اخبار ویژه

عجیب ترین بندهای قانون عفاف و حجاب؛ از فرستادن کودکانی که حجاب را مسخره کنند به کانون اصلاح و تربیت تا مسئولیت وزارت اقتصاد در مبارزه با بدحجابی!

قانون جنجالی عفاف و حجاب سابقه‌ای بیش از ۴۰ سال دارد، در قانون تعزیرات مصوب ۱۳۶۲، برای اولین بار بدحجابی جرم انگاشته شد، موضوع حجاب تا دو دهه بعد در عرصه قانونگذاری مسکوت ماند تا اینکه در سال ۱۳۸۴، شورای عالی انقلاب فرهنگی "راهکار‌های اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب" را تصویب کرد. این مصوبه بیشتر به جنبه‌های فرهنگی و آموزشی پرداخت تا جرم‌انگاری.

چرا شورای عالی امنیت ملی بالاخره وارد ماجرای حجاب و عفاف شد؟ / شعام تاکنون در چه بحران هایی مستقیما ورود کرده است؟

به نظر می رسد با ورود شورای عالی امنیت ملی به موضوع قانون حجاب و عفاف، لااقل تا مدتی این موضوع داغ و تنش آفرین از دستور کار رسانه ها و افکار عمومی خارج شود، اقدامی که با توجه به حساسیت فوق العاده شرایط منطقه ای و بین المللی به نفع ثبات و امنیت کشور است.

به این دلایل می گویم ترور رئیسی کار اسرائیل بوده است/در دفترچه تلفن ظریف شماره مقامات اطلاعاتی آمریکا بود/با آمریکا مذاکره کنیم که چه بشود؟/ قانون عفاف و حجاب ناهنجاری‌ها را کاهش می دهد/فیلترینگ به خودی خود نه مثبت است و نه منفی!

کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس و نویسنده سابق روزنامه کیهان مدعی شد دلایل کافی برای عمدی بودن حادثه سقوط بالگرد آیت الله رئیسی وجود دارد و رژیم اسرائیل این اقدام را انجام داده است.

رهبر شیعیان سوریه کیست؟/ عبدالله نظام؛ آیت الله سیستانی سوریه می شود؟

به نظر می‌رسد حالا بعد از فروکش کردن غبار جنگ و سقوط بشار اسد، چشم ها به شیعیان سوریه و زعیم آنان "عبدالله نظام" است شیعیان سوریه بعد از حکومت بشار اسد، یکی از خاص ترین و پیچیده ترین حالات زیست خود در سوریه را تجربه می کنند.

آقای مرندی! whats up چه خبر؟!

بعد از توئیت عجیب محمد مرندی درباره احتمال حمله ایران به قطر و نابودی زیرساخت های این کشور، واکنش های مختلفی در فضای مجازی ایجاد شد، ویدئوی تابناک را ببینید:

دلیل اصلی سقوط بشاراسد جدایی ارتش و مردم بود/داعشی ها می گفتند:ما با یهودی اهل کتاب مشکل نداریم با ایرانی مشکل داریم!/فتنه بزرگتری در سوریه می آید/تصاویر زندان های اسد قابل تایید یا رد نیست

کارگردان مستند "فتنه شام" با اشاره به اینکه دلیل اصلی سقوط بشار ارسد رئیس جمهور سابق سوریه، جدایی ارتش و مردم بود،گفت: مردم سوریه از جنگ طولانی داخلی خسته شده بودند و با شرایط فعلی به زودی شاهد فتنه بزرگتری در سوریه خواهیم بود.

تاکتیک‌های جنگی مخالفان مسلح سوری چه بود؟ /غافلگیری با تویوتا‌های زره پوش/ عملیات پهپادی با دید در شب/اجرای دقیق جنگ شهری/جنگ روانی موثر علیه فرماندهان ارتش بشار اسد/تعداد کل نیرو‌های تحریر الشام چقدر بود؟ /تفاوت جنگ سوریه و لیبی

سقوط سریع بشار اسد و فروپاشی ارتش ۲۲۰ هزار نفره حزب بعث سوریه یکی از رویداد‌های عجیب و مهم خاورمیانه در سال‌های اخیر است، در این نوشتار به بررسی تاکتیک‌های جنگی مخالفان مسلح سوری پرداخته‌ایم.

پیش بینی رهبرانقلاب از آینده سوریه/حشدالشعبی سوری در راه است؟/ قرینه های "آمریکایی-اسرائیلی بودن حوادث اخیر سوریه"

پس از تحولات اخیر منطقه و سقوط سوریه، مقام معظم رهبری امروز یکی از مهم‌ترین سخنرانی‌های سالیان اخیر خود را پیرامون تحلیل و تبیین اوضاع کنونی، داشتند؛ در ادامه به تحلیل بخش‌های مهم‌تر این بیانات و پیشینه‌ی مباحث مطروحه خواهیم پرداخت.

چرا رهبری اسم ترکیه را نبردند؟

سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه و جبهه مقاومت موجی از واکنش‌های متفاوت در فضای مجازی به راه انداخت. از انتقاد به نحوه پوشش رسانه‌ای تا برداشت‌های مختلف از پیام‌های ضمنی این سخنان، کاربران نظرات متنوعی را مطرح کردند.

نخبگان باید تاثیر خود را در اداره کشور احساس کنند

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در نشست هم اندیشی با جمعی از اعضای تشکل های مختلف دانشجویی، ظرفیت های کشور را چند برابر مشکلات آن دانست و تاکید کرد: باید یک نهضت شناسایی نیروهای توانمند و نخبه در کشور راه اندازی کنیم چرا که مسائل امروز کشور تنها به دست جوانان نخبه و دانشگاهی می تواند حل شود.

خانم سخنگو! دقت کن!

فاطمه مهاجرانی، اولین زن سخنگوی دولت در جمهوری اسلامی و از چهره های اصلی دولت پزشکیان که این روز‌ها عدم تسلط و بی برنامگی اش در مسائل مختلف باعث شده است در ذهن مردم نسبت به عملکرد دولت علامت سوال‌های زیادی بوجود آید.

تعطیلی "بسیج مردمی" یکی از عوامل سقوط سریع بشار اسد بود/رسانه ها درباره سوریه اشتباه کردند/ممکن است اسرائیل رهبران جدید سوریه را هم ترور کند/بشار هویت دینی سوریه را به سکولار تبدیل کرده بود

دبیر" اتحادیه امت واحده" با اشاره به اینکه تعطیلی ساختار بسیج مردمی که حاصل تلاش های مستشاری جمهوری اسلامی ایران بود، یکی ازدلایل سقوط سریع اسد بود، گفت:سقوط بشار قابل پیش بینی بود.

سرنوشت قانون حجاب و عفاف چه خواهد شد؟

امیرحسین بانکی‌پور نماینده سوپرانقلابی مجلس ادعا کرده که جریمه‌های قانون حجاب با هماهنگی قوه قضائیه و قالیباف تنظیم شده، اما این اظهارات تکذیب شد، بعد از چند ساعت شایع شد شورای امنیت ملی اجرای آن را به تعویق انداخته است، هرچند این شایعه هم تکذیب شد، این تعویق و تناقضات نشان‌دهنده بی‌توجهی به شرایط کشور و ابهامات فراوان در تصویب قانونی است که تنها تنش و شکاف‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

قالیباف با متن پیشنهادی مرکز پژوهشها موافق بود نه آنچه در کمیسیون قضایی تصویب شد/جریمه کردن بدحجاب باید از دست پلیس خارج شود

جلیل محبی با اشاره به اینکه دکتر قالیباف با متن پیشنهادی مرکز پژوهشها موافق بود نه آنچه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد، گفت: اما قالیباف به عنوان رییس مجلس موظف است قانون را ابلاغ کند مگر دلیل قانونی دیگری بر عدم‌ابلاغ وجود داشته باشد.

بازتاب تحولات سوریه در فضای مجازی/ از "همه چی آرومه" تا تسلیم ناگهانی دمشق/ بشاراسد سقوط کرد یا تحلیل‌ها/ اجرا نشدن وعده صادق دلیل سقوط سوریه؟

تحولات اخیر سوریه و سقوط ناگهانی حکومت حزب بعث و عدم مقاومت جدی ارتش سوریه در برابر مخالفان مسلح، نه تنها معادلات سیاسی منطقه را دگرگون کرد، بلکه تحلیل‌ها و رویکرد‌های رسانه‌ای داخلی و تحلیل کارشناسان را به چالش کشید.

لایحه حجاب بیشترین آسیب را به محجبه ها و مومنان می زند/سقوط بشار اسد باعث نگرانی است/الان بهترین فرصت برای رفع تحریم است/ بعضی مراجع تقلید مخالف فیلترینگ هستند/ سوال‌های شخصی نپرسید!

رئیس دفتر سیدمحمد خاتمی با اشاره به روی کار آمدن ترامپ در آمریکا گفت: اکنون بهترین فرصت برای رفع تحریم است، اگر سیاست اصلی کشور مذاکره باشد.