محصولي: در راس مقابله با جريان فتنه بودم

وي با بيان اين‌که در جبهه پايداري قصدمان اين است که با نگاه به ولايت به کار سياسي و فرهنگي وارد شويم، تصريح کرد: وقتي هر تشکلي با ملاک ولايت در گفتمانش فعاليت کند نتيجه کارش به طور قطع پيروزي خواهد بود.
کد خبر: ۲۰۰۳۵۰
|
۰۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷ 28 October 2011
|
12371 بازدید
وزير سابق کشور گفت: در جبهه پايداري بر اساس گفتماني حرکت مي‌کنيم که شاخص اصلي آن ولايت است.

به گزارش «ايسنا» صادق محصولي در مجمع عمومي دفتر تحکيم وحدت که در تالار مولوي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، با بيان اين‌که گفتمان جبهه پايداري گفتمان ابداعي جديدي نيست، تصريح کرد: ‌ گفتمان جبهه پايداري همان گفتمان انقلاب اسلامي، امام و مقام معظم رهبري است و در واقع همان گفتمان اسلام ناب محمدي است.

وي با بيان اين‌که در جبهه پايداري قصدمان اين است که با نگاه به ولايت به کار سياسي و فرهنگي وارد شويم، تصريح کرد: وقتي هر تشکلي با ملاک ولايت در گفتمانش فعاليت کند نتيجه کارش به طور قطع پيروزي خواهد بود.

محصولي در ادامه با بيان اين‌که شاخص‌هاي ما در جبهه پايداري عقلانيت، معنويت و عدالت حول محور ولايت است، افزود: هر کارمان بايد براي کسب رضاي خدا و نزديکي به خدا باشد و چنين نباشد هر جا که خوشمان آمد اسلام را بپذيريم و آنجا که خلاف ميل ما بود از آن دوري کنيم.

وي با بيان اين‌که اگر ما به اصول پافشاري کنيم، موفق خواهيم بود، گفت: معيار اصولگرايي را بايد در عمل و گفتار به طور توامان داشته باشيم، يعني اصولگرايي نبايد صرفاً در گفتار باشد، بلکه در عمل به خصوص در فتنه‌ها بايد اصولگرا باشيم و آنجا که نبايد سکوت نکنيم، چون بعضي جاها سکوت کردن هزينه ندارد، اما حرف زدن هزينه دارد،

بنابراين در عملکردها بايد بررسي کنيم که آيا موازين اصولگرايي رعايت مي‌شود يا خير.

وي در ادامه با اشاره به اهميت برگزاري چنين جلساتي در جمع دانشجويان در جهت افزايش بصيرت، گفت: ‌ بايد ببينيم نگاه دوست و دشمن به برگزاري چنين جلساتي چيست و در اين راستا شاهديم مقام معظم رهبري بارها و بارها تاکيد بر برگزاري اين جلسات به خصوص براي دانشجويان داشتند و در مقابل دشمنان هميشه به دنبال اين بودند که نيروهاي حزب اللهي انقلابي و جوان کشور داراي بصيرت کافي نباشند.

وي در ادامه با بيان اين‌که در سخنراني‌ها و موضع گيري‌هاي افراد مختلف بايد به اين نکته توجه کنيم که آيا صحبت‌هاي او مورد پسند دشمن است، افزود: ‌مورد پسند بودن موضع گيري‌هاي افراد براي دشمنان به عنوان شاخصي بايد مورد توجه قرار گيرد؛ چرا که در قرآن نيز به آن تاکيد شده است و امام (ره) نيز مي‌گويد که بگوييد دشمن از چه خوشش مي‌آيد، از آن دست بکشيم.

وي با بيان اين‌که امروز دشمن از پايداري و پافشاري بر اصول بدش مي‌آيد، تصريح کرد‌: چيزي که امروز دشمن را ناراحت مي‌کند، پافشاري بر اصول نظام است که باعث بيداري اسلامي در منطقه شده و به سمت غرب حرکت مي‌کند.

وي با اشاره به طرح مضحک دشمنان در راستاي اتهام به جمهوري اسلامي ايران براي ترور سفير عربستان، گفت: ‌ اين اتفاق در مقطعي رخ داده است که دشمن نه تنها در عراق و افغانستان، بلکه در داخل شهرهاي آمريکا در حال شکست است و طراحي اخير آن عليه ايران آن‌قدر ضعيف است که خود آمريکايي‌ها اين طرح را نقد مي‌کنند و آن را مضحک مي‌دانند.

وي ادامه داد: دليل اين‌که دشمن به ظاهر قوي سناريويي چنين ضعيف طراحي مي‌کند، پافشاري بر اصول است و اين‌که خداوند مي‌فرمايد بي‌ترديد ما پيامبران خود را و آن‌هايي که ايمان آورده‌اند در دنيا و آخرت ياري مي‌کنيم.

وي با بيان اين‌که بايد توجه داشته باشيم، عده و عده عاملي مهم در پيروزي‌ها به حساب نمي‌آيد، افزود: به لحاظ عده و عده هيچ کشوري به‌انداز ه آمريکا قوي به نظر نمي‌رسد، اما شاهديم آمريکا در داخل و خارج از کشور با چالشي جدي مواجه است، هنوز بعد از 33 سال از پس ايران بر نيامده است، چون مردم ايران بر اصول و گفتمان انقلاب اسلامي پافشاري مي‌کنند.

وي در ادامه با بيان اين‌که به دستور دين و خدا عمل به تکليف را بايد سرلوحه کارمان قرار دهيم تصريح کرد: اگر وظيفه‌مان را به خوبي انجام دهيم، براي ما مفيد خواهد بود و در غير اين صورت ضرر مي‌کنيم. پس اگر به تکليف عمل کنيم نتيجه ظاهري هر چه باشد پيروزي است.

وي با بيان اين‌که هيچ‌کس نمي‌تواند به انسان ضرر وارد کند جز خود او، توضيح داد: بالاترين ظلم‌ها به انسان نيز ضرر نخواهد بود، چرا که بيشترين ظلم به امام حسين (ع) بود، اما نتيجه آن ضرر نبود، چون رحمت خداوند شامل حال همه مي‌شود و اين انسان‌ها هستند که با حجاب خود شامل اين رحمت نمي‌شوند و در زمان غيبت نيز عده‌اي مي‌توانند حضرت ولي عصر را ببينند، اما اين‌که مانع و حجاب است نفس ما است.

وي با بيان اين‌که انسان در عمل به احکام فردي و عبادي مثل نماز، ‌ زکات و غيره دقت بسياري انجام مي‌دهد، گفت: ‌اين دقت را بايد در تکاليف اجتماعي‌مان نيز داشته باشيم و در اين راستا روايتي از امام باقر (ع) مي‌گويد اسلام در پنج رکن است نماز، روزه، ‌ زکات، حج و ولايت که در چهار مورد تخفيف وجود دارد، اما در ولايت تخفيفي وجود ندارد، که نشان دهنده اهميت آن است.

وي با بيان اين‌که ولايت الهي بالاترين ولايت است، افزود: ‌در زمان پيامبر ولايت نبوي و زمان ائمه اطهار ولايت امامان را داريم و در زمان غيبت ولايت فقيه را که در اين راستا امام (ره) مي‌فرمايد ولايت فقيه همان ولايت رسول الله است، پس براي آنکه تکليفمان در امور اجتماعي، ‌ سياسي، ‌ فرهنگي و حکومتي را بشناسيم ولايت شاخص خوبي است.

وي در ادامه با بيان اين‌که ولايت مثل روح در بدن مي‌ماند که اعضاي آن بدن را نماز روزه و خمس حج و ... تشکيل مي‌دهند، گفت: عبادت فردي‌مان هم بايد زير سايه و خيمه ولايت قرار گيرد تا مورد پذيرش قرار گيرد.

وزير سابق کشور، با تاکيد بر اهميت موضوع وحدت، گفت: به گزارش ايسنا، صادق محصولي در ادامه گفت: جبهه پايداري متوجه اهميت موضوع وحدت خواهد بود، اما وحدت شرايطي دارد و آن چيزي است که در اسلام توصيه به وحدت حول ارزش‌ها شده است.

وزير سابق كشور همچنين در جواب سئوال يکي از دانشجويان مبني بر اين‌که با توجه به نزديک بودن انتخابات جبهه پايداري در راستاي وحدت با جبهه متحد اصولگرايي چه اقداماتي انجام خواهد داد و چرا مشکلات موجود تا حالا حل نشده است، گفت: ما با دوستان اصول‌گرا در حال مذاکره هستيم و اين طور نيست که اميدي وجود نداشته باشد، پس ما اميدواريم چون نااميدي را از گناهان بزرگ مي‌دانيم.

وي افزود: اين‌که مي‌خواهند ليستي تحت عنوان اصولگرايي بر اساس مباني و ارزش‌هاي گفتمان انقلاب اسلامي ارائه کنند، بايد طوري باشد که مورد اعتماد مردم قرار گيرد و افرادي انتخاب شوند که بر حرف‌هايشان پافشاري دارند و در دوران فتنه نمره قبولي گرفته باشند.

وي ادامه داد: اولين موضوع در اين رابطه بحث حضور افرادي است که موجب مي‌شود حزب اللهي‌ها به اين ليست اعتماد نکنند، اما اگر بخواهيم حرفي بزنيم که قشر خاکستري را جذب کنيم، نبايد دم از اصولگرايي بزنيم، چون بايد اصولگرايي را درست تعريف کنيم و به آن پايبند باشيم تا قشر خاکستري نيز به آن اعتماد کند مثل سال 84 که گفتمان امام و انقلاب مطرح شد و مردم اعتماد کردند.

وي در ادامه با اشاره به شکل گيري گروه 5+6 در گذشته گفت: توصيه‌هاي بزرگان اين بود که غير از ليست جبهه متحد اصولگرايي ليست ديگري داده نشود، اما برخي در اين امتحان هم رد شدند و ليست اصولگرايان فراگير را منتشر کردند. که البته از نفرات بعد از شصتم قرار گرفتند. پس اين سوال مطرح است که آيا درست خواهد بود افرادي را که در امتحان قبلي قبول نشدند، در ترکيب خود قرار دهيم.

محصولي ادامه داد: از طرف ديگر مقام معظم رهبري مي‌گويند مسئولان قوا نبايد دفاع کنند، پس آيا اين‌که يکي از روساي قوه نماينده داشته باشد با فرمايش مقام معظم رهبري تطابق خواهد داشت. هم‌چنين بحث مراکز قدرت و ثروت را مطرح مي‌کنند و اين سئوال مطرح است آيا کسي که در شهرستان ابرقو پول دارد و از خود يا نماينده خود حمايت مي‌کند، تاثير بيشتري بر جامعه خواهد داشت يا کسي که براي کل کشور از ثروت و قدرتش استفاده مي‌کند؟

وي ادامه داد: آيا منطقي است بگوييم که چون فلان کس قدرت پول و امکانات دارد، نماينده داشته باشند آيا اين با منطق اصولگرايي جور در مي‌آيد؟

محصولي در ادامه خاطرنشان‌كرد: ‌درخواست جبهه پايداري اين بود که منشور اصولگرايي که دوستان اصولگرا تصويب کرده‌اند، ملاک عمل قرار گيرد، چون اگر به اين منشور عمل نشود مردم اعتماد نخواهند کرد و حرف‌ها را شعاري مي‌دهند. پس نبايد به نحوي عمل شود که افراد خوب در اين جمع به آتش بقيه بسوزند.

وي با اشاره به عملکرد دو پهلوي برخي از افراد در جريان فتنه خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبري فرمودند برخي با سکوت خود و برخي با عملکرد دو پهلوي خود به جريان فتنه کمک کردند و شاهديم که وزير امورخارجه آمريكا در صبحت‌هاي اخير خود در رابطه با انتخابات 88 اذعان مي‌کند به پيشنهاد فعالان فتنه طوري عمل کرده‌ايم که آمريکا پشت قضيه است. پس آيا درست افرادي که در اين جريان عملکرد مورد قبول نداشته‌اند، براي اصولگراها تصميم بگيرند. البته ما نمي‌گوييم که اين افراد از اصولگرايي خارج شده‌اند، اما آيا درست است به جاي آنکه آن‌ها را تنبيه کنيم تا جبران کنند به آن‌ها جايزه بدهيم.

وزير سابق کشور افزود: اين‌که بگوييم در ليست اصولگرايي تعدادي از جبهه پايداري حضور داشته باشند، سهم خواهي خواهد بود و ما هرگز چنين چيزي نگفتيم، بلکه ما معتقديم ملاک‌ها و ارزش‌ها بايد مد نظر قرار گيرد. پس ما همه آن‌ها که شاخص‌هاي مکتب امام را قبول دارند، عضو جبهه پايداري مي‌دانيم و دست به سمت آن‌ها براي وحدت دراز مي‌کنيم.

وي با تاکيد بر اين‌که مذاکرات با جبهه اصولگرايي به طور کامل قطع نشده است، تصريح کرد: اميدواريم به نکات منشورعمل شود و ما معتقديم گفتمان و فرمايشات مقام معظم رهبري بايد مبنا قرار گيرد .

محصولي درادامه با بيان اين‌که استدلال جبهه پايداري روشن است، گفت: ‌تا به حال مراقبت کرده‌ايم، فرمايشات مقام معظم رهبري اجرا شود، اما فضا‌سازي عليه جبهه پايداري زياد است و متاسفانه ما رسانه نداريم و تازه سايت جبهه پايداري راه‌اندازي شده است.

وي با بيان اين‌که گروه‌هاي مختلف با جبهه پايداري نظر متفاوت دارند و اين موضوع به اين معنا نيست که اشتراکات کمي وجود دارد، توضيح داد: در حال حاضر برخي صرفاً‌ نگاه انتخاباتي دارند، بنابراين بيشتر به اختلافات نگاه مي‌کنند و در اين راستا جبهه پايداري صرفاً براي فعاليت‌هاي انتخاباتي شکل نگرفته است، بلکه براي گفتمان انقلاب اسلامي تشکيل شده است، براي استمرار گفتمان سوم تير امام و مقام معظم رهبري شکل گرفته است.

وي ادامه داد: پس جبهه پايداري و 7+8 در شاخص‌ها هيچ تفاوتي ندارند، بلکه فرق ما در عمل به شاخص‌ها است و ما همه آنچه که 7+8 به عنوان منشور اعلام کرده است را قبول داريم.

وي در ادامه با بيان اين‌که تصميم قطعي براي ارائه کردن و يا عدم ارائه ليست در انتخابات نداريم، گفت: ملاحظاتي در مورد وحدت اصولگرايي وجود دارد و ما قصد داريم کاري کنيم که به نفع گفتمان تمام شود و نه اعضاء و افراد. چون وحدتي که بين افراد باشد و براي قدرت حرکت شود، پايدار نيست. همان‌طور که سال 76 همه گروه‌هاي اصولگرا از ناطق حمايت کردند، اما پيروز نشدند چون مردم حزب اللهي خاطره خوشي از دوران سازندگي نداشته‌اند و ناطق اعلام کرده بود، راه هاشمي را ادامه خواهد داد، پس مردم به کسي غير از او راي دادند و در سال 84 که آقاي لاريجاني کانديدا شده بود، همين تجربه را شاهيد بوديم، پس بايد از تجارب گذشته درس بگيريم و بدانيم که خداوند بهتر از ما مصلحت را مي‌داند و اگر در سال 86 ناطق پيروز مي‌شد و به اسم اصولگرايي کارهاي خاتمي و هاشمي را انجام مي‌داد، فضايي براي سوم تير باقي نمي‌ماند تا مقام معظم رهبري بفرمايند گفتمان امام و انقلاب احيا شده است.

وي هم‌چنين به 18 تير 78 و فتنه 88 اشاره کرد و گفت: اگر به تکليفمان عمل کنيم، خداوند از ما حمايت خواهد کرد، حتي اگر به ظاهر پيروز نباشيم.

وزير سابق کشور در مورد اصولگرا بودن افرادي مثل قاليباف، لاريجاني و مطهري نيز گفت: هر کس به‌اندازه‌اي که به شاخص‌ها اعتقاد دارد و عمل مي‌کند را اصولگرا مي‌دانيم پس ما صفر و صدي نگاه نمي‌کنيم و نمي‌گوييم چون نبي حبيبي و عسگر اولادي به ديدن آقاي هاشمي رفتند، ديگر اصولگرا نيستند، چون در جريان فتنه به‌انداز ه وسع خود عمل کردند، اما در مورد آن‌ها که انتظار بود از روز اول عليه فتنه اعلام موضع کنند، اما اين اقدام را انجام ندادند بايد طور ديگري نگاه کرد.

وي هم‌چنين در مورد اصولگرا بودن رييس جمهور نيز گفت: رييس جمهور را به‌اندازه‌اي که از ولايت تبعيت داشته باشد که شاخص اصلي اصولگرايي به حساب مي‌آيد اصولگرا مي‌دانيم. ما هيچ عهد اخوت با کسي نبسته‌ايم ونخواهيم بست. هر حرکتي که بر اساس شاخص ولايت باشد را مورد حمايت قرار مي‌دهيم، اما آنجا که فرمايش مقام معظم رهبري معطل بماند، حمايت نمي‌کنيم، بلکه مقابله خواهيم کرد، چون افراد براي ما شاخص نيستند، بلکه شاخص براي ما ولايت است.

محصولي با اشاره به اين‌که 36 سال با احمدي‌نژاد رفاقت داشته است، گفت: با آقاي لاريجاني نيز رفيق هستم، اما نمي‌توانم از عملکرد او در جريان فتنه دفاع کنم.

به گزارش ايسنا در ادامه اين جلسه يکي از دانشجويان سوالاتي مبني بر اين‌که اگر جبهه پايداري مدعي است با هدف انتخابات شکل نگرفته است، چرا در مقطع نزديک به انتخابات که نياز به وحدت وجود دارد تشکيل شده است و اين‌که آيا شما خودتان جزو ساکتين به حساب نمي‌آييد را مطرح کرد و محصولي در پاسخ به او گفت: ‌ اول از همه اين موضوع را همان‌هايي مطرح کردند که در فتنه مردود شده بودند و مي‌خواستند براي جريان فتنه شريک‌سازي کنند و اعلام کردند که جريان پايداري از ساکتين هستند، در حالي که اين دوستان بيشترين مقابله را با انحراف داشتند و در زماني که نماينده‌اي از طرف دولت چک‌هايي به نمايندگان مجلس براي خرج کردن در حوزه انتخابيه‌شان مي‌داد، آقاي زارعي در مخالفت با اين کار به آن فرد سيلي زدند، اما ايشان به پرداخت ديه به خاطر آن سيلي متهم شدند، پس بايد بگويم که در جريان دولت نهم بيشترين مقابله با جريان انحراف وجود داشته است.

وي با اشاره به اين‌که آقاي لنکراني، صفار هرندي و فتاح در دولت نهم وجود داشتند، اما در دولت دهم حاضر نيستند، گفت: از آن‌ها که در حال حاضر در دولت هستند، بپرسيد چه کساني جلوي انحراف ايستاده بودند، چون آن‌ها برادران جبهه پايداري بودند، پس مواضع ما در رابطه با انحراف روشن و صريح است، پس جاي ترديد نيست که شاخص ما ولايت است و دنبال اين نيستيم که براي رسيدن به هدفمان حتي موضوعات مثبت در دولت را بکوبيم. پس اين‌که از ساکتين جريان انحراف بوده‌ايم به جک شبيه است در حالي که آقاي مصباح به عنوان اولين تشخيص دهنده انحراف در کشور هستند.

وي ادامه داد: من وزير کشور و در راس مقابله با جريان فتنه بودم و افتخار محصولي اين است که همواره در تبعيت از ولايت بوده و به مقام معظم رهبري حتي قبل از رهبري ايشان علاقه‌مند بودم، پس ما نوک تيز حمله به فتنه بوديم و حتي در ليست سياه آمريکا و اروپا قرار گرفتيم.

وي در ادامه در رابطه با گفتمان جبهه پايداري گفت: گفتمان جبهه پايداري ادعاي جديدي نيست و همان فرمايشات امام و رهبري و اصول گفتمان انقلاب اسلامي است که همان گفتمان اسلام ناب محمدي است، اما ما در حال تشريح آن هستيم وبراي تبيين شعارها و گفتمان به صورت مکتوب از همه گروه‌ها از جمله دانشجويان و فعالين حوزه دانشجويي مثل بسيج دانشجويي، جنبش عدالت خواه، جامعه اسلامي دانشجويان، دفتر تحکيم وحدت و ... استفاده خواهيم کرد و اين گفتمان را به صورت مکتوب در آينده در رسانه‌ها منتشر خواهيم کرد.

محصولي در رابطه با حضور اصلاح طلبان در انتخابات آينده در راستاي جلوگيري از تک صدايي و حضور حداکثري گفت: ما در انتخابات بايد به دنبال چند شاخص باشيم که يکي از مهم‌ترين آن‌ها حضور حداکثري است، پس هر کاري که به حضور حداکثري کمک کند مورد استقبال ما قرار مي‌گيرد، البته نه به اين معنا که براي شوراي نگهبان تعيين تکليف کنيم، بلکه نظام و قانون براي ما محفوظ است و معتقديم هر چه تنوع در چارچوب قوانين انقلاب وجود داشته باشد، به نفع نظام است. همان‌طور که مقام معظم رهبري چنين نظري دارد.

وزير سابق کشور در جواب سوال يکي از دانشجويان درمورد شاخص جبهه پايداري براي تبعيت محض از ولايت گفت: تبعيت محض از ولايت به اين معنا نيست که همه در آن نمره 100 بگيرند، بلکه عملکردها در زمان فتنه و گردنه‌ها مهم است. پس ما گروه‌هايي غير از خودمان را نيز اصولگرا مي‌دانيم.

به گزارش ايسنا در پايان اين جلسه اميريان عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت در توضيحي گفت: ‌ دفتر تحکيم وحدت جلسه‌اي با جبهه پايداري نداشته است و محصولي جواب داد ما دعوت مي‌کنيم از دوستان گروه‌هاي مختلف داخل اصولگرايي از جمله دانشجويان براي استفاده از ظرفيت‌هاي آن‌ها؛ چرا که جبهه پايداري متعلق به جريان و حزب خاصي نيست و به دنبال هم افزايي است.

وحدت در شكل‌هاي مختلف امكان پذير است

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صادق محصولي همچنين در حاشيه مجمع عمومي دفتر تحکيم وحدت که در تالار مولوي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، اعلام كرد: طي نامه‌اي، بنده، آقاي لنکراني و زارعي از طرف جبهه پايداري به جبهه متحد اصولگرايي معرفي شديم.

وي درباره پيشنهاد جبهه پايداري مبني بر حضور حسينيان در جبهه متحد اصولگرايي، گفت: اگر يادمان باشد 5+6 اينطور بود که از هر سه ضلع دو نفر حضور داشتند و 6 نفر عضو کميته اجرايي 5 نفر را با اجماع براي حکميت انتخاب کردند، يعني طرفين دعوا حکم را انتخاب کردند، اما الان اين طور شده که هفت نفر مي‌خواهند طرفين دعوا را تعيين کنند و اين منطقي نيست.

وي توضيح داد: مي‌گويند همين ساختار را بپذيريد و مدعي هستند آقاي حدادعادل به رهپويان و ايثارگران نزديک است و آقاي عسگراولادي به پيروان خط امام و رهبري و ما مي‌گوييم حداقل يک نفر را نزديک به ما بگذاريد که از آن هشت نفر يکي براي ما باشد که حرف‌هاي ما را در داوري مطرح کنند.

محصولي همچنين در واكنش به اظهارات اخير وزير امور خارجه آمريكا و سناريوي اخير اين كشور عليه ايران موسوم به ماجراي ترور سفير عربستان، گفت: ‌از يک ابر قدرت مثل آمريکا بعيد است که بخواهد سناريوها و مطالبي را مطرح کند که خيلي پيچيده و کارشناسي نيست و افراد با درجه پايين کارشناسي هم مي‌توانند آن را نقد کنند، اين اتفاق در داخل آمريکا افتاده است و نمونه آن اتهام ترور به جمهوري اسلامي ايران است.

وي در ادامه با يادآوري اين‌که جمهوري اسلامي هميشه قرباني ترور بوده است، تصريح کرد: از اول انقلاب آمريکا هميشه مدافع تروريست‌ها بوده و تا امروز از آن حمايت مي‌کند و در کشورهايي مثل افغانستان و عراق هم آمريکا از تروريست‌ها حمايت کرده است، اما به خاطر پافشاري ملت ما و پيروزي آن در 33 سال بعد از انقلاب که موجب بيداري اسلامي در منطقه شده، شاهديم که آمريکا و طرفدارانش دچار دوگانگي‌هايي شده‌اند.

وي هم‌چنين در جواب اين سئوال که آيا جبهه پايداري قصد ندارد در جلسات جبهه متحد اصولگرايي شرکت کند، گفت: نامه‌اي که داده شده است شامل پنج محور بود که بناست بررسي شود و اين پنج محور از دو قسمت ايجابي و سلبي تشکيل مي‌شود که در حال بررسي است.

محصولي هم‌چنين در جواب اين سئوال که آيا جبهه پايداري براي وحدت اصولگرايان حاضر نيست کوتاه بيايد،تصريح كرد: من اميدوارم با توجه به روندي که وجود دارد، وحدت در شکل‌هاي مختلف امکان پذير باشد و اگر وضع جامعه را بررسي کنيم، بايد توجه داشته باشيم که کدام نوع به نفع نظام و گفتمان انقلاب اسلامي است.

وي هم‌چنين در جواب سوالي مبني بر حمايت مالي اصولگرايان از نشريه خاتون توضيح داد: چه اتهام ها؟ ! اگر اصولگرايي چنين چيزي را تبليغ مي‌کند، نمي‌دانم چطور با معيارهايي که تعريف کرديم، مي‌خواند.

وزير سابق کشور در رابطه با سوء استفاده مالي اخير نيز گفت: نظر خود را در اين رابطه بارها اعلام کرده‌ام و معتقدم اين اختلاس بزرگ مالي چند محور بزرگ دارد، از يک طرف کاري بسيار زشت و غير قابل گذشت است و جرمي نيست که بتوان از آن گذشت، حتي اگر رقم پايين‌تر از آن باشد که گفته مي‌شود.

وي ادامه داد: از طرف ديگر کار شبکه‌اي و مهندسي شده است، پس يک نفر در آن دخيل نبوده، بنابراين روشن مي‌شود که نظامات بانکي اشکال داشته و اين اشکال از دولت‌هاي قبلي به اين دولت به ارث رسيده است، پس همان‌طور که در طرح تحول اقتصادي ديده شده است و يکي از محورهاي مهم اصلاح نظام بانکي است، بايد هر چه زودتر توسط دولت اين اصل عملياتي شود و نظامات بانکي اصلاح شود.

وي در ادامه با اشاره به اين‌که سيستم نظارتي نيز داراي اشکال است، تصريح کرد: سازمان‌هاي نظارتي به موقع عمل نکردند و نبايد مي‌گذاشتند اختلاس به اين رقم برسد، پس اين‌که هر سه قوه به طور جدي به دنبال برخورد قاطع با اين موضوع هستند را مثبت مي‌دانيم و از آن استقبال مي‌کنيم و بايد هر سه قوه به صورت مشترک در تعامل با هم به طور جدي در برخورد با عاملان اين موضوع اقدام کنند تا ديگر شاهد تکرار آن نباشيم.

وي همچنين با اشاره به اين‌که نبايد در رابطه با اين جريانات قبل از آنکه قاضي کسي را متهم کند،‌ به فردي اتهام ببنديم که روز قيامت نتوانيم جواب بدهيم، افزود: ‌با تجربه‌اي که در آقاي اژه‌اي سراغ داريم و تدين برخورد ايشان، اطمينان مي‌دهيم با مديريت ايشان و همکاري سه قوه اين موضوع به نحو احسن پيگيري شود و برخورد قاطع با مرتکبان اين جرم صورت پذيرد

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت