دلیل انقراض دایناسورها

دانشمندان با كشف آثار جديد از برخورد شهاب‌سنگ ديگر با زمين بر اين باورند كه به احتمال زياد، زمين در آن عصر مورد بمباران شهاب‌سنگ‌ها قرار گرفته بوده است.
کد خبر: ۱۱۶۹۱۱
|
۰۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۳ 28 August 2010
|
8120 بازدید
دايناسورها 65 ميليون سال قبل بر اثر برخورد حداقل 2 شهاب سنگ منقرض شده‌اند.

به گزارش فارس، تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كه دايناسورها تنها به علت برخورد يك شهاب سنگ منقرض نشده‌اند، بلكه آن‌ها 65 ميليون سال قبل بر اثر برخورد حداقل 2 شهاب‌سنگ با زمين منقرض شده‌اند.

در تحقيقات پيشين دانشمندان فكر مي‌كردند كه بر اثر برخورد شهاب‌سنگي بزرگ در منطقه خليح مكزيك، نسل دايناسورها منقرض شده و آن‌ها بر اثر اين پديده جان خود را از دست داده‌اند.

اما هم اكنون تحقيقات جديد برخورد شهاب سنگي ديگر در اوكراين را در آن زمان ثابت كرده است.

دانشمندان با كشف آثار جديد از برخورد شهاب‌سنگ ديگر با زمين بر اين باورند كه به احتمال زياد، زمين در آن عصر مورد بمباران شهاب‌سنگ‌ها قرار گرفته بوده است.

نتايج اين كشفيات جديد كه با سرپرستي ديويد جولي انجام شده در مجله ژئولوژي منتشر شده است.

در سال 1980 نظريه انقراض دايناسورها به دليل برخورد شهاب‌سنگ با زمين مطرح شد و بعد از آن با كشف شهاب‌سنگي «Chicxulub» در خليج مكزيك اين تئوري قوت گرفت.

با توجه به كشف شهاب‌سنگ جديد در اوكراين دانشمندان نظريه جديدي مبني بر بمباران شدن زمين توسط شهاب‌سنگ‌ها را در آن دوران مطرح كرده‌اند.

براي اولين بار در سال 2002، وجود دهانه «Boltysh» كه بر اثر شهاب‌سنگ به وجود آمده، گزارش شد و از آن‌زمان تاكنون مطالعات روي آن انجام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت