بازدید 11763
11763 بازدید
لاریجانی: پارلمان حافظ دمکراسی است
علي لاريجاني، اين سخنان را در تشريح ابعاد پارلمان در ايران گفت و افزود: پارلمان ایران قدرت بسیاری دارد، چون پارلمان میتواند از دمکراسی نگهداری کند؛ این گوشهای از قدرت ایران بر پایه نظریه نه شرقی نه غربی است.
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۲ 20 October 2011
کد خبر: ۱۹۸۴۷۳
| ۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۲ 20 October 2011
| 11763 بازدید
11763 بازدید
سرویس مجلس «تابناک» ـ رئیس مجلس با اشاره به اینکه رئیسجمهور و وزرا در مقابل پارلمان پاسخگو هستند، یادآور شد که هیچ مقامی حق انحلال پارلمان را ندارد.
بنا بر این گزارش، علي لاريجاني اين سخنان را در تشريح ابعاد پارلمان در ايران بيان کرد و افزود: پارلمان ایران قدرت بسیاری دارد، چون پارلمان میتواند از دمکراسی صیانت کند. این گوشهای از قدرت ایران بر پایه نظریه نه شرقی نه غربی است.
او که در جريان بازدید از دانشگاه قزقیزستان، در جمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه سخنرانی ميکرد، افزود: در کشور قرقیزستان دمکراسی عمیقتر شده و نظام پارلمانی که این کشور تبیین کرده، نشان دهنده تیزهوشی سیاسی و پیشرفت فکر سیاسی در تعیین دمکراسی است.
گزيده سخنان وي را به نقل از مهر بخوانيد:
پس از جنگ جهانی دوم، کشورهای مهم منطقه تحت تسلط دو بلوک شرق و غرب قرار گرفته است. در این شرایط قدرت مثلث غرب، آمریکا و قدرت مثلث شرق، شوروی بود و کشورهای دیگر چاره ای جز پیروی از یکی از این دو بلوک نداشتند. در این شرایط، سخن از استقلال از این دو بلوک حتی در مجامع دانشگاهی نیز خریداری نداشت. انقلاب ایران در چنین دورانی تحول بزرگی را در جهان ایجاد کرد که مبنای آن تفکر امام خمینی مبنی بر عدم وابستگی به بلوک غرب و شرق بود.
راه انقلاب اسلامی این بود که باید به مردم تکیه کرد، نه به یکی از دو قطب شرق و غرب؛ به همین جهت، هیچ یک از دو قطب شرق و غرب سرخوشی با انقلاب نداشتند که نمونه بارز آن جنگ صدام با ایران بود که در جریان این جنگ تحمیلی، دو بلوک غرب و شرق، هر دو از صدام حمایت کردند. اتکا به مردم با به صحنه آوردن آنان کلید موفقیت امام خمینی در تحقق تئوری نه شرقی نه غربی بود.
پیشرفتهاي امروز ايران به مذاق قدرتهای بزرگ خوش نیامده است. غربیها بر همین اساس رفتار ماجراجویانهای را نسبت به دستیابی ایران به انرژی هسته ای انجام دادند اما جمهوری اسلامی ایران به خاطر اتکای به ملت روی دستیابی به این تکنولوژی پافشاری کرد و امروز در رتبه دهم جهان در این تکنولوژی قرار دارد.
ايران در زمینه تولید ناخالص دارای رتبه شانزده در جهان است. بیش از 60 درصد از دانشگاههای ایران توسط دختران اشغال شده است و زنان و دختران ما در سطوح عالیه تحصیل میکنند.
مردم مصر، لیبی و یمن به دنبال استقلال هستند؛ البته غرب مشکلاتی را در راه این انقلابها ایجاد کرده و گاهی هم از نیروهای نظامی خود برای ضربه زدن به این انقلابها استفاده میکند، ولی مطمئن باشید این انقلابها پیروز خواهد شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.