اخبار ویژه

استیضاح ها ادامه دار خواهد بود/جریان سوپرانقلابی مخالف دولت نیست مخالف ساختار فعلی نظام است

یک تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه اگر دولت در برابر سوپرانقلابی ها گامی به عقب بردارد، آنان گام‌های بیشتری به جلو برمی‌دارند، گفت: دولت باید تعارف را کنار بگذارد جریان سوپرانقلابی تنها مخالف دولت نیست، بلکه مخالف ساختار فعلی نظام جمهوری اسلامی است.

تاکید طرفداران شهرام دبیری بر عنوان اسفندیار دولت مسعود/ از حلقه رویین تنی یا از مکتب مشایی؟

صفحه‌ای در اینستاگرام که به نام معاون پارلمانی رئیس جمهور و با عنوان «هواداران دکتر شهرام دبیری» فعالیت می‌کند، با اشاره به گزارش تابناک درباره دبیری، تأیید کرده است که وی «اسفندیار دولت مسعود» است.

فاز جدید سوپرانقلابی ها:حرمت شکنی در بیت رهبری؛ سئوال همزمان از ۱۱ وزیر؛ تلاش برای استیضاح رئیس مجلس،تحصن خیابانی!

شنیده شده است سوپرانقلابی ها هم قول و قرار شده اند که کار دولت پزشکیان را به "هرقیمت" تمام کنند، سئوال همزمان از ۱۱ وزیر، حرمت شکنی در بیت رهبری تلاش برای استیضاح رئیس مجلس و تحصن خیابانی به بهانه قانون حجاب! گوشه ای از این تلاش ها است!

استعفای پزشکیان به نفع کشور نیست/پزشکیان با این دولت راه به جایی نمی برد/دولت در خطر از هم گسیختگی است/برگ برنده پزشکیان تعامل با رهبری است

یک چهره اصلاح طلب با اشاره به اینکه باید یک خانه تکانی اساسی در وضعیت مدیریت کشور صورت بگیرد گفت: هدف بسیاری از وزرا فقط رسیدن به پست وزارت بوده و نمی توانند کار را به نتیجه ای برسانند.

مسیری که شهرام دبیری طی می‌کند؛ «اسفندیارِ» مسعود یا چشم اسفندیار دولت؟

هنوز مشخص نیست که معاونت پارلمانی رئیس جمهور در ماجرای استیضاح همتی چقدر به درستی عمل کرده است، اما داستان مخالفت دولت با طرح آموزش ادبیات و زبان اقوام در مجلس و پیامدهای آن، نمایانگر وضعیت ناخوشایند این معاونت است.

پهپاد جاس ۳۱۳ تحولی در قابلیت‌های پهپادی نیروی دریایی سپاه پاسداران

این اولین باری است که یک پهپاد با موتور جت در ایران ساخته شده است. استفاده از موتور جت به جای موتورهای پیستونی معمول، امکان دستیابی به سرعت‌های بالاتر و ارتفاع پروازی بیشتر را فراهم می‌کند که برای مأموریت‌های شناسایی و بمب‌افکنی بسیار مفید است.

لیدر اقتصادی سوپرانقلابی ها کیست؟

یاسر جبرائیلی، نامی پرتکرار است که این روزها در هیاهوی اقتصاد آشوب‌زده، به بهانه های مختلف در رسانه ها و تریبون ها خودنمایی می‌کند. مردی با عینک پنسی و ریش به دقت آنکارد شده اما مواضع تند و رادیکال و سوپرانقلابی در عرصه اقتصاد!

پایان ایده وفاق؛ ظهور راهبرد هژمونی‌گرایانه قوه قضاییه؟

 ایده وفاق، که قرار بود محور اصلی دولت پزشکیان باشد، اکنون به‌سرعت در برابر بن‌بستی مفهومی و فلسفی قرار گرفته است

ماه عسل دولت تمام شد/عزل ظریف یعنی اعلام شکست یک مدل سیاست‌ورزی/روغن ریخته نذر امامزاده!/استعفای ظریف چه کسانی را خوشحال کرد؟

برخی کاربران فضای مجازی استعفای ظریف را به عنوان کنار گذاشتن او از دولت توصیف کردند، در حالی که برخی دیگر آن را یک اقدام برای کاهش فشار بر دولت دانستند و برخی دیگر معتقدند که این اقدام می‌تواند بر ثبات سیاسی دولت تأثیر منفی بگذارد.

قرعه استیضاح بعدی به نام کدام یک از وزراست؟

پس از کارت قرمز بهارستانی ها به عبدالناصر همتی از وزارت اقتصاد و دارایی، اخباری به گوش می رسد که دو وزیر دیگر از کابینه دولت چهاردهم زیر ذره بین مجلسی ها قرار می گیرند.

قانون برای همه یکسان است؟!/بعد از ظریف؛ نوبت خداحافظی عارف، دبیری، قائم پناه، دنیامالی و سقاییان‌نژاد است؟!

محمدجواد ظریف بخاطر تابیعت غیر ایرانی فرزندانش از سمت معاون راهبردی ریاست جمهوری استعفا داد، اما دیگر مسئولانی که در چنین موقعیتی هستند چه؟ آیا قانون برای همه یکسان است؟ انتظار می رود اجرای قانون باید به‌صورت یکسان و بدون تبعیض برای همه مسئولان اعمال شود تا اعتماد عمومی نسبت به عدالت و شفافیت در مدیریت کشور تقویت شود

مقایسه قدرت نظامی هوایی آمریکا و کانادا

قدرت هوایی از اوایل قرن بیستم به عنوان ستون اصلی استراتژی نظامی مدرن بوده است و به کشور‌ها امکان می‌دهد تا نیرو را گسترش دهند، شناسایی انجام دهند و عملیات زمینی را پشتیبانی کنند

ظریف از دولت پزشکیان رفت/استعفا یا برکناری؟/ توضیحات ظریف درباره استعفایش/دولت پزشکیان بدون ظریف چه خواهد کرد؟

محمد جواد ظریف معاونت راهبردی ریاست جمهوری از کابینه مسعود پزشکیان خارج شده است.

ماجرای پیامک های خاص در حاشیه استیضاح همتی چه بود؟

یک نماینده مجلس مدعی شد اخیراً یک هجمه سازمان‌یافته از سوی یک تیم خاص شکل گرفته که هدف آن استیضاح و حذف وزیران است. این یک اتفاق خودجوش نیست، بلکه برنامه‌ریزی‌شده و هدایت‌شده است. نکته جالب اینجاست که این پیام‌ها فقط از شهرهای خاصی ارسال شده‌اند.

روایت "فردی سوم" برادرزاده‌ ترامپ از دیوانگی های ترامپ!

فرد ترامپ سوم اظهار داشته است که عمویش به او پیشنهاد کرده است که افراد دارای معلولیت شدید، از جمله پسرش، "شاید باید فقط بمیرند".

ماجرای «اتاق تحقیر» آمریکایی‌ها/ خوشحالم که یک اوکراینی نیستم!/وقتی همه تخم مرغ ها در سبد ٱمریکا باشد/ترامپ چهره واقعی و بدون رتوش آمریکا!

مجادله زلنسکی با ترامپ و مشاوران ارشدش در کاخ سفید خیلی زود واکنش برانگیز شد؛ اما این واکنش‌ها صرفاً در فضای دیپلماسی خلاصه نشد بلکه به سرعت به رسانه‌ها تسری یافت و در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و کاربران نظرات جنجالی و مختلفی پیرامون آن منتشر کردند