در اعتراض به داور

شكستن صندلي‌هاي ورزشگاه

تماشاگران تراكتورسازي به نشانه اعتراض به داور مسابقه صندلي‌هاي ورزشگاه را شكستند.
کد خبر: ۱۶۲۱۶۹
| |
3594 بازدید
بعد از آنكه يدالله جهانبازي داور مسابقه در دقيقه 90+5 تصميم كمك داورش مبني بر اعلام پنالتي به سود تيم تراكتورسازي را قبول نكرد تماشاگران تبريزي به شدت به داور معترض شدند و به داور فحاشي كردند و تعدادي از صندلي‌هاي ورزشگاه را شكسته و به سمت زمين چمن پرتاب كردند. 

به گزارش خبرگزاري فارس، بازي در اين لحظات متوقف شد و بازيكنان دو تيم نيز درگيري‌هاي مختصري با يكديگر داشتند و اين بازي جنجالي بيش از 100 دقيقه طول كشيد. 

* ماموران يگان ويژه انتظامي در اواخر مسابقه وارد ورزشگاه شدند. 

* در دقيقه 53 بازي كه داور ابوالفضل حاجي‌زاده را از صباي قم اخراج كرد بازيكنان صبا به اين تصميم داور معترض بودند كه ويسي با ورود به ميدان بازيكنانش را به آرامش دعوت كرد. 

* اين بازي پربرخورد بود و سه اخراجي داشت. دو بازيكن از تراكتورسازي و يك بازيكن از صبا اخراج شدند. 

بازي با نتيجه دو بر يك به سود صبا به پايان رسيد. 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت