تا همه از دست آنان راحت شوند !!
پاسخ ها
من
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
بابا ایول تفکر!!
البته موافقم زنان اعدام بشن خودشون از دست مردای نامردشون رتحت میشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
اونوقت با عصا راه برند این چه وضعی اینها راه انداخته اند
ali
|
United States
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
مگر زنان ایرانی بدون اجازه شوهر میتوانند گذرنامه بگیرند ؟؟
*
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
اين ديگه خيلي مسخره است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟