مسئولین هم چندین سال است که هر مشکلی را سر تحریم جنگ آب باد خورشید وانواع کشورهای ریز درشت بیندازند وحقوق بگیرند کمی هم به خودیها توجه کنند چراغ خاموش مشکلات را زیاد نکنند از انبارهای خودرویی تا دارو ومایحتاج مردم اکثرا از پوسته دولت هستند.
این همه نظر یک نفر نگفت قانون شفاف و اجرای درست قانون ..کلا تو کشور ایران قانون اخر است ..دلال که از کره ماه نیومده از عدم درست اجرا قوانین دلالی بوجود میاد. صنعت خودرو شده نون دانی آقازاده های معلوم حال. ..رانت آخر دخل دولت و ملت میاره
این اقدامات بصورت مقطعی و آنهم به شکل محدودی در قیمت ها موثراست ولی با روند کاهش ارزش پول و عدم عرضه کافی، بازار بر اساس عرضه و تقاضا قیمتهای خود را خواهد داشت
کسانی که با واردات خودرو با کیفیت و با تعرفه منطقی مخالف هستند دلیل اصلیشون خروج فراوان ارز از کشوره.
در صورتی که هدف اصلیشون منفعت طلبی در این صنعت پر سوده و خالی کردن جیب مردم با تولید خودرو بی کیفیت و قیمت بالا که حاشیه سود بالایی داشته باشه. سیاست کشور ما دقیقا عکس کشور هاییه که در صنعت خودرو بسیار پیشرفت کردن هست . مانند کره جنوبی که با تعرفه بالای 60 درصد واردات را شروع کرد و در طی چند سال اون رو به زیرر 10 درصد رسونده . در مورد خروج ارز هم همین خودرو ساز های داخی اکثر قطعاتشون رو از چین وارد میکنن که خودش ارز بری فراوانی داره و کیفیت مطلوبی هم نداره و کمک های مالی هم که به این خودرو ساز ها دولت از جیب مردم میده خودش نوعی اصراف ارز مملکت حساب میشه و در ضمن مصرف سوخت خودرو های داخل و خسارت های مالی و جانی که تولیدات بی کیفیت این خودرو ساز ها به مملکت و مردم هم وارد میشه حساب کنید تا ببینید تولید خودرو ارز بری بیشتری داره یا وارداتش؟
سوال اصلی اینه که چرا در روش جدید همون اول میان از همه ثبت نام کنندگان 50 درصد مبلغ خودرو رو میگیرن در صورتی که شاید یکصدم ثبت نام کنندگان اسمشون از قرعه کشی در میاد. این در حالی است که ممکن است خیلی از ثبت نام کنندگان دیگر دارایی هایشون مثل طلا و ... را بخوان بفروشن و برای خودرو ثبت نام کنن! عادلانه این است که از هر ثبت نام کننده ای یک ودیعه یکی دومیلونی دریافت بشه و پس از اعلام نهایی اسامی 100 درصد وجه خودرو دریافت بشه که البته با این طرح جدید سودم نمیدن!
با سلام و احترام
بنظرم کارخانه های خودروسازی بیشتر از دلالان مشتقاند که قیمت خودرو افزایش پیدا کند، در این یکی دو ماهه عرضه توسط ایران خودرو خیلی کم شده چون میخواهد که قیمت ها در بازار بالا رفته تا بتواند در افزایش قیمت کارخانه حق چانه زنی بیشتری داشته باشد و قیمت ها را به میزان دلخواه افزایش دهد.
دلال ها هم از این فرصت استفاده کرده و سود مورد انتظار یکساله خود را در عرض یک ماه کاسب می شوند و برای بقیه سال با کاهش میزان خرید و فروش به دلیل قیمت بالای خودرو شروع می کنند به اظهار اینکه اجاره ماهانه خود را در نمی آورند و دوباره کاری می کنند که هم خودروساز راضی باشند و هم دلالان، مردم هم هیچ : (
به قول معروف همه در غارت مردمند و در این کار از یکدیگر سبقت می گیرند.
شما میدانید صنعت مرغداری چند برابر خودرو سازی اشنغال داره اما اگه مرغ توی بازار کم بشه ستاد تنظیم برای تعدیل نرخ مرغ وارد میکنه چجوری بگویم دولت وزارت صنعت و.. خودرو برای ملت حیاتی و تاثیر گذاره روی چیزهای دیگه مقداری با بازکردن گمرک و واردات ارز منشاء خارجی به یکهفته نمیکشه چهل درصد میریزه قیمتها . دلالا دولتیا واسطه ها بگذارید مردم شریف ایران نفس بکشند .
بزرگترین مشکل این کشور ، اقتصاد دولتی و خصولتی و چاپ بی ضابطه ی پول بدون پشتوانه برای پرداخت حقوق کارمندان مازاد دولت و پیمانکاران و یارانه ها و تامین هزینه ریخت و پاش های بی حساب و کتاب سازمان ها و نهادها است.
وقتی حجم این پول های بدون پشتوانه زیاد می شود دولت مجبور است با کاهش ارزش ریال که خود را در قالب تورم و گرانی به مردم نمایان می کند ، این پول های بدون پشتوانه را بی ارزش کند و متاسفانه این چرخه ی معیوب تا فروپاشی کامل اقتصاد ایران ادامه خواهد یافت مگر اینکه دولت و مجموعه ی نهادها و مسوولینی که طرفدار اقتصاد دولتی هستند و به اقتصاد نگاه امنیتی دارند و به همین دلیل حاضر نیستند اقتصاد را به مردم واگذار کنند ، بخاطر منافع کشور و ملت و حفظ نظامی که خودشان آنرا ساخته اند ، خودزنی کنند و اقتصاد را به مردم واگذار کنند و حجم دولت را به حداقل ممکن برسانند و کارمندان مازاد را بازخرید کنند و بودجه بسیاری از برخی نهاد را قطع کنند تا هزینه های جاری دولت و حکومت به حداقل ممکن برسد.
پس در اصل خودرو آنچنان هم گران نشده است بلکه ریال بی ارزش شده است . وقتی ارزش ریال توسط دولت در مدت دو سال به یک چهارم تقلیل می یابد باید پراید 22 میلیونی چهار برابر شده و به 90 میلیون برسد که اگر چنین اتفاقی رخ ندهد باید متعجب شد. مطرح کردن دلالان و خودروسازان بعنوان عامل گرانی هم توسط خود دولت بزرگنمایی می شود تا حواس مردم از اصل قضیه منحرف شود.
چقدر ملت ساده ای هستیم
قیمت ها را افسار گریخته بالا بردن بعد با یک نمایش تبلیغاتی با عزل وزیر و شوی مققابله با دلالان خیلی کم آوردن پایین الان هم همه راض هستند که قیمت اومده پایین!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
آفرین این حربه ایی هست که دولت سالهاست داره ازش اسفاده میکنه ولی متاسفانه مردم هر دفعه با دامی که دولت پهن میکنه بدام میافتن وعبرت نمیگیرند وقتی با گران شدن حجوم میارن برای خرید یعنی پذیرفتن وضعیت فعلی واستقبال از بدتر شدن اوضاع