اخبار ویژه

فرشاد مقیمی کیست؟

فرشاد مقیمی متولد سال ۱۳۵۵ می‌باشد. وی دانش آموخته رشته کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علم و صنعت است و در حال دفاع از رساله دکترای خود در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه آزاد تهران می‌باشد.

قیمت دلار دوشنبه ۴ شهریور ۹۸/ بازارساز نرخ دلار را پایین آورد/ دلار به کانال ۱۰ هزار تومان نزدیک شد

بازار ارز چهارمین روز از سومین ماه تابستان را با کاهش قیمت‌ها آغاز کرد. روندی که در روز‌های گذشته نیز مشاهده شده و به نظر می‌رسد با توجه با افت نرخ دلار و یورو در سامانه نیما، شاهد تداوم آن تا رسیدن به مرز قیمت ارز نیمایی باشیم.

از "گشایش راه آهن سراسری ایران" تا "برکناری وزیر اقتصاد توسط مجلس"

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی چهارمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

قیمت سکه یکشنبه ۳ شهریور ۹۸/ خرید و فروش سکه قفل شد

بازار طلا و سکه تهران به گفته محمد کشتی آرای عضو هیأت مدیره طلا و جواهر تهران، این روزها با کاهش داد و ستدها، به نوعی قفل شده است و با افزایش نرخ جهانی طلا در مقابل افت نرخ ارز، باعث شده است که کاهش قیمت ها چشمگیر نباشد.

قیمت دلار یکشنبه ۳ شهریور ۹۸/ دلار آزاد ارزان‌تر از دلار صرافی بانکی/ شاخص ارزی به ۱۱۴۰۰ تومان رسید

بازار ارز این روز‌ها در مسیر کاهشی حرکت می‌کند. این درحالی است که فعالان بازار همچنان منتظر شروع به کار بازار متشکل ارزی می‌باشند، اما در این میان، عواملی بر کاهش قیمت ارز اثرگذار بوده اند تا جایی که دلار از میانه کانال ۱۱ هزار تومان نیز پایین‌تر رفته است.

اجلاس G7 چیست؟ با محور‌های اصلی نشست اخیر آشنا شوید

براساس برنامه‌های اعلام شده، رهبران حاضر در نشست گروه هفت در دومین روز اجلاس در نشست‌هایی تحت عنوان "تعیین تاریخ در زمینه امنیت بین المللی و تجارت و اقتصاد جهانی"، "مبارزه با عدم تساوی" و "شراکت کشور‌های جی ـ. ۷ با آفریقا" شرکت می‌کنند و در سومین روز اجلاس نیز قرار است نشست‌هایی تحت عنوان "اقلیم، تنوع جانداران و اقیانوس ها" و "تغییر دیجیتال" برگزار شود.

عقبگرد شاخص کل به ارتفاع ۲۶۹ هزار واحدی/ "همراه" بیشترین تاثیر منفی را ثبت کرد

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه سوم شهریورماه ۹۸)، با کاهش ۷۶۰ واحدی معادل ۰.۲۸ درصد به رقم ۲۶۹ هزار و ۲۲۵ واحد رسید. این در حالی است که در فرابورس نیز شاخص کل با افت ۲۷ واحدی به رقم ۳ هزار و ۵۶۱ واحد رسید

حداقل میزان وابستگی بودجه به نفت در لایحه ۹۸، ۳۵ درصد/ بخش مسکن به عنوان یک پیشران با ۱۳۴ بخش دیگر اقتصاد در ارتباط می‌باشد/ رتبه ایران در شاخص شروع یک کسب و کار ۱۷۳ در بین ۱۹۰ کشور

رهبر انقلاب در دیدار خود با هیات دولت فرمودند: باید به بخش های پیشران نظیر مسکن، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و همچنین اقتصاد دانش‌بنیان توجه ویژه کرد. ایشان این بخش های پیشران را موتور محرکه دیگر بخش ها دانستند. بررسی ها نشان می دهد بخش ساختمان و مسکن با 78 بخش اقتصادی دیگر دارای رابطه پیشین و با 56 بخش اقتصادی دارای رابطه پسین می باشد. همچنین سهم اشتغال بخش ساختمان و مسکن از کل اشتغال کشور حدود 11 درصد بوده است.

از "انحلال بانک صنعتی و معدنی" تا "شکسته شدن رکورد خرید گندم"

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی سومین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

قیمت سکه شنبه ۲ شهریور ۹۸/ بازار با کاهش نوسان همراه شد

بازار طلا و سکه تهران اولین روز هفته را با کاهش نسبی قیمت‌ها پشت سر گذاشت. روندی که همچنان تحت تاثیر ثبات در بازار ارز و کاهش تقاضا در روز‌های نزدیک به ماه محرم می‌باشد.

قیمت دلار شنبه ۲ شهریور ۹۸/ ثبات شاخص ارزی در سطح ۱۱۶۰۰ تومان

بازار ارز در اولین روز هفته، بدون تغییر قیمت در صرافی‌های بانکی و کاهش بهای ارز در بازار آزاد همراه شد. این در حالی است که بانک مرکزی نیز امروز نرخ ۴۷ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۷ ارز مانند یورو و پوند افزایش و قیمت ۱۸ واحد پولی دیگر کاهش یافت. نرخ دلار و ۱۱ ارز دیگر نیز ثابت ماند.

تدوام بلند پروازی شاخص/ ارتفاع ۲۶۹ هزار واحدی با جهش ۳۸۵۹ واحدی شاخص کل

جهش ۳۸۵۹ واحدی شاخص کل بورس تهران و قرار گرفتن در ارتفاع ۲۶۹ هزار و ۹۸۶ واحدی بار دیگر ثابت کرد که این شاخص به شدت متاثر از اخبار سیاسی است.

از "دریافت قبوض اصلاحات ارضی از بابت پرداخت مالیات" تا "شتاب گرفتن ورود پول خارجی به ایران"

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دومین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

سال گذشته هجدهمین اقتصاد دنیا از نظر شاخص PPP بودیم/ درگیر جنگ اقتصادی با دولت آمریکا هستیم/ به صادرات نفت خود ادامه می‌دهیم/ تحریم‌ها بر اقتصاد کشور تأثیر داشت، ولی هدف آمریکا با شکست مواجه شد

امروز نقل قولی را از آقای ترامپ می‌خواندم که گفته بود «صادرات نفت ایران از حدی که من فکر می‌کردم پایین‌تر است» و این در حالی است که رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که صادرات نفت ایران را به صفر می‌رساند، از این رو و باتوجه به این صحبت، پس الان باید صادرات نفت ما منفی می‌شد، اما این اتفاق نیفتاد و ما به صادرات نفت خود ادامه می‌دهیم.

تورم ۱۲ ماهه ۱.۸ درصد رشد کرد/ تورم نقطه به نقطه باز هم سقوط کرد

به تازگی مرکز آمار ایران گزارش نرخ تورم مرداد ماه سال جاری را منتشر کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که نرخ تورم ۱۲ ماهه به ۴۲.۲ درصد افزایش یافته است و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز با کاهشی ۶.۴ درصدی به ۴۱.۶ درصد کاهش یافته است.

از قیمت گذاری دستوری و مدیران بی انگیزه تا سیاست نادرست بازار گردانی/ دلسردی سهامداران از تقسیم سود اندک در مجامع فولاد و فملی

پیشکسوت بازار سرمایه در خصوص پیشی گرفتن بازدهی شاخص کل هم وزن از شاخص کل و بی توجهی سهامداران نسبت به سهام بنیادی که منجر به رشد نامتقارن در بورس شده، عدم اقبال سهامداران به نماد‌های بنیادی و شاخص را دلیل این موضوع دانسته و به تشریح دلایل آن پرداخت.