میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ عاشق 80 ساله اسيدپاش

کد خبر: ۱۳۳۷۵۷
| |
5926 بازدید

مرد 80 ساله كه به خاطر ازدواج با دختر مورد علاقه‌اش، دوست خود را هدف حمله اسيدي قرار داده بود در زندان جان سپرد.

به گزارش خبرنگار ایران، 24 خرداد امسال مأموران كلانتري 161 ابوذر از طريق مركز پليس 110 در جريان يك اسيدپاشي قرار گرفته و بلافاصله خود را به محل حادثه رساندند.مرد ميانسالي كه از ناحيه صورت بشدت سوخته بود، به بيمارستان انتقال يافت و اسيدپاش 80 ساله نيز از سوي پليس بازداشت شد.

متهم ابتدا منكر اسيدپاشي شد اما در بازجويي‌هاي بعدي به بازپرس «موسيوند» گفت: ساعت 11 صبح براي ديدن دوستم به مغازه‌اش رفته بودم كه به خاطر مشكلات مالي ميان ما مشاجره لفظي تندي درگرفت و پيش با دختر 25 ساله‌اي آشنا شده بود و دختر جوان هر از گاهي به خاطر دلسوزي به خانه پيرمرد مي‌رفت و در كارهاي خانه و درمان كمكش مي‌كرد اما يك روز دختر جوان تلفني به من گفت كه دوستم از او خواستگاري كرده است اما به رغم شنيدن جواب رد همچنان به مزاحمت‌هايش ادامه مي‌دهد.

 به همين خاطر از من خواست واسطه شوم و با دوستم صحبت كنم.شاكي ادامه داد: وقتي موضوع را با دوستم در ميان گذاشتم او بشدت عصباني شد چرا كه فكر مي‌كرد خودم قصد ازدواج با دختر جوان را دارم.روز حادثه نيز وقتي وارد مغازه‌ام شد ناگهان پارچ اسيدي را كه در دست داشت، به صورتم پاشيد كه بلافاصله دو تن از همسايه‌ها به كمكم شتافتند.

به دنبال اين اظهارات و با دستور بازپرس پرونده دو شاهد حادثه و دختر جوان به شعبه دوم بازپرسي احضار شده و حرف‌هاي شاكي را تأييد كردند.پيرمرد اسيدپاش وقتي چاره‌اي جز اعتراف نديد لب به اعتراف گشود و با قرار قانوني روانه زندان شد.اما به گفته بازپرس موسيوند، متهم پرونده چندي قبل به دليل بيماري قلبي در زندان درگذشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت