رستوران سینما بهمن ساعت هفت و 45 دقیقه صبح چهارشنبه آتش گرفت و دقایقی بعد ماموران ایستگاه 40 سازمان آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
کد خبر: ۱۴۵۷۷۱
کد خبر: ۱۴۵۷۷۱
| |
7438 بازدید
7438 بازدید
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه سینما بهمن واقع در میدان انقلاب تهران ساعتی پیش دچار آتشسوزی شد گفت: این حادثه در رستوران سینما اتفاق افتاد و تلفاتی در پی نداشت.
جمشید شفیعی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آتش نشانی به خبرنگار مهر گفت: رستوران سینما بهمن ساعت هفت و 45 دقیقه صبح چهارشنبه آتش گرفت و دقایقی بعد ماموران ایستگاه 40 سازمان آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: این آتشسوزی به سرعت از سوی ماموران آتشنشانی مهار و به صورت کامل اطفا شد.
شفیعی با بیان اینکه این حادثه خسارت بسیار جزئی داشته است گفت: کارشناسان علت آتش سوزی را اتصالی سیم برق عنوان کرده اند.
شفیعی گفت: به دلیل تماسهای فراوان، ستاد فرماندهی آتش نشانی ایستگاههای 46 و یک را نیز به محل اعزام کرد اما با توجه به اینکه آتش سوزی بسیار محدود و جزئی بود این ماموران به ایستگاه خود بازگشتند.
وی افزود: آتش نشانان ایستگاه 40 به سرعت آتش سوزی را در دقایق اولیه خاموش و از گسترش آتش به بخشهای دیگر جلوگیری کردند و پس از لکه گیری و ایمن سازی محل حادثه دیده به ایستگاه خود برگشتند.