اخبار ویژه

چرا جنگ بعدی اسرائیل ممکن است با ترکیه باشد/ اسرائیل، ترکیه را به سمت «هسته‌ای» کشانده است

تنش‌های فزاینده بین اسرائیل و ترکیه خطر درگیری بین این قدرت‌های منطقه‌ای را افزایش داده است، که سوریه می‌تواند نقطه انفجاری احتمالی باشد.

بدهی دولت سوریه به ایران چقدر است؟/ تهران هنوز ۱ تریلیون دلار غرامت جنگی را از بغداد نگرفته است

میزان بدهی دولت سوریه به ایران به دلایل پیچیدگی‌های داد و ستد میان دو طرف دقیقا قابل محاسبه نیست.

مردم ایران بعد از جنگ خواهان «بمب اتمی» هستند/ حمله به پایگاه «العدید» نشان داد ایران آماده هر نوع درگیری است

تهران درس‌هایی درباره توانایی‌های هسته‌ای و نظامی خود، همچنین ثبات جمهوری اسلامی، آموخت.

احیای جاه طلبی هسته‌ای عراق با کمک چین/ واکنش ایران چیست؟

همکاری هسته‌ای چین و عراق احتمالاً فراتر از هدف اعلام شده به عنوان یک پروژه تحقیقاتی خواهد بود بلکه نمایانگر بازسازی فنی و تأیید حاکمیت است.

امضای تفاهمنامه همکاری رسانه‌ای میان «تابناک» و «بریکس»

سایت خبری-تحلیلی تابناک و بلوک تجاری «بریکس» تفاهمنامه همکاری رسانه‌ای امضا کردند و بر اساس آن، این سایت در زمره همکاران رسانه‌ای این بلوک تجاری قرار گرفت.

منتقدان نظام به درستی دیدگاه آیت الله خامنه‌ای درباره آمریکا و اسرائیل پی بردند/ نسل جدید سپاه پاسداران جسورتر است

منتقدان نظام متعاقب جنگ اسرائیل به درستی دیدگاه آیت الله خامنه‌ای درباره آمریکا و اسرائیل پی بردند.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا کم است/ مستقیم گفت‌و‌گو شود اروپا به حاشیه می‌رود

پروفسور «شیرین هانتر» معتقد است امتناع ایران از گفت‌وگوی مستقیم با آمریکا فرصت‌هایی برای سایر کشور‌ها ایجاد کرده است.

فرانسه تلاش می‌کند جایگاه سنتی آمریکا در حمایت از «راه‌حل دو دولتی» را پر کند

«منصور براتی» معتقد است حرکت به سمت شناسایی دولت مستقل فلسطینی یک سرنوشت محتوم است و اسرائیل در تلاش است تا پیش از وقوع این اتفاق، آرمان تشکیل کشور فلسطین را از بین ببرد.

ایران همکاری با آژانس را مشروط به لغو تحریم‌ها کند/ دلیلی برای بازدید از تأسیسات تخریب شده وجود ندارد/ فقط حق بازدید از نیروگاه بوشهر و رآکتور تهران را دارند

«طارق رئوف» معتقد است از آنجا که آمریکا ادعا کرده تأسیسات اصفهان، نطنز و فردو «نابود شده‌اند»، دیگر دلیلی برای بازدید آژانس از این تأسیسات وجود ندارد.

طرح آمریکا برای خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ چراغ سبز «باورنکردنی» دولت لبنان!

طرح آمریکا در خصوص حزب الله لبنان شامل خلع سلاح کامل حزب‌الله ظرف چهار ماه در ازای توقف حملات هوایی اسرائیل و خروج نیروهایش از مواضع در جنوب لبنان می‌شود.

سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان در این زمان حساس «بسیار مهم» است/ قصد داریم سطح تجارت با ایران را به ۱۰ میلیارد دلار برسانیم

«محمد مدثر تیپو» معتقد است در حال گذر از تغییرات بسیار وسیعی هستیم لذا تعاملات ایران و پاکستان در این مقطع زمانی و تعمیق آن بسیار مهم است.

ایران باید مستقیماً با آمریکا مذاکره کند/ گفتگو با اروپا اتلاف وقت است

پروفسور نادر انتصار معتقد است مذاکرات تنها در صورتی به نتیجه خواهد رسید که ایران به مسیر فعلی تسلیم تدریجی در برابر غرب ادامه دهد.

مذاکرات ایران و آمریکا فارغ از نتیجه گفت‌و‌گو با اروپا آغاز می‌شود/ راه میانه برای توافق وجود دارد

پروفسور «پل پیلار» معتقد است احتمالاً می‌توان فرمولی یافت که به ایران و آمریکا اجازه دهد ادعا کنند خواسته اصلی خود را کنار نگذاشته‌اند—شاید از طریق مشارکت ایران در یک کنسرسیوم منطقه‌ای غنی‌سازی اورانیوم.

فعال شدن مکانیسم ماشه برای ایران چالش آفرین خواهد بود/ آمریکا فقط برای هسته‌ای مذاکره نخواهد کرد

 دکتر «محسن جلیلوند» معتقد است اگر مکانیسم ماشه فعال شود، شرایط اقتصادی کنونی ایران را بدتر هم می‌کند.

«مکانیسم ماشه» فعال شود ایران از NPT خارج می‌شود/ روسیه و چین هم احتمالا از برجام خارج می‌شوند

«ابوالفضل ظهره وند» معتقد است در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) خارج می‌شود.

سفر عراقچی دیدگاه روسیه به جنگ اسرائیل و ایران را اصلاح کرد/ نگاه حلقه نزدیک پزشکیان به «کریدور زنگزور» اشتباه است

دکتر «شعیب بهمن» معتقد است برخلاف اظهارات رئیس‌جمهور، کریدور زنگزور مسئله‌ای حیاتی برای امنیت ملی ایران است و تهران باید با تمام توان، از جمله ابزار نظامی، مانع تحقق آن شود.