بازدید 15865

گزارشي از شيعيان غزه و مرجع سیاسی و مذهبی آنان

هر چند انتشار این گزارش در نگاه نخست، از سوی روزنامه ای چون «السیاسه» ـ که مواضع آشکار ضد ایرانی و ضد شیعی دارد ـ دور از ذهن می رسد، بررسی دقیق تر آن، نشان می دهد که روزنامه کویتی تلاش دارد با انتشار این گزارش، این گونه القا کند که حمایت ایران از فلسطین و به ویژه غزه، حمایتی اسلامی نبوده، بلکه ایران در پی گسترش تشیع در میان فلسطینیان و به دنبال آن افزایش نفوذ خود در میان آنهاست.
کد خبر: ۱۵۶۹۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۹ 07 April 2011
سرویس بین الملل ـ روزنامه «السياسه» كويت در گزارشي متفاوت از غزه نوشت: با وجود حضور فعال حماس در غزه و رهبران سني اين جنبش فلسطيني، چندين خانواده شيعه در غزه زندگي مي كنند كه با دیگر هموطنان سني خود هيچ مشكلي ندارند.

به گزارش «تابناک»، «عبدالرحيم حمد» 43 ساله از غزه به خبرنگاران آمريكايي گفت: من پنج سال است، به مذهب شيعه گرويده ام. ما خود رادر حمايت جمهوري اسلامي ايران و حزب الله لبنان مي دانيم و مرجعيت ديني و سياسي خود را از ايران و لبنان دريافت مي كنيم.

او كه در اردوگاه «جباليا» در شمال باريكه غزه زندگي مي كند، تصاوير آيت الله خامنه اي و سيد حسن نصرالله را بدون واهمه به خبرنگاران نشان داد.

«عبدالناصر المصري» نيز به بازرسان كمك رساني سازمان ملل گفت: پس از جنگ 33 روزه و پيروزي لبنان عليه اسرائيل در 2006 تعداد شيعيان در غزه رو به فزوني گذاشته و اكنون شيعيان غزه با سربلندي از اعلام مذهب خود ياد مي كنند.

«السياسه» به نقل از «احمد يوسف»، مشاور سياسي «اسماعيل هنيه» نوشت: آنچه در غزه به نام شيعه وجود دارد، در واقع شيعيان نيستند، بلكه هواداران ايران و حزب الله لبنان خود را شيعه مي دانند و مذهب آنها شيعه نيست، بلكه خط فكري و مشي سياسي شيعه را پذيرفته اند.

سازمان بين المللي کمک رساني در فلسطين، «اونوروا» نيز گزارش داد: تعداد تصاوير آيت الله خميني(ره)، آيت الله خامنه اي، سيد حسن نصرالله و شهيد فتحي شقاقي به مراتب بيشتر از تصاوير ياسر عرفات و ديگر مقامات فلسطيني است و اين نشان مي دهد كه اقبال مردم غزه به رهبران شيعه بيشتر از رهبران سياسي سني مذهب است.

گروه شيعه «همراه با شقاقي» غزه نيز به مناسبت سالروز پيروزي انقلاب اسلامي ايران، مراسمي باشكوهی در غزه برگزار كرد.

«هشام سالم»، رئيس اين گروه فرهنگي و کمک رساني به خبرنگاران گفت: هر چند ما از سوي ايران حمایت می شویم، مهمتر از آن، کمک هاي معنوي است كه از جمهوري اسلامي ايران به مسلمانان فلسطيني مي رسد و اين بسيار ارزشمندتر است و روحيه مبارزه با اسرائيل را تقويت مي كند.

گفتنی است، هر چند انتشار این گزارش در نگاه نخست از سوی روزنامه ای چون «السیاسه» ـ که مواضع آشکار ضد ایرانی و ضد شیعی دارد ـ دور از ذهن به نظر می رسد، بررسی دقیق تر آن، نشان می دهد که روزنامه کویتی، تلاش دارد با انتشار این گزارش ضمن هشدار به مقامات سنی مذهب فلسطینی، این گونه القا کند که حمایت های ایران از مردم فلسطین و به ویژه غزه، حمایتی اسلامی نبوده، بلکه ایران در پی گسترش مذهب تشیع در میان فلسطینیان و به دنبال آن افزایش نفوذ خود در میان آنهاست.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۷
میگم چه اسراییل زوم کرده!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
مرگ بر اسرائیل،لعنت خدا بر صهیونیست های اسرائیلی...
حالا منفی بدید
زنده باد آیت الله خامنه ای ( جانم فدای رهبر ) زنده باد سید حسن نصرالله ...
جانم فداي رهبر زنده باد غزه ولبنان درود بر سيد حسن
سلام بر همه مسلمانان درود برشيعيان مظلوم..
الان وقت آن است بصورت جدی رفتن حج بخصوص رفتن به کشور امارات تحریم شود
تشیع مانند نور است که هر آزاده ای آن را می بیند تا برسد به برادران سنی مذهب.
عمار - لافرق كلنا مسلمون
الشيعة اخوان لنا في الدين فهم مسلمون لافرق بيننا كسنة وبينه فالرب واحد والنبي واحد والقرآن واحد يصلون الفروض الخمسة ويصومون شهر رمضان مثلنا ويحجون ويزكون ، واذ وجدت فروق بيننا وبينهم فهي فروق هامشية في بعض الفروع الناتجه عن الاجتهادات ، ويجب ان لا ننساق للفتن التي يثيرها بعض اخواننا من السلفيين المتطرفين كفانا الله شرهم آمين
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل