صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نرخ تورم مرداد 17.3 درصد شد

تصورات برخی از دوستان پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها تورم 60 درصدی بوده است که دیدیم چنین نرخ‌هایی اتفاق نیفتاد.
کد خبر: ۱۸۸۳۷۲
| |
3449 بازدید
|
۲
رئیس کل بانک مرکزی نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه سالجاری را 17.3 درصد اعلام کرد و گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه هم از 21.1 درصد در تیرماه به 20.8 درصد در مردادماه کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود بهمنی صبح امروز در بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی که با عنوان تحول در نظام بانکی در حال برگزاری است، نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به مردادماه سال جاری را 17.3 درصد اعلام کرد و گفت: این نرخ در پایان سال گذشته 12.4 درصد و در پایان تیرماه 16.3 درصد بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی در عین حال اظهار داشت: تصورات برخی از دوستان پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها تورم 60 درصدی بوده است که دیدیم چنین نرخ‌هایی اتفاق نیفتاد.

مشروح سخنان امروز بهمنی متعاقبا منتشر می شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
وای مگه دو رقمی شده!!!!؟؟؟؟
ما فکر میکردیم یه رقمیه حالا بین یک تا نه شک داشتم اما نه بیشتر!!!؟؟؟؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات