حتي بنزين ليتري 3 هزار تومن هم با قيمتهاي بنزين در كشورهاي همسايه قابل رقابت نيست و معضل قاچاق باز هم ادامه خواهد داشت ولي با ليتري دو هزار تومان سود كمتر براي قاچاقچيا ن!!! مشكل بايد بنيادي حل شود و آنهم تقويت اقتصاد كشور از طريق باز كردن اقتصاد كشور و تعامل و دوستي با كشورهاي ديگر است و بس . كشور ها بيشترين پتانسيل هاي اقتصادي در آسيا را دارد ولي متاسفانه سياستهاي غلط باعث شده اينهمه معضلات اقتصادي براي مردم و دولت پيش آيد .
بنزین و نفت که ملیه و ماله مردمه هزینه احداث پالایشگاه هم که از درآمد فروش نفت ومعادن پرداخت شده دولت حق داره هزینه استخراج وتصفیه و حمل ونقل وپخش بنزین را از مردم بگیره.
تنها راه قیمت گزاری بنزین نرخ پلکانی آن می باشد البته با ملاحظات مصرف متعارف خودروهای داخلی علی الخصوص خودروهای عمومی در این روش می توان با قیمت بالا در پله های بالا هم جلواصراف را گرفت وهم فاچاق را ،
آقا بسته ی حمایتی نخواستیم
من تولید کننده ی سگمنت الماسه ی سنگ بری هستم
تو رو بخدا تورو به قرآن جلوی واردات غیرقانونی آقازاده ها رو بگیرید
من تولید کننده چه گناهی کردم که باید محصولم رو بدون سود بفروشم بعد آقای ایکس جنس چینی رو ارزون تر از من بفروشه؟
آخه این چه عدالتیه؟
نفس ما تولید کننده ها رو جنس چینی گرفته، میریم شکایت میکنیم که آقا جنسی که توی ایران با استاندارد بین المللی تولید میکنیم رو چرا اجازه وارداتشو به آقای فلانی و فلانی میدین؟ با پوزخند میگن عه مگه تو کشور هم از اینا تولید میشه؟ یعنی بعد از 20 سال که دست کم 30 تا کارخونه دارن سگمنت سنگ بر رو توی کشور بصورت بومی تولید میکنن آقایون دولتی ها خبر ندارن؟
سر سال هم که میشه دولت آماده ست که پوستمونو با مالیات بکنه.
میخوایم مواد اولیه وارد کنیم باید مالیات بدیم، میخوایم جنس بفروشیم باید مالیات بدیم.
مواد اولیه ای که تو کشور نداریم رو باید با ارز آزاد بخریم بعدم 3ماه توی گمرک معطل بمونیم بعد آقای ایکس خیلی راحت با ارز دولتی جنس چینیشو وارد میکنه و سریعا هم از گمرک ترخیص میکنه.
میدونید چند تا خونواده دارن دونه به دونه از نون خوردن میفتن؟ من سر ماه به کارگرام چی بگم؟ بگم برید حقوقتون رو از فلان آقازاده ی واردکننده بگیرید؟
توی شهرک صنعتی شهر ما از 40-50 تا کارخونه ی فعال موندیم 5تا کارخونه که ما هم به زور داریم تولید میکنیم و همین روزا ورشکست میشیم و بانک ها با ربه مرکبی که ازمون میگیرن اموالمونو مصادره میکنن.
600 میلیون تومن از بانک وام گرفتیم باید 5 میلیارد و 800 میلیون تومن بهشون پس بدیم.
کجای دنیا با صنعت گر هاش اینکارو میکنه که دولت داره به سر ما میاره؟
کارخونه ی من 36 تا کارگر داشت توی دو شیفت که الان ازشون 5 تا کارگر مونده توی یک شیفت، یعنی 31 خونواده از نون خوردن افتادن.
تورا بخدا پیاممو منتشر کنید و اگه میتونید به گوش مسوولینی که دلسوزن و کاری از دستشون بر میاد برسونید.
جلوی قاچاق رو نمی توانند بگیرند بنزین را گران می کنند!! مگر 50 تومن بود همین حرفا رو نمی زدند بعد شد 1000 تومن باز گفتند قاچاق می شود یه مدت دیگه می گن بشود 5 هزار تومن می گوییم چرا؟ می فرمایند قاچاق می شود ای امان از دست کشور های همسایه واین مرز های بی درو وپیکر.!!
تصمیم درستی است و باید اجرا شود . اینکه در همه جا مشکل داریم و برای اصلاح هیچ یک اقدام نکنیم کار غلطی است لذا این تصمیم خوبی است . البته اینکه گفته می شود تنها 27 درصد بنزین با نرخ 30000 ریال است اگر درست باشد شاید پیش بینی ما از درآمد 300.000.000.000.000 ریال از این محل را مشکل کند زیرا اگر میانگین مصرف روزانه 80.000.000 لیتر را لحاظ کنیم و در 365 روز سال ضرب و 27 درصد آن را محاسبه و در 30.000 ریال ضرب کنیم حاصل 236.520.000.000.000 ریال است که فاصله 63.500.000.000.000 ریالی با مبلغ هدف دارد.
در شرایط تحریمی شدید ، عدم امکان فروش و صادرات نفت و عدم امکان تامین کسری بنزین از خارج و تداوم افزایشی مصرف بنزین و ناوگان فرسوده خودرو و لاجرم آلودگی و بیماری شهروندان و همچنین یارانه پنهان کلان ناشی از قیمت پایین بنزین به ماشین دارها و افزایش قاچاق ناشی از تفاوت قیمت در کشورهای اطراف (فارغ از دلایل این تفاوت که بخش عمده آن مربوط به کاهش ارزش پول ملی است و در جای خود باید بحث شود) همه و همه دلایلی بر درستی تصمیم است. البته باید ؛
ناوگان عمومی نوسازی و گسترش یابد
وضعیت کمی و کیفی تولیدات از جمله خودرو بهبود یابد
به جای تکیه بر واردات بر تولید ملی و داخلی اتکا و با تولید کالاهای رقابت پذیر به سمت صادرات این کالاها هم حرکت کرد
مالیات ستانی واقعی شده فراریان مالیاتی را شناسایی و قانون را در مورد آنها اعمال کرد
وضعیت حداقل حقوق را سامان داده و مطابق با کاهش ارزش پول ملی و تورم حقوق و مزایا تعدیل شود
مدیریت ها به جای مادام العمر بودن و خانوادگی منعطف و تغییر پذیر باشد
مردم رشوه ندهند و با هر فساد تا توان دارند مقابله کنند
مردم پارتی بازی نکرده حق یکدیگر را نخورند و اجازه نهند تا دستگاه های خدمات رسان هم پارتی بازی و فساد کنند
انتخاب مدیران به جای سفارش و رابطه بر اساس شایستگی و آزمون باشد .
به بهانه هفت قلم کالا مسیر ارز رانتی را باز نگه میدارند. دولت میتواند برنج و روغن و غیره را را با دلار آزاد وارد کند و بعد سوبسید را بصورت ریالی و یا بن خرید به مردم بدهد و هیچ لزومی به باز گذاشتن دکان حراجی دلار نیست مگر به منظور باز نگهداشتن دروازه رانت