اخبار ویژه

علیرغم ادعای ترامپ مذاکرات با ایران «غیر مستقیم» است/ «موضوع هسته‌ای» محور اصلی مذاکرات است

پروفسور «پل پیلار» معتقد است علیرغم ادعای ترامپ، احتمالاً مذاکرات حداقل در ابتدا به شکل غیرمستقیم و با انتقال پیام‌ها از طریق عمانی‌ها انجام خواهد شد.

فرم یا محتوا؛ «مستقیم» یا «غیر مستقیم» بودن مذاکرات ایران و آمریکا تعیین کننده موفقیت آن است؟

در حالی ایران بر مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا تاکید دارد که واشنگتن درصدد تحمیل مدل مطلوب مذاکراتی خود است.

«استیو ویتکاف» نماینده ترامپ در مذاکرات با ایران کیست؟/ یک یهودی که تجربه سیاسی ندارد

نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.

جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در عمان؛ دیدگاه نماینده ترامپ به برنامه هسته‌ای ایران چیست؟

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران، اظهارات ترامپ مبنی بر آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه را تایید کرده، اما اضافه کرده که گفت‌و‌گو‌ها غیرمستقیم خواهد بود.

یک «گزارش محرمانه» ترامپ را به مذاکره فوری با ایران سوق داد/ مذاکرات عمان «غیر مستقیم» است

«طارق رئوف» رئیس سابق بخش شفاف سازی آژانس بین المللی انرژی اتمی معتقد است توصیف ترامپ از مذاکرات عمان دقیق نبود و مذاکرات به صورت غیر مستقیم آغاز خواهد شد.

درخواست نتانیاهو از ترامپ؛ توافق با ایران مثل لیبی باشد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در گفتگو با رئیس جمهور آمریکا گفت که توافق با ایران در صورتی خوب خواهد بود که مانند توافق با لیبی انجام شود.

ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران در بالاترین سطح در حال انجام است/ جلسه محرمانه و بسیار مهمی روز شنبه با مقامات ایرانی داریم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد: مذاکرات مستقیم با ایران در بالاترین سطوح در حال انجام است.

روابط رو به رشد اعراب خلیج فارس و طالبان افغانستان؛ کدام بخش طالبان معتدل است؟

عمل‌گرایی، شکل‌دهنده تعامل رو به رشد شورای همکاری خلیج فارس با طالبان افغانستان به شمار می‌رود.

چرا ترامپ به دنبال تحمیل «مذاکره مستقیم» به ایران است؟/ ایران به دنبال «راه سوم» است

در حالی «دونالد ترامپ» در جدیدترین اظهارات خود مدعی تمایل ایران به گفتگوی مستقیم است که تهران بر مذاکرات غیر مستقیم تاکید دارد.

عدم خوشبینی وزیر خارجه اسرائیل به توافق ایران و آمریکا/ برکناری چند مقام امنیتی از سوی ترامپ/ رهبر انصارالله: ناو «ترومن» در حال فرار است

عدم خوشبینی وزیر خارجه اسرائیل به توافق ایران و آمریکا؛ برکناری چند مقام امنیتی از سوی ترامپ و فرار ناو آمریکایی «ترومن» از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

پاسخ مثبت نماینده ترامپ به عراقچی/ آیت الله خامنه‌ای برای ساخت بمب اتمی تحت فشار است!

فرستاده آمریکا در واکنش به توئیت وزیر خارجه ایران که گفته بود «ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد بود» واکنش نشان داد و نوشت «عالی».

مذاکرات ایران و آمریکا به زودی در عمان شروع می‌شود/ احتمال مذاکرات مستقیم

یک خبرنگار آمریکایی مدعی شد ایران ممکن است در صورت پیشرفت در میانجی‌گری غیرمستقیم، با مذاکرات مستقیم با ایالات متحده موافقت کند.

خوش رقصی فرانسه برای جنگ طلبان دولت ترامپ/ «توافق نشود، درگیری نظامی با ایران حتمی است!»

فرانسه در حالی ادعا‌ها درباره احتمال حمله نظامی به ایران را تکرار می‌کند که بدعهدی این کشور به همراه سایر کشور‌های اروپایی بعد از خروج ترامپ از برجام، زمینه از بین بردن برجام را مهیا کرد.

«حمله نظامی» ایران را به بمب اتمی سوق می‌دهد که ترامپ از آن می‌هراسد/ جنگ با ایران کل سیاست خارجی آمریکا را از بین می‌برد

جنگ با ایران فقط خطر یک درگیری بی‌پایان دیگر را به همراه ندارد، بلکه می‌تواند کل دستور کار گسترده ترامپ را در داخل و خارج از کشور از بین ببرد.

ترامپ: دوست دارم اوباما رقیبم برای دوره سوم باشد!/برکناری زودهنگام رئیس جدید شاباک توسط نتانیاهو

سرمایه گذاری یک تریلیون دلاری عربستان در آمریکا؛ شکار شانزدهمین پهپاد پیشرفته آمریکایی توسط انصارالله یمن و برکناری زودهنگام رئیس جدید شاباک توسط نتانیاهو از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت/ ۱۰ شهید و زخمی/ حزب الله لبنان: صبر ما حدی دارد

در نتیجه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت، ضمن نقض توافق آتش بس، ۱۰ نفر شهید و زخمی شدند.