نیم‌نظری به مدیریت استقلال با نظری جویباری/ دستاوردسازی عجیب و سردرگمی سیدحسین

استقلال در شرایطی برای لیگ پیش‌رو استارت زده که به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین چالش‌های آبی‌ها همچنان بحث نحوه مدیریت باشگاه است؛ واقعیت اینکه دستاورد با مصاحبه و اظهارنظرهای بعضاً عجیب به دست نمی‌آید و نظری‌جویباری باید مسیر خود را تغییر دهد.

مهدوی: در فوتبالی که دست دلال‌هاست، بازیکن با ۲۰ میلیارد هم نمی‌آید/ بازیکنان پرسپولیس از کار کردن با هاشمیان خوشحال‌اند

محمدرضا مهدوی از پیشکسوتان پرسپولیس ضمن گلایه از اوضاع زیرساختی فوتبال کشور، به حمایت از وحید هاشمیان پرداخته و گفته بازیکنان پرسپولیس از همکاری با او رضایت دارند.

انفجار «بمب» استقلال روی نیمکت!

استقلال هنوز نتوانسته در فصل نقل و انتقالات خواسته‌ای که هواداران دارند را برآورده کند، اما احتمالاً بمب این فصل آبی‌ها روی نیمکت منفجر خواهد شد.

دو راهی پرسپولیس و لبخند کوتاه‌مدت مصلحت/ از «ریزه‌اسپور - طارمی» تا «تراکتور - بیرانوند»

یک پرونده تازه، یک شباهت عجیب و یک تصمیم سخت؛ پرسپولیس این بار نه به‌خاطر بازیکنی که برگشته، بلکه به‌خاطر بازیکنی که رفته وارد یک پرونده حقوقی و حالا بر سر دوراهی «مصلحت کوتاه‌مدت» یا «اصرار بر عدالت حقوقی» ایستاده است.

حضور هاشمیان، نویدکیا و حدادی‌فر یعنی پیشرفت/ باید به این مربیان فرصت بدهیم

سیدمهدی سیدصالحی از بازگشت نفراتی چون وحید هاشمیان، محرم نویدکیا و قاسم حدادی‌فر به تیم‌های سابق خود به عنوان سرمربی دفاع کرد و آن را یک پیشرفت دانست.

حسرت بی‌پایان و پرسش بی‌پاسخ؛ چرا پرچم ایران را از کنار نام فغانی برداشتید؟

دیدار فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها میان پاری‌سن‌ژرمن و چلسی با قضاوت یک داور بزرگ و نام‌آشنا برگزار می‌شود؛ علیرضا فغانی. داوری که حالا حضور او حسی توام با افتخار و حسرت برای ایرانی‌ها به همراه دارد.

دو روی سکه فصل جدید فوتبال؛ ورشکستگی و پوست‌اندازی

با توجه به اتفاقات ماه‌های اخیر، قیمت بلیت هواپیما و رزرو هتل نسبت به سال‌های گذشته به شدت بالا رفته و پیش‌بینی می‌شود سال مالی سختی برای فوتبال رقم بخورد.

نوری: حسینی با این حواشی نباید در استقلال بماند!/ میان گزینه‌های دلالی ساپینتو بهترین گزینه بود

پیشکسوت باشگاه استقلال از حضور ساپینتو در ایران و قبول هدایت تیم فوتبال این باشگاه قدردانی کرد و او را بهترین گزینه میان گزینه‌هایی دانست که معتقد است با دلالی به استقلال معرفی شده بودند.

نه ماندنی، نه رفتنی؛ طارمی در بن‌بست اینتر/ تمرین در بوشهر، بلاتکلیفی در اروپا

مهدی طارمی که فصل گذشته با هیاهوی فراوان به اینتر میلان پیوست، حالا در آستانه خروجی این باشگاه قرار گرفته است؛ بدون آنکه فرصت چندانی برای اثبات خودش پیدا کرده باشد.

بازگشت ناخواسته اصالت به فوتبال/ لیگ تمیز می‌شود!

فوتبال ایران ناگهان با پدیده‌ای مواجه شده که نه با تصمیم مدیران، بلکه به لطف فشارهای بیرونی و شرایط خاص کشور رقم خورده است؛ بازگشت چهره‌های اصیل، کاپیتان‌های قدیمی و مربیان ریشه‌دار به نیمکت باشگاه‌ها.

درخواست رسمی استقلال از فدراسیون برای بخشش ساپینتو/ شروع تمرینات آبی‌ها در فضای بسته

باشگاه استقلال از فدراسیون فوتبال درخواست کرده تا محرومیت ۴ ماهه او بخشیده شود و انتظار آنها نیز تشکر فدراسیون از این مربی پرتغالی است.

ساپینتو: به استقلال آمدم تا به رویای نیمه تمامم برسم

ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال در مراسم معارفه‌اش اعلام کرد که برای رسیدن به رویای نیمه تمامش در این تیم، به ایران بازگشته است.

بیرانوند دوست‌داشتنی، صادق و رُک است/اسکوچیچ یک میلیون دلار را رد کرد و به تراکتور آمد/ قیمت بازیکنان داخلی به ۱۵۰ میلیارد رسیده!

سعید مظفری‌زاده معتقد است شخصیت قوی علیرضا بیرانوند بود که توانست آن مشکلات را هضم کند و ادامه دهد. مدیرعامل باشگاه تراکتور تأکید کرد که در این تیم خبری از پرداخت خانه و ماشین و این مسائل نبود.