رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآتش‌سوزی نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز
8بازدید
۲۸

هزاردستان هم سانسور شد !

روزنامه قدس به نقل از یکی از خوانندگانش نوشت:

رسانه ملي که استاد سانسور است، اين بار به سانسور اثر توليدي خود پرداخت و - هزار دستان- اثر ماندگار مرحوم حاتمي را در طول مدت پخش با سانسور روي آنتن بردند و آخر هم ناگهان پخش آن را متوقف و به شعور مردم توهين کردند. آيا با اين شرايط مردم اگر به ماهواره روي مي آورند، مقصر کيست؟
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۲۸
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
مهدي

خوب معلومه مقصر پرتقال فروشه ديگه . . .

آرزو

یعنی چیییی؟؟؟!!!!!!!!!!

ناشناس

بقول رضا تفنگچی (یا رضاخوش نویس):
وصف من تشبنه لبی است که دیر به آب رسیده حال خود نمی دانم اب به منزل می برم یا زهر بدتر از تریاک
___________________
تابناک چرا باید این جوری شه که قسمت اخر رو نشون ندن برن سریال پلیسی نشون بدن که داره از جان ومال وناموس همه ی ما داره دفاع می کنه ولی درست 4 روز قبلش همین پلیس در واقعیت این اجتماع نتونست به درگیری دو نفر کمک کنه و مثل من انسان عادی عمل کرد و نظاره گر کشته شدن یک انسان بود.
_______________
به نظرت چرا تابناک عزیز.

ناشناس

حقتونه با این کارها نمخواهید مردم ماهواره و دیگر فیلمها و قهوه تلخ ببینند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس

مقصر کيست؟
معلومه آقا استکبار جهانی !!!!!

ساسان

خب خدا رو شکر معلوم شد سالمن
اگه سانسور نمیکردن مردم می گفتن حتما چشمشون ضعیف شده

ناشناس

مقصر اصلی خود مردمند

ناشناس

لعنت به اين اسرائيل و ايادي آن، كه نميزارن آدم يه لحظه آرامش داشته باشه، هي فيلم و برنامه جذاب توليد ميكنن!!!!

ناشناس

حتما متوجه تشابهاتي شده اند و دست به اين كار زده اند.

لاله

این صدا و سیما همه چیز را نابود میکند.
میگید نه. صبر کنید ببینید.

ناشناس

بابا به خودشون هم شک دارند

ناشناس

معلومه مقصر آمریکا و انگلیسه!

ناشناس

پخش سریال هزار دستان برای انهایی که مرز پیری و جوانی یعنی چهل سالگی را پشت سر گذاشته اند خاطزه انگیز بود و امید وار کننده . خاطره انگیز از ان جهت که بعد از فوت مرحوم حاتمی دیگر کسی نتوانست دیالوگ سعدی گونه و مسجع را در سینمای ایران ادامه دهد. صحنه پردازی موثر دکوراسیون پر زحمت در سالهای دهه پنجاه وانتخاب بازیگران توانا از یکسو و ترسیم محیطی قابل درک برای بیننده از کباب وریحان سر بازار تا نان سنگک و ظروف قدیمی همه وهمه دست به دست هم داد تا این شاهکار جاودانه در ذهن علاقمندان سینمای ایران باقی بماند . در خصوص هدف کارگردان از خلق این اثر باید جداگانه سخن گفت .واما امیدواری از ان جهت که سیمای جمهوری اسلامی شرایط موجود را درک کرده و بعد از شکست فاحش از شبکه های ماهواره ای بخصوص در یک سال گذشته نیم نگاهی به مردم و علایق انها افکنده است . متاسفانه خیلی زود این امید مبدل به یاس شد و سیما بدون توجه به مردم و علاقمندان سیاست جرح وتعدیل سلیقه ای خود را بر این اثر ماندگار اعمال کرد تا از سویی زمینه فاصله گرفتن هر چه بیشتر جوانان را از خود فراهم سازد و از سویی دیگر اعلام انزجار انهایی که با خاطرات موسیقی کم نظیر استاد حنانه و ریتم مقبول سریال عمری را گذرانده اند را متوجه خود کند . اگر بناست تن مرحوم حاتمی و بسیاری از بازیگران در گذشته سریال با این عمل سیما در گور بلرزد بهتر است دیگر پخش نشود . هنر همیشه عزیز است و هنر مند پایدار و انکه هنر را خوار شمارد بی گمان چون غبار رفتنی است .

ناشناس

دیگه ببین کار صدا و سیما به کجا رسیده که روزنامه قدس هم صداش دراومد!

ناشناس

فکر میکنم پخش هزار دستان به دلیل عدم استقبال مردم ادامه نیافت. من که اصلا نتونستم بیشتر از یک ربع تحملش کنم

نوید

واقعا فرمایش این خواننده عین حقیقته! نه تنها هزاردستان بلکه خیلی از فیلم های سینمایی ایرانی که در تلویزیون پخش می شوند همین بلا سرشان می آید!
مثلا چند وقت پیش تو برنامه تصویر زندگی از شبکه 2 داشت در مورد گل های داوودی حرف می زد یه تیکه هایی از فیل رو پخش کرد، اصلا تابلو بود تمام صحنه ها داره سانسور میشه!

lمحمد

تازه داری میشی یه رسانه ی واقعی
نمیگیم از گروه خاصی... طرفداری کنی نکنی... فقط واقعیات رو انعکاس بده
ممنون

ali

الان همه مردم دنيا از جمله افغانستان
ترکيه سوريه لبنان و.... از ماهواره
استفاده ميکنند مردم کره شمالي رو
نميدونم

ali

اصلا هم این طور نبود یک شب پخش نشد و بعد 2 قسمت پایان پخش شد .
البته بعضی از صحنه ها که زنها بی حجاب بودن حذف شده

ناشناس

باباجون شما چرا نميفهميد رسانه ملي به تعالي رسيده داره خود سانسوري مي كنه يه چيزي تومايه هاي خود شكوفايي!

داود

من به عنوان یک دوستدار نظام واقعا از برخی تنگ نظریها در رسانه ملی گله دارم

ناشناس

روزنامه قدس اگر کمی صبر میکرد متوجه میشد دو قسمت پایانی هزاردستان بعد از یک شب وقفه پخش شد.

ناشناس

آخه تابناک جان! این سریال همون سالهای دور هم با کلی سانسور اجازه ی پخش گرفت. دیگه کجاش مونده بود که می بایست سانسور می شد؟

محسن

حالا جالبه که برنامه های همین صداوسیما برای شبکه های ماهواره ای اصلا با برنامه هایی که روی آنتن های مردم پخش میشه قابل قیاس نیست!

ناشناس

خدا رحمت کند علی حاتمی را که شاهکار کرده واثارش ماندگار خواهد ماند

10

وای بر من و تو برادر ....................

ناشناس

همينجوري پيش بريم چندي بعدخودسانسورهم سانسورميشه!

ناشناس

مردم ما خیلی وقته به ماهواره و ... روی آوردند. طوری که حتی خیلی ها نمی دانند هزار دستان پخش و قطع شد.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.