بیانیه یک تشکل دانشجویی درباره جنایات منطقه

اين کشتار و قتل عام فجیع در دنیای اسلام كه با حمایت مدعیان حقوق بشر صورت می گیرد به نبردی تمام عیار بدل شده است که در یک سوی آن مردم بی دفاع قراردارند و در سوی دیگر آن حکامی نامشروع که با چنگ و دندان و با استفاده از تمام سخت افزارهای مدرن نظامی به جنگ با مردم رفته اند.
کد خبر: ۱۵۴۲۰۳
| |
4438 بازدید

مجمع دانشجويان حزب الله دانشگاه علم و صنعت ايران در رابطه با جنایات اخیر بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش «تابناک» متن این بیانیه به شرح زیر است:

«قل انما اعظكم بواحده ان تقومو لله مثني و فرادي ثم تتفكروا»


بار دیگر مزدوران فاسد و حاكمان دست نشانده جنایتی دیگر آفريدند. قيام هاي مردمي در كشورهاي منطقه جهت اجرای احکام و عدالت اسلامی با دخالت هاي شيطان بزرگ آمريكاي جنايتكار به جنگي تمام عيار بدل شده است.

 آن چه امروز شاهد هستيم، اعلان جنگ عليه مردمي مظلوم است که با برگزاي تظاهرات مسالمت‌آميز خواهان تعيين سرنوشت خود هستند.

اين کشتار و قتل عام فجیع در دنیای اسلام كه با حمایت مدعیان حقوق بشر صورت می گیرد به نبردی تمام عیار بدل شده است که در یک سوی آن مردم بی دفاع قراردارند و در سوی دیگر آن حکامی نامشروع که با چنگ و دندان و با استفاده از تمام سخت افزارهای مدرن نظامی به جنگ با مردم رفته اند.

اشغال نظامی بحرین توسط دولت خبيث عربستان يادآور خوي جاهلی اين حاكمان فاسد است. از سوی دیگر در لیبی معمر قذافی دیکتاتور پلید آن کشور از زمین و هوا قصد قتل عام آزادی خواهان این کشور را دارد. در یمن علی عبدالله صالح دست به نسل کشی شیعیان این کشور زده است.

امروز بر همگان روشن شده است كه ملت‌هاي به پا خاسته در بحرين، ليبي و يمن تا سرنگوني حكام نامشروع خود از پاي نخواهند نشست تلاش‌هاي مذبوحانه ي آمريكا و اعزام نيرو از سوي دولت عربستان به بحرين و آلوده شدن دست حاكمان اين كشورها به خون مردم مظلوم منطقه، نه تنها مانع اراده اين ملت ها نمي‌شود،‌ بلكه اين دخالت ها عواقب خطرناكي براي اين حاكميت هاي مستكبر خواهد داشت.

سلاطین نامشروع منطقه بدانند با این اقدامات خود را عملا در اختیار امریکا قرار داده اند ولی یقین بدانند که حکومت آن ها به سر آمده و مردم راه خود را یافته اند مردمان مبارز و آزادي خواه منطقه جلوی گلوله ها و تانک های مزدوران آمريكا ایستاده اند و روز به روز به پیروزی های بیشتری دست می یابند و دخالت های بیگانگان خصوصا آمريكا در حمایت از رژیم هاي منقرض شده، در عزم و اراده مردم خللی پدید نخواهد آورد.

مجمع دانشجويان حزب الله بر اساس وظيفه اسلامي و انساني خود و با تمسك به سيره ي ائمه ي اطهار (ع) اعلان برائت خود را از اين عناصر فاسد اعلام مي دارد و ضمن همدردي با خانواده‌هاي شهدا و جانبازان اين خيزش عظيم، به حكام جور هشدار مي دهد که دست از کشتار بی رحمانه مردم آزادی خواه بردارند و با استعفای دسته جمعی خود شرایط را برای بازگشت آرامش و برگزاری انتخابات آزاد فراهم آورند و از دولت جمهوري اسلامي ايران نیز مي خواهد در اين زمان حساس به مسئوليت تاريخي خود عمل كند و ضمن پشتيباني از مردم مظلوم و به پا خاسته، ‌گام نهايي را براي سرنگوني حاكمان جاني بردارد.

السلام علي من اتبع الحق لذات الحق

مجمع دانشجويان حزب الله دانشگاه علم و صنعت ايران

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت