صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جبهه پایداری با اصولگرایان به وحدت نمی رسد

کد خبر: ۱۹۶۳۹۶
| |
7679 بازدید

رئیس دفتر سیاسی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی با بیان این مطلب که جبهه پایداری با اصولگرایان به وحدت نخواهد رسید گفت: از ابتدا هم می شد حدس زد که جبهه پایداری می خواهد مستقلا وارد انتخابات شود.

اسکندر صالحی در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی  افزود: در نهایت، بخشی از ستادهای آقای احمدی نژاد در قالب این جبهه فعالیت خواهند کرد و بخش دیگری هم بدون تابلو خواهند بود. البته این بخش هم ممکن است در لحظات آخر و پس از تایید صلاحیت کاندیداهای مجلس تابلویی بلند کنند و زیر عنوانی به فعالیت پرحجم بپردازند. این بخش فعلا در خوف و رجا به سر می برند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این پراکنده گی ها عمدی است یا اتفاقی؟ گفت: ممکن است جدایی جبهه پایداری از اصولگرایان مهندسی شده باشد و دلیل آن هم ایجاد فضای قطبی و رقابتی در انتخابات است؛ اما جدایی میان ستادها و یاران احمدی نژاد تفرقه و تشتت است، نه تقسیم کاری مهندسی شده. البته در نهایت ممکن است همه دوستان دولت در مجلس نهم زیر عنوان یک فراکسیون جمع شوند و در موارد بسیاری همرأی گردند.

صالحی درباره وحدت جبهه ایستادگی با 7+8 گفت: جبهه ایستادگی برای مقابله هوشمندانه با تهدیدها و پس از جدی شدن تحریم ها شکل گرفت و خروجی جلسات آن نیز در اختیار مسئولین قرار گرفت. بنابر این، این جبهه با اهداف راهبردی شکل گرفته است؛ گرچه هرگز از ضرورتهای مقطعی نظام غفلت نخواهد کرد. بنای ما این است که در چارچوب اصولگرایی فعالیت کنیم و در صددیم به صورت موثر در کنار دیگر دوستان اصولگرا به وظایف خود عمل نماییم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟