ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
با سلام و احترام این موضوع در تحقیقی در سال 88 نیز مورد بررسی قرار گرفته البته در استان فارس توسط دکتر بیگی و جناب ارسالی و ...( دیروز مقاله اش را سرچ کردم ) در این بررسی در سال 88 از 482 نمونه برداری نزدیک 48 درصد خوراک های دام آلودگی بالاتر از استاندارد به آفلاتوکسین داشتند و 30 درصد از شیر های خام و 14 درصد از نمونه های شیر پاستوریزه به همین ترتیب . موضوع این است که این موضوع امکانپذیر است نه تنها در شیر بلکه سلامت مواد غذایی و امنیت غذایی بخشی از امنیت کشور است . حتی امنیت روانی در این مورد نیز مهم است شما وقتی سیب زمینی یا شیر یا گوشت و یا هر محصول غذایی می خرید باید اطمینان داشته باشید ( امنیت روانی ) که بخش های نظارتی کشور کاملا هوشیارند و بررسی می کنند که این سیب زمینی مقدار نیترات و ... چقدر است اگر شیر می خرید باید اطمینان داشته باشید بخش های نظارتی کشور همه چیز را در مورد آن بررسی کرده اند و مرتب پایش می شود .
حالا من از شما می پرسم در مورد خودمان شما این اطمینان را دارید ؟ خیالتان راحت است ؟ به نظرم زیاد فکر نکنید انشالله که همه کارشان را در کشور درست انجام می دهند چرا که اگر بخواهید زیاد فکر کنید فقط شیر نیست دیگر نباید هیچ چیز دیگر را مصرف کنید . به خداوند توکل کنید و آرزو کنید بخش های نظارتی با جدیت همه چیز را در کنترل دارند .
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
وجود افلاتوکسین در شیر یک پدیده عادی و طبیعی هست فقط نباید از حد استاندارد و مجاز بالاتر بره که در اینصورت شیر نبابد وارد چرخه مصرف بشه، این جنبه قانونی ماجرا
متاسفانه بخاطر فساد همه گیر، در برخی از کارخانجات، شرکت تولیدی، شیرهای با آلودگی بالاتر از استاندارد رو با قیمت پایین تر از تولیدکننده میخره و وارد بازار میکنه. همچنین میزان افلاتوکسین در شیرهای محلی ب مراتب بالاتر از شیرهای صنعتی هست.
تنها راه مقابله با این وضعیت اجبار واحدهای تولیدی ب مصرف توکسین بایندرها هست ک خوشبختانه در دامداری های بزرگ این مواد جزو اقلام جیره هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
بنظرم حتما کارشناسشون راست گفته که خودشون هم نمیتونند ازش شکایتی داشته باشند و با کارشناسه برخورد کنند چون اگر واقعیت نداشت که تا حالا پدرش در میاوردند .....
پس حتما صحبتاش درست بوده