جزییات تازه از صیغه پیامکی در اصفهان
پس از افشای ازدواج موقت با یک پیامک و بدون اذن پدر و ثبت رسمی، اخیرا جزییات جدیدی از این موضوع افشا شد. بر این اساس علی – ر در اصفهان به تازگی اقدام به جاری کردن صیغه به صورت تلفنی کرده است.
کد خبر: ۱۶۵۱۹۰
| | 35199 بازدید
افرادی در اصفهان اقدام به خواندن و ثبت ازدواج موقت به صورت تلفنی کردهاند.
به گزارش برنا، پس از افشای ازدواج موقت با یک پیامک و بدون اذن پدر و ثبت رسمی، اخیرا جزییات جدیدی از این موضوع افشا شد. بر این اساس علی – ر در اصفهان به تازگی اقدام به جاری کردن صیغه به صورت تلفنی کرده است.
این فرد که ظاهراً دارای دفتر ازدواج و طلاق است با ارسال پیامک هایی به جوانان با شماره های 844****0913و 290****0935 آنها را ترغیب به ازدواج موقت به صورت تلفنی می کند.
او در پیامک ارسالی خود مدعی است افراد را بدون حضور و فقط با یک تلفن به عقد موقت یکدیگر در می آورد و سپس صیغه نامه را برای آنها ارسال می کند.
گفتنی است؛ برخی از جوانان اصفهانی در دام این فرد گرفتار شده و برای شرعی کردن روابط اقدام به انجام صیغه به صورت تلفنی می کنند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




