دوستان میشه اینجوریم فکر کرد وزیر چرا به شدت مخالف مالیات بر عایدی مسکنه؟ چرا میگه الان که تو اوجه بخرید؟ والا من هرچی فکر میکنم این وزیر خودش ی 1000 واحدی داره که رو دستش مونده میخواد تو اوج بفروشه
بخدا انسان با وجود چنین وزرایی که درک در ستی از اوضاع اقتصادی ندارند احساس شرم می کند قیمت ها بدلیل رانت و دلالی و غیر ه که دولت هم بی تقصیر نیست چهار برابر شده و قیمت مسکن که متری پنج میلیون تومان بود حدود بیست میلیون تومان شده حالا نه بدلیل عملکرد دولت بلکه بدلیل ناتوانی مردم رکود حاکم شده و قیمت ها حدود نیم میلیون تومان کاهشی شده فرمان می دهند الان زمان خرید خانه است تا دلالان باز هم اوج بگیرند و قیمت ها را افزایش دهند به این تفکرات باید فقط و فقط خون گریست فقط همین چون امیدی نیست
خیر!
قیمت مسکن نوز تخلیلی است و باید یا سقوط آزاد واقعی شود. اگر قیمت مسکن به قبل آذر 96 برگردد، گران محسوب میشود و هنوز کسی با آن قیمتها نمی تواند خانه بخرد. برای خرید باید قیمتها به کمتر از قیمتهای سال 86 برسد تا خریدار رغبت کند وارد بازار شود!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
جناب متذکر خیلی دلخوشید شما
چی ارزون شده که ملک هم ارزون بشه و برسه به قیمتهای سال 86 برادر
ناشناس
||
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
افرین دقیقا همینطوره
ناشناس
||
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
18:39!
کسی نگفته مسکن باید ارزان شود بلکه باید به قیمت واقعی فروخته شود! که شاید بیش از 80% پائین تر از قیمتهای تخیلی باشه
تو دوست داری اسنمشو ارزونی بزاری بزار ولی ارزونی یعنی از قیمت واقعی هم کمتر باشه شاید مجبور بشید ارزون هم بفروشید!
با هوش.قیمت مسکن بنسبت به پارسال حدود 2 برابر شده والان حدود%5کاهش داشته است .اختلاف %95 را از کجا تامین باید کرد؟اینقدر خنده دار حرف نزنید نمک به زخم مردم نپاشید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
دو برابر؟ نکنه داری به وزیز ارفاق میدی. برو خودتو اپدیت کن اگر کمتر از سه برابر بود یه خونه جایزه تو
وجدانم راحته که به روحانی رای ندادم اما بی نهایت از این دولت بی خیال با این مصاحبه های نسنجیده وجدانم درد میگیرد. اگر به فکر قشر متوسط و زیر متوسط بودید حداقل احتکار کنندگان مسکن را شناسایی و برخورد میکردید.اگر بقالی سر کوچه یه وانت روغن جمعا به مبلغ 10میلیون تومان داشته باشه محتکره اما کسی که در نزدیکی مترو فرهنگسرا(جشنواره)نزدیک 6 سال است 98 واحد آپارتمان را احتکار کرده و هیچکدام را نفروخته هیچ کس با او کاری ندارد.با یک حساب سرانگشتی سرمایه ی حدود 250میلیاردی ایشان 1000 میلیارد تومان شد.یعنی 1000 میلیارد تومان احتکار!!!متاسفم
الان باید صاحبان املاک اضافی و سازندگان ضررهای هنگفت بدهند باید طمعکاری! تا قیمتها به اندازه ارزش ملک شود. زمان خرید آنموقع است!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
طمعکار شما بودید که پولها رو با سود 28 درصد گذاشته بودید سپرده بانکها...
ناشناس
||
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
18:37!
کدوم بانک سود 28% میداد؟! اگه اینجوری بود تو هم میذاشتی و سود می گرفتی طمعکار! نه اینکه قیمت خونه رو الکی 5 برابر کنید به طمع اینکه سود باد آورده نصیبتون بشه ولی بجاش ضررهای پی در پی نصیبتون داره میشه! اگه دست از طمع برندارید بیشتر هم ضرر خواهید کرد! اگه تونستی با قیمت توهمی ملکتو بفروشی جایزه داری که صد سال سیاه دیگه هم نمی تونی بفروشی!
اصلا ایشان را نمیشناسم و هیچی هم نشنیدم و قصد تهمت هم ندارم و صرفا به قوه قضاییه پیشنهاد میدهم به دارایی این وزیر و فرزندان و اقوامشون که احیانا در کار مسکن هستند یا خیر رسیدگی شود چون پیشنهاد دادن وزیر مسکن کشور به مردم برای خرید مسکن با قیمت فعلی کمی آدم را به فکر می اندازد و فوق العاده عجیب است و اصلا به نفع کشور و مردم نیست و معلوم است که به نفع یک عده معدود است .... و باز به عنوان یک شخص مذهبی اعلام میکنم اصلا هیچ چیزی در خصوص ایشان نه میدانم نه شنیده ام و تهمت هم نمیزنم و فقط درخواست بررسی اطلاعاتی در خصوص ایشان دارم و خیلی هم مهم است.
جناب وزیر راستی آن سامانه املاک چه شد ؟؟؟؟ هنوز راه اندازی نشد؟؟!!!!
راستی چرا تعیین میزان اجاره بها و الزامقانونی به اعمال آن کار درستی نیست ؟؟!!!!!! در کشورهای پیشرو این کار شده و جواب داده ولی برای ایران درست نیست؟ حکم حکومتی ارجح نیست؟؟؟