اخبار ویژه

آمریکا تغییر نظام کنونی سوریه را کلید زد/ «تجزیه» با «بسته بندی جدید»

فرستاده آمریکا در امور سوریه اظهاراتی مطرح کرد که نشان می‌دهد واشنگتن دیگر نیازی به رژیم کنونی حاکم بر سوریه ندارد.

«الحاق غزه» کارکردی شبیه «جنگ با ایران» برای نتانیاهو دارد/ اختیار «بی بی» در دست راست افراطی است

الحاق می‌تواند هم برای جلب حمایت پایگاه داخلی نتانیاهو و هم برای تغییر گفتمان ملی به کار رود، درست مانند جنگ ۱۲ روزه با ایران که در ژوئن اتفاق افتاد.

دور جدید گفتگو‌های ایران و اروپا در ژنو؛ پیشنهاد جدید ایران برای توقف «مکانیسم ماشه»

مذاکرات هسته‌ای ایران با سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و‌انگلیس) در حالی فردا سه شنبه چهارم شهریور در ژنو برگزار خواهد شد که روزنامه تلگراف مدعی پیشنهاد جدیدی از سوی ایران شده است.

عمان نقشی پنهان میان ایران و آمریکا بازی می‌کند/ آتش بس ایران و اسرائیل شکننده است

پیش از حملات اسرائیلی-آمریکایی به ایران، در مسقط این انتظار وجود داشت که اگر مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ایران به نتیجه برسد، سلطان هیثم بن طارق به‌عنوان قدردانی از تلاش‌هایش به کاخ سفید دعوت شود.»

آمریکا و اسرائیل می‌خواستند ایران را به زمین سوخته تبدیل کنند/ رهبری میدانی در ۱۲ ساعت نخست جنگ ۱۲ روزه محاسبات را تغییر داد

دکتر «عباس خامه یار» هفت اکتبر را پایان طبیعی پروژه عادی‌سازی با اسرائیل و نقطه آغاز فروپاشی تدریجی هژمونی این رژیم می‌داند. او تأکید می‌کند مشکل اصلی تل‌آویو نه در مرز‌های جنوبی بلکه در وجود ایران قدرتمند و دارای عمق راهبردی است که نظم دلخواه صهیونیست‌ها را برهم می‌زند.

درس‌هایی که عربستان و امارات از جنگ ایران و اسرائیل گرفتند/ اعراب دیگر نظاره گر نخواهند بود

بحران اخیر اسرائیل و ایران می‌تواند نقش گسترش‌یافته‌ای برای کشور‌های خلیج فارس در حفظ امنیت منطقه‌ای ایجاد کند.

تأکید ایران و روسیه بر خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱؛ رونمایی از سیاست تهران درباره مکانیسم ماشه

ایران و روسیه بر خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل درباره برجام در موعد مقرر تاکید کردند.

چین مطمئن‌ترین شریک برای بازسازی زیرساخت‌های موشکی و هوایی ایران است/ پکن «سیاست مهار ایران» را به شکست می‌کشاند

در پی درگیری ایران و اسرائیل، ایران بیش از پیش به چین نزدیک می‌شود و در راستای تلاشی بلندمدت برای کاهش وابستگی به غرب و افزایش تاب‌آوری، همکاری‌های دفاعی و اقتصادی خود با چین را تعمیق می‌بخشد.

روایت ایران و اروپا از گفتگوی امروز/ ضرب الاجل «مکانیسم ماشه» تمدید می‌شود؟

وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی و نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی مشترک با وزیر امور خارجه ایران به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

گفتگوی ایران و اروپا درباره تمدید «مکانیسم ماشه»؛ دیدار هیأت ایران با نمایندگان آژانس

یک خبرنگار آمریکایی از گفتگوی وزیران خارجه ایران و سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» خبر داد.

ترامپ بر جنگ محدود ولی مؤثر با ایران تأکید دارد/ سرنوشت نتانیاهو با جنگ ۱۲ روزه در دست ترامپ افتاد

با هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی و لجستیکی سپاه، دولت ترامپ قصد داشت توانایی ایران برای احیای برنامه هسته‌ای خود در کوتاه‌مدت را تضعیف کند.

رقص پراضطراب ایران با طالبان؛ تعامل، تأثیری بر «حقابه» نداشت

سرمایه‌گذاری دیپلماتیک تهران برای تعامل با طالبان افغانستان تأثیر چندانی بر موضع آنها در زمینه حقوق آبی نداشت.

دولت ارمنستان قول‌های خوبی به پزشکیان داد/ اجاره ۹۹ ساله گذرگاه زنگزور توسط شرکت آمریکایی منتفی است

«محسن پاک‌آیین» تأکید کرد: سفر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران به ارمنستان موفقیت آمیز بود و ایروان قول های خوبی به ایران داد.

ناوشکن‌های موشک‌انداز آمریکا در راه ونزوئلا؛ «ترامپ» چه خوابی برای متحد ایران دیده است؟

متعاقب اعلام عزیمت سه ناوشکن آمریکا به مرز آب‌های سرزمینی ونزوئلا، «مادور» نیرو‌های مسلح ملی بولیواری را بسیج کرده است.

چرا عربستان حتی بعد از حمله به «پایگاه العدید» روابط دوستانه با ایران را حفظ کرد؟

درگیری میان اسرائیل و ایران، پایداری تنش‌زدایی عربستان و ایران را نشان داد، اما همچنین آسیب‌پذیری‌های کلیدی آن را آشکار کرد.

چرا ایران بلافاصله بعد از جنگ ۱۲ روزه «شورای دفاع» تشکیل داد؟/ لاریجانی «جبهه پایداری» را تضعیف می‌کند

از نظر سیاسی، تشکیل «شورای دفاع» قدرت میانه‌رو‌ها را در نظام تقویت می‌کند که در رهبری لاریجانی تجلی یافته و تلاش برای تعادل بین قدرت سخت و انعطاف دیپلماتیک را نشان می‌دهد.