صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
استقبال گرم دو روز پيش از كارمندان مسكني و...

درگيري كارمندان دو وزاتخانه سابق در وزارتخانه جديد+جوابیه

كارمندان وزارت سابق مسكن، در پي ادغام دو وزارتخانه در بیستم تير ماه جاري به ساختمان وزارت راه منتقل و با استقبال گرم كارمندان وزارت سابق راه روبه رو شدند، ولی با گذشت كمتر از دو روز، گويا شرايط به كلي تغيير كرده و مقاومت كارمندان راه در تحويل فضا و ميز و اتاق هاي خود به اين ميهمانان قبلا عزيز به مسائل خاصي انجاميد تا جايي كه صبح امروز كارمندان وزارت راه به هنگام ورود به ساختمان با صحنه عجيبي روبه رو شدند.
کد خبر: ۱۷۶۸۳۰
| |
53642 بازدید
|
سرويس اقتصادي ـ دو روز پيش بود كه خبر استقبال گرم كارمندان وزارت راه با گل و شيريني از كارمندان وزارت مسكن در رسانه ها منتشر شد.
 
به گزارش «تابناك»، كارمندان وزارت مسكن، در پي ادغام دو وزارتخانه در بیستم تير ماه جاري به ساختمان وزارت راه منتقل و با استقبال گرم كارمندان وزارت سابق راه روبه رو شدند، ولی با گذشت كمتر از دو روز، گويا شرايط به كلي تغيير كرده و مقاومت كارمندان راه در تحويل فضا و ميز و اتاق هاي خود به اين ميهمانان «قبلا عزيز» به درگيري هاي اداري جدي انجاميده است، تا جايي كه صبح امروز، كارمندان وزارت راه به هنگام ورود به ساختمان به صحنه عجيبي روبه رو شدند.
 
بنا بر این گزارش، كارمندان مسكني با سحرخيزي و گويا با هماهنگي حراست وزارت راه، همه وسايل موجود در اتاق هاي دو طبقه از وزارت راه را در لابي ها ريخته و وسايل خود را به اين اتاق ها منتقل کرده و البته برای محكم كاري نسبت به تعويض مغزي قفل درها نيز اقدام کرده بودند.
 
بنابراین، ناگفته نماند که اين کار مسكني ها، نخست با تعجب و سپس با واكنش شديد وزارت راهي ها روبه رو شده و از صبح امروز تا كنون، فضاي متشنج ساختمان سابق وزارت راه (وزارت راه و شهرسازي کنوني) بسيار ملتهب و در آستانه درگيري است، به گونه اي كه يكي از اين كارمندان در تماس با خبرنگار ما، به مشكل يافتن وسايل شخصي خود در ميان انبوه وسايل ریخته شده به لابي اشاره كرد و گفت: كارمندان دو وزارتخانه سابق در آستانه درگيري هستند.
 
این گزارش می افزاید، رخدادهای صبح امروز در حالي روی داده كه هم اكنون هيأتي عالي رتبه از اين وزارتخانه (راه و شهرسازي) برای بازديد از يك پروژه خاص در گيلان هستند!
 
بنابراین، شايد بجا باشد، وقتي مسئولين گرانقدرمان در يك اقدام درست اقتصادي در كوچك سازي دولت مي كوشند، با در نظر گرفتن تمهيدات جانبي و شرايط آينده كار، از بروز مشكلات بعدي اينچنيني و در برابر هم قرار گرفتن كارمندان شريف كشور نيز جلوگيري کنند.
 
البته اين مشكل نمونه كوچكي از بی توجهی به پیامدهاست و در صورت در پیش نگرفتن تدبیرهای دورانديشانه در ادغام ها، مشكلات ساختاري بعدي، ضربات شديدي به پيكره اقتصاد كشور وارد مي سازد.

جوابیه:

با سلا م احترام
بدین وسیله با تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان پیرو انتشار مطلبی با عنوان «درگيري كارمندان دو وزاتخانه سابق در وزارتخانه جديد» در تاریخ ۲۲ تير ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۵ خواهشمند است توضیحات زیر بر اساس ماده 23 قانون مطبوعات و خبرگزاری‌ها به منظور تنویر افکار عمومی و اطلاع رسانی شفاف در آن سایت درج شود.
به اطلاع خوانندگان گرامی می‌رساند وزارت راهي‌ها با گل و شيريني در روز دوشنبه 21 تیرماه از نخستین گروه مسكني‌ها که شامل اداره کل روابط عمومی بود، استقبال كردند و در پی آن کارکنان حوزه وزارتی وزارت سابق مسکن و شهرسازی نیز وارد ساختمان شهید دادمان شدند و هیچگونه مشکلی در ورود نیروهای وزارت مسکن و شهرسازی سابق تاکنون وجود نداشته است.
بنابر بررسی‌های دقیق صورت گرفته یادآور می‌شود که مطالب ذکر شده در خصوص عدم اطلاع از جابجایی‌‌ها، تعویض مغزی قفل درها و درگیری کارکنان وزارت مسکن‌ و شهرسازی سابق با وزارت راه و ترابری سابق کذب محض است.
زیرا که از یک هفته گذشته جابه‌جایی‌ها به کارکنان شرکت ساخت و توسعه اطلاع رسانی شده است که در پی آن کارمندان وسایل خود را بسته‌بندی کرده‌بودند.
بعد از ساعت کاری روز گذشته (سه شنبه) جا‌به جایی‌ها انجام شد که با طولانی شدن این عمل تا دقایقی از بامداد امروز بقیه انتقال وسایل شرکت ساخت به ساختمان جدید به صبح موکول شد و در این بین هیچ کسی از وزارت مسکن و شهرسازی سابق حضور نداشته و وسایلی را هم منتقل نکرده‌اند.
همچنین ذکر این مطلب که «كارمندان دو وزارتخانه سابق در آستانه درگيري هستند.» کذب محض است و علاقه‌مندان می ‌توانند این موضوع را از کارکنان منتقل شده به ستاد وزارت راه و شهرسازی به ویژه در قسمت روابط عمومی جویا شوند.
لازم به توضیح است که معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه نیز صبح امروز در محل این شرکت در ساختمان شهید دادمان حضور داشته و کاملا وی و مدیران مربوط از روند جابه‌جایی‌ها اطلاع داشته است.
در پایان لازم به یادآوری است که در هر دو وزارتخانه سابق کار گروه انتقال متشکل از مدیران مرتبط با موضع تشکیل و موارد موجود با ارتباط مستمر دبیران کارگروه‌ها حل و فصل و تمامی امور بر اساس برنامه‌ریزی منظم و توافق هر دو طرف انجام می‌شود.
امید است که با همکاری کارکنان هر دو وزارتخانه بتوانیم در راستای اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و وظایف وزارت راه و شهرسازی تلاش کنیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۹۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
باید به همه ی آن ها تبریک گفت که اینقدر خوب می توانند حوزه کاری خود را اداره کنند و آینده نگر باشند.
واقعا" جای تاسف است که بعضی از وزارت خانه ها مهم ما به دست این مدیران اداره می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
دست اقای رییس چمهور درد نکند با این شاهکار هایشان .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
گل گفتی!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
واقعا کجای این دنیا همچین شاهکارهای دیده میشه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
ببخشید، مجلس ادغامها رو تصویب کرده. بعدشم، مگه نباید دولت کوچیک بشه؟
ناشناس
| United States |
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
آخه آقای ... این که دستور رئیس جمهور نبود ، مصوبه مجلس بود .ناشناس جون با این شاهکارت
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
دولت به اندازه كافي كوچيك هست!
Ramin
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
دوست عزیز بهتره قبل از اظهار نظر کمی اطلاعات عمومی خودتان را بالا برده باشید . اغام وزرات خانه ها در حوره وظایف مجلس هست که تصویب میشه و به دولت برای اجرا ابلاغ میشه
محمد مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
یادمان باشد اگر حرفی میزینم یا مینویسیم از روی تفکر باشد،به رئیس جمهور و نمایندگان مجلس اکثریت مردم رای داده اند، پس به رای و تصمیم اکثریت احترام بگذاریم و انتقادات و پیشنهادات سازنده داشته باشیم.
رضا
| Netherlands |
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
روستان یادتون نره که مجلس فقط قانون رو تصویب میکنه و اجرای قانون و نحوه اجرای آن بعهده دولت هست ، پس ایراد دولت مردان را به جای دیگری نسبت ندیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
منظورتون از اينكه در گيلان هستند اين نيست كه اين مدير محترم به پيشواز تعطيلات رفتند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
بهتر بود تا رسیدن اقای مدیر کامندان دورکاری!!!! میکردند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
به به، اصلا در تعطیلات فقط بازدید از پروژه های لب دریا حال میده، مگه نه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
اي بابا سخت نگير !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رضا
|
Netherlands
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
ذکر چند نکته در این بابت الزامی به مظر میرسد
1- ضعف مدیریت ادرای وارت خانه در هماهنگی لازم قبل از ورود کارمندان جدید
2- کارکنان وزارت مسکن چه اسراری به داشتن میز و اطاق دارند ، مگر تا کنون در ازای کار حقوق گرفته اند که حالا نگران کار باشند ، یا نگران میز و جایگاه خود هستند؟
3- شناسایی مسئول این انتقال که بدون ایجاد زمینه لازم و فضای مورد نیاز اقدام به جابجایی کرده است
4- عدم حس کاری و داشتن حس مالکیت در کارمندان هر دو وزارت خانه که با تصور ارث پدری با فضای اداری برخورد کرده اند

اینها فقط مشتی از خروارها مشکلات سیستم اداری در وزارتخانه ها است ودلیلی گویا در عدم پویایی در انجام امور محوله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
واقعا اين دو وزارتخانه سنخيتي با هم ندارند و اين ادغام اشتباه بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
سنخیت که دارند
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
سختنگیر بابا. بزار کارمندان کمی به سر و کول هم بپرن شاید تورم و کم بودن حقوق یادشون بره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
تابی جون
این همه کار کارشناسی رو واسه چی زیر سئوال میبری?
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
نیکزاد نباشد حباب ایجاد می شود ، کاشکی دو طبقه مسکن مهر روی وزارت راه ایجاد می شد که همه کارمندان با رضایت کامل ، ضد حباب مسکن ، و اجاره و غیره اقدام می کردند
عليرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
من يكي از كارمندان وزارت راه هستم. متاسفانه صبح كه همكاران به محل وزارت راه مراجعه كردند مشاهده نمودند تمام وسايلشان در لابي روي هم ريخته شده و كسي هم پاسخگو نيست. در اين بين با توجه به سرعت عمل در تصرف اتاقها و تخليه وسايل، به كامپيوتر، مونيتور و ساير لوازم اداري و شخصي پرسنل خسارتهايي جدي وارد شده است. اضافه كنيد بي برنامگي مسئولان وزارت در جابجايي پرسنل و دفاتر، بطوريكه كه تعدادي از كارمندان شركت ساخت به محل ساختمان قديم شركت راه آهن در ميدان راه آهن انتقال داده شدند تا جاي كارمندان وزارت مسكن سابق باز شود و حالا مجددا تصميم گرفتند اين كارمندان شركت ساخت را به شش طبقه ساختمان جديد شركت راه آهن واقع در تپه هاي عباس آباد كوچ دهند. حالا محاسبه كنيد هزينه هاي جابجايي، خسارات وارده به اموال و 150 ميليون تومان هزينه آماده سازي ساختمان قديم شركت راه آهن!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
واقعا راست میگید پس جوابیه رو کی داده ؟ حرف کدومتون رو باورکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
جالب بود . عاقبت تصميمات نسنجيده است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار