سرويس اقتصادي- با بالارفتن قيمت طلا و به تبع آن سكه بازار سخن از نرخ سكه ، سكه شده است.
قیمت های نجومی سکه و طلا در مدت کوتاهی قیمت سکه و طلا به ارقام نجومی رسید و اونس طلا در تاریخ ۲۷ مرداد ۹۰ برابر ۱۸۲۷ دلار و سکه قدیم ۵۰۰۰۰۰ تومان ، طرح جدید ۴۹۶۰۰۰تومان، نیم سکه ۲۴۸۰۰۰، ربع سکه ۱۳۴۰۰۰ و سکه گرمی ۷۷۰۰۰ تومان در بازار به فروش می رسد.
از قیمت ۳۵۰۰ تومانی سکه در سالهای ۶۰ الی ۶۲ تا قیمت نیم میلیون تومانی آن در نیمه تابستان سال ۹۰ ، بد نیست جهت مقایسه نگاهی به قیمت سکه در سالهای ۶۰ تا ۸۹ بیاندازیم.
منبع: وبلاگ سراچه
نمی دونی مجبوری حرف بزنی....
"اشتباه مثبت دادم"
همچنین بهتر است میزان کارایی دولت را با فاکتورهای مربوط به آن مقایسه کنی.
راستي براي استخدام به عنوان نظرگذار به كجا بايد مراجعه كرد؟
(تابناك اگه راست ميگي حذف نكن)
احمدی نژاد چی کار به قیمت جهانی طلا داره؟
تو هم هرچی دوست داری دل تنگت بگو .
من بيكار بدون سابقه اگه الان بخوام شروع به كار كنم با حقوق كارگري قانون كار سيصدوخورده اي ميگيرم تو با 10 سال سابقه شركت نفت 400؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا در دوران اصلاحات رونق اقتصاد بیشتر بوده که اقبال مردم به خریدسکه کم شده است.
بابا طلا بالا و پایین شه خوب سکه هم همان طور خواهد شد .
به دولت ایران چکار داره ؟؟؟
راستی لطفاً رأی منفی برای این نظر یادتون نره.
عزيزان قيمت سكه اگر 500 تومن كه هيچ 10 ميليون تومان هم بشود چونكه كالايي مصرفي و نياز درجه يك نيست اهميتي ندارد . من و شما به برنج و گوشت و شير و قند و شكر و روغن و بعد به خودرو و مسكن و لباس نياز نياز داريم و هيچكدام از ما سكه نمي خوريم ! . سكه يك كالاي سرمايه اي است كه ابزاري است در دست سفته بازان و قدرتهاي اقتصادي دنيا مطمئن باشيد همانطور كه بالا رفته همانطور يك شبه سقوط مي كند پس بسيار مراقب باشيد و با اين حرفها سر گرم نشويد و خودتان را درگير اين بازي خطرناك نكنيد .
کافیه شما یه مطلب تخصصی کوچیک مطرح کنی اونوقت میبینی که چقدر ایرانیها در تمام زمینه ها صاحبنظر و صاحب ایده اند.