تاج: نشنیدم بازیکنی از بحرین پناهنده شده باشد

این 6 گل جواب دور افتخار بحرین با پرچم عربستان بود

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: 6 گلی که به بحرین زدیم پاسخ دور افتخار آنها با پرچم عربستان بود.
کد خبر: ۱۹۶۶۱۷
|
۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۱ 12 October 2011
|
5845 بازدید
مهدی تاج در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برتری 6 بر صفر ایران برابر بحرین عنوان کرد: معتقدم فوتبال ایران پتانسیل زیادی دارد و کی‌روش هم خیلی خوب می خواهد از این توانایی ها استفاده و بهره برداری کند. من به آینده فوتبال خوشبینم هر چند که هنوز در ابتدای راه هستیم. 

وی افزود: پیروزی مقابل بحرین خیلی شیرین بود و آن هم به دلیل خاطره بدی است که در سال 2001 بابت شکست مقابل این تیم داشتیم. آنها مانع این شدند که ما به جام جهانی برویم و سپس با پرچم عربستان دور افتخار زدند و این صحنه هیچ وقت از ذهن مردم ایران پاک نمی شود. زدن 6 گل به بحرین حرف های زیادی داشت و پاسخ رفتار آن زمان بحرینی ها بود.

تاج تصریح کرد: بازی برگشت هم مهم است. اکنون شرایط جدی تر شده و باید بدانیم که آنها میزبان هستند و باید حواسشان را بابت مسائل حاشیه ای جمع کنند. 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ناظر امنیتی فیفا گزارشی ارسال کرده یا خیر گفت: اتفاقی رخ نداد که بخواهد گزارش کند. بازی در شرایط مطلوبی برگزار شد.

تاج در جواب به این پرسش که گفته می شود دو بازیکن بحرینی در ایران پناهنده شده اند، به فارس گفت: من چنین چیزی نشنیدم. 

نایب رئیس فدراسیون در خصوص رای فیفا بابت تیم امید ایران و عراق گفت: هنوز رایی صادر نشده اما تا دو سه روز آینده رای صادر می شود. تا قبل از صادر شدن رای، هر گونه اظهار نظری، گمانه زنی است. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت