نظرات کارشناسی این آقا با واقعیت فاصله دارد فقط باعث تشویش اذهان عمومی می شود. آفلاتوکسین ها از منابع متفاوتی وارد بدن موجودات زنده می شوند شاید کمترین آن مربوط به شیر باشد و یا حداقل شیر توانایی حذف آن را دارد. میزان آفلاتوکسین در شیر های صنعتی خیلی کمتر از شیرهای محلی بوده و بطور کلی در محصولات لبنی مقدار آن کمتر از حد مجاز ایران است. دقت کنید که این حد مجاز ایران خیلی کمتر از کشورهای پیشرفته مانند آمریکاست. جای هیچ گونه نگرانی برای مردم وجود ندارد. خواهش می کنم به مردم اطلاع رسانی کنید تا از یک منبع مهم حذف آلایندها و منبع پروتئینی مورد نیاز بدن به دلیل نظرات غیر کارشناسی محروم نشوند
مدعی العموم برا همین جاهاست ورود کنه اگه حق با این کارشناس بود با متولیان امر بشدت برخورد کنه و اگه اظهارات این کارشناس کذبه با این آدم بشدت برخورد کنه در هر صورت نتیجه رو به مردم اطلاع بدن
با نظرخانم منیره موافقم ،من باتوجه به شغلم آزمایشات مربوط به شیر راکنترل می کنم ،با توجه به اینکه اغلب کارخانجات ازشیردامداران صنعتی استفاده میکنند که تحت کنترل دامپزشک مستقرویا شبکه دامپزشکی می باشند وازآنجاکه مصرف علوفه دارای کپک اسپرژیلوس که مولدافلا توکسین میباشدباعث سقط جنی وخسارت بسیار سنگین به دامداران می شود لذا دامداران صنعتی هرگز ازخوراک دام آلوده استفاده نمی کنند که نتیجه آن وجود افلاتوکسین درشیرباشد>بنده سه فرزنددارم که بطور مداوم لزشیرپاستوریزه استفاده میکنند.البته شیرهای فله فروشی که شناسنامه ندارد راتوصیه نمیکنم.