اخبار ویژه

تباهی رؤیاهای دختر جوان زیر تیغ جراح زیبایی

سرقت مزدا برای دوردور/ جعل کارت‌ های بانکی توسط میوه‌ فروش!/ تباهی رؤیاهای دختر جوان زیر تیغ جراح زیبایی/ حمله میمون خانگی به آرایشگاه زنانه در بابل/ افسر قلابی به دام افتاد/ شاکی: قصاص نمی‌خواهم دیه ام را بدهید/ پایان عملیات گروگان‌گیری مسلحانه در جیرفت/ سرقت طلايي با طلاي بدلي/ سرقت‌خودرو های‌لوکس در ۳۰ ثانیه

هفت کشته و مجروح براثر ریزش تونل در کاشمر

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور از ریزش تونل درون تپه خاکی در کاشمر خبر داد.

اعتماد به جامعه دانشگاهی در حل مشکلات زیست محیطی

مسئولان اگر به دنبال حل مسائل محیط زیستی هستند و می‌خواهند به تراژدی دهه‌های گذشته پایان دهند، باید به سراغ جامعه دانشگاهی بروند و راه حل‌ها را از آن‌ها جویا شوند؛ جامعه ای که بالاترین انگیزه و انرژی‌ را برای حل مشکلات دارد و تازه نفس و توانمند است.

اتهام بیسوادی به دانش آموختگان آموزش عالی از سوی یک مدیر آموزش و پرورش

در روز‌های اخیر یکی از مدیران ارشد وزارت آموزش و پرورش با استناد به نتایج آزمون‌های استخدامی دو سال گذشته به طرح مباحثی پرداخت که اگر نگوییم نوعی توهین به همه دانش آموختگان آموزش عالی و مدیران آن تعبیر می‌شود، قطعاً نمی‌توان از جنبه‌های تحقیر آمیز این گفته‌ها به آسانی عبور کرد.

۱۸۰۰ ثانیه شکنجه به خاطر دختر عمه

نابینایی چشم رفیق با پرتاب بشقاب شکسته/ خفاش تهران اعدام می‌شود/ شوخی مرگبار جان مادر را گرفت/ ۱۸۰۰ ثانیه شکنجه به خاطر دختر عمه/ خودکشی زن جوان در لایو اینستاگرام/ دستگیری کلاهبرداران میلیونی در خراسان‌شمالی/ ۵۳ زن در استخر نهاوند مسموم شدند/ تصادف اتوبوس و تریلی ۲ کشته به جا گذاشت/ خروج «خنجر خشم» از چمدان!

تمایل روزافزون تحصیلکرده‌های ایرانی به مهاجرت، علی رغم تکذیب مسئولان!

تلاش‌ها نه برای کاهش خروج دانشجویان و نه بازگرداندن دانشجویان موثر بوده است و به همین علت شاهد رشد روزافزون مهاجرت به خارج از کشور هستیم. مهاجرتی که تنها واکنش مسئولان به آن تکذیبش است و بس، در حالی که شواهد و قرائن حکایت از افزایشش دارد.

اعدام در انتظار رباینده زنان پایتخت

سرقت مسلحانه از جایگاه‌های سوخت/ یارکشی، جان جوان ۱۸ ساله را گرفت/ پایان فرار دو ساله پسر عاشق کش/ دو برادر سارق، موتور دو برادر کاسب را دزدیدند/ خودکشی مردی از روی پل چمران اصفهان/ کشف 38 قطعه سکه تاریخی/ سرقت از زنان سالخورده در خیابان‌های تهران/ اعتراف خواستگار کینه‌جو به آتش افروزی/ قتل به خاطر گازدادن موتور!/ اعدام در انتظار رباینده زنان پایتخت

اجازه اخیر رهبر معظم انقلاب به قوه قضاییه امکان انتشار جریان دادگاه مفسدان اقتصادی را فراهم می‌کند/اگرمسئولی مفسده موجود در سازمان خود را اطلاع نداد خودش تحت تعقیب قرار می‌گیرد / بدنبال موافقت مقام معظم رهبری با پیشنهادات رییس قوه قضاییه، مقرر شد ۶ شعبه ویژه با سه قاضی باسابقه برای رسیدگی به مفاسد اخیر اقتصادی تشکیل شود

حجت‎الاسلام والمسلمین محسنی اژه‎ای گفت: در استجازه‌ای که از رهبر معظم انقلاب صورت گرفت، یکی از مسائل همین بود که تاکید شد برای اینکه مردم در جریان قرار بگیرند دادگاه‌هایی که علنی برگزار می‌شود حق انتشار هم داشته باشند.

طرح بنیادین برای رهایی خانواده معلولین محروم از مسکن

بر اساس آمارها، در کشورمان حدود ۳ میلیون معلول شدید و متوسط زندگی می‌کنند که این تعداد با احتساب معلولیت‌های خفیف به حدود ۱۰ میلیون نفر نیز می‌رسد؛ آماری که تنها شمار معلولان را نشان می‌دهد نه جمعیت آن‌هایی که به واسطه نسبت خانوادگی با معلولان، مستقیما با معلولیت دست به گریبانند و در مصائب ایشان شریک به حساب می‌آیند.

ترس از عمل جراحی بیمار را کشت

آتش‌سوزی گسترده در ۲ انبار چوب/ دفاعیات عجیب مرد کر و لال در دادگاه/ غرق شدن مرد 62 ساله در رودخانه دز/ ترس از عمل جراحی بیمار را کشت/ پسر هفت‌ ساله مرگ پیرزن هفتاد ساله را رقم زد/ کشف ۷ تن مواد افیونی در غرب استان تهران/ مرگ دو نوجوان با پرت شدن از قسمت بار وانت/ اعدام در انتظار رباینده زنان پایتخت/ درگیری 2 شرور با مواد فروشان کیانشهر/ شبح مرگ در باغ سیب!

نظارت علمی که هیچ، مگر اینکه دعواهای سیاسی کاری از پیش ببرد!

در واقع اگر بحث بازی‌های سیاسی مطرح نبود شاید هیچ گاه کپی بودن این پایان نامه مورد توجه قرار نمی‌گرفت و این فرد مثل تمام افرادی که با پایان نامه‌های کپی یا پایان نامه‌های خریداری شده صاحب شغل می‌شوند یا ارتقای شغلی می‌دهند و ... مراتب شغلی خود را طی می‌کرد.

خستگی تنها دلیل کشتن دایی با شیلنگ

کیفرخواست محارب برای پسر شیشه‌ای/ قتل ملی‌پوش سابق کبدی با ضربات چاقو/ دستگیری سارقان کامپیوترهای وانت‌بار/ خستگی تنها دلیل کشتن دایی با شیلنگ/ غرق شدن زن ۶۴ ساله در کانال آب قزوین/ کلاهبرداری هشت میلیارد تومانی یک زن از ۸۰ نفر/ رد درخواست برای مطالبه دیه مرد متجاوز/ حفاری غیرمجاز در مازندران حفاران را بلعید/ پشت پرده حمله خونین به پزشک سرشناس در بیمارستان

افزایش فاصله دانشگاه‌های ایرانی با دانشگاه‌های خارجی

رشد ۲۰ درصدی بودجه دانشگاه‌های سراسری در سال جاری نسبت به سال گذشته درحالی مطرح می‌شود که در سال‌های قبل و با وجود رشد آرام نرخ تورم باز هم از سوی مسئولان دانشگاه‌ها و اساتید نسبت به بودجه ناچیز اختصاصی به دانشگاه‌های سراسری انتقاداتی وارد بوده است.

انتقام جویی پسر جوان از دختر مورد علاقه‌اش

تریاک در پوشش بار میوه و تره‌بار/ مسمومیت ۱۰ دختر با گاز کلر در قم/ خودکشی مرد کینه جو پس از اسید پاشی/ انتقام جویی پسر جوان از دختر مورد علاقه‌اش/ تجاوز وحشیانه به زن 40 ساله توسط دوستان شوهر/ حریق در انبار مواد شیمایی در شهر ری/ نوجوان ۱۶ ساله در دریای بابلسر غرق شد/ محاکمه متهم 31 سال بعد از قتل پیرزن/ رد درخواست برای مطالبه دیه مرد متجاوز/ راز‌ قتل زیر درخت میوه!

رئیس دانشگاه علمی کاربردی برکنار می‌شود

مجلس از وزیر علوم خواسته که بواسطه عملکرد نامناسب سرپرست پیشین این وزارتخانه که اکنون ریاست دانشگاه علمی کاربردی را بر عهده دارد، او را برکنار کند و در مقابل افرادی نظیر «دکتر ب» که مخالف این تغییر است، ایستادگی کند و «دکتر ر» را به‌جای «محمد حسین امید» بنشاند.

بحران‌های زیست محیطی به مهاجرت‌های اجباری ایرانیان منجر شد/ تعادل جمعیتی نداشته باشیم، خسارت‌های سنگینی متوجه کشور می شود

هر چند به باور بسیاری از مردم خشکسالی پدیده‌ای دوره‌ای است که با گذر زمان امکان عبور از آن وجود دارد، اما واقعیت این است که بنا به دلایلی مثل تغییر اقلیم با گذر زمان نه تنها این پدیده طبیعی از بین نخواهد رفت، بلکه شدت نیز خواهد یافت؛ وضعیتی نگران کننده که یکی از نشانه‌های خسارت بار آن را باید مهاجرت اجباری و تغییر آرایش جمعیتی کشور دانست.