ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
هر شب قبل از خواب نیم ساعت مطالعه کنه و نیم ساعت هم فکر کنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
باید شخصی رو انتخاب میکردن که آشنایی با خودرو و مشکلات این حوزه رو داشته باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
اولین قدم اینه که خویشتندار باشه
Rj
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
نظرات دوستان رو خوندم ولی به پیر به پیغمبر این قرار نیست کاری بکنه چون اگه بخواد شفاف سازی یا کاری درجهت رفاه حال مردم انجام بده مثل مدیر عامل صندوق بازنشستگی در عرض یک ساعت برکنارش می‌کنند و باید دستورات بالا رو اجرا کنه و به چاپیدن مردم ادامه بده
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
مشکل اصلی نبود فرد مناسب برای این صندلی می‌باشد.
بعضی‌ها میگن داخل ایران انحصار ایجاد شده ، آیا می‌دانستید که نزدیک به ۳۰ شرکت خودر سازی در داخل ایران وجود دارد،‌به نظر بنده با توجه به اینکه هیچ شرکت خارجی به ایران کمک نمی‌کند بهتر است که تمام این ۳۰ تا به دو خودرو سازی تبدیل کنند و با الویت قرار دادن تحقیق و توسعه به سمت تولید مناسب داخلی با توجه به سلیقه ایرانی برویم، در و کار اصلی را باید دولت انجام بدهد و به عنوان چماغ و هویج از یک طرف با کاهش طرفه و آزاد سازی آن در طی ۱۰ سال خودرو ساز را مجبور به سمت خودکفایی و رقابت پذیری محصولات برود و از سمت دیگر اگر طبق برنامه پیش برود با شارژ کردن آن از نظر کمک های مالی (وام کم بهره) آن ها را به این سمت هل بدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
این آقا دقیقا همسن منه،باندازه ی همدیگه هم درس خوندیم
مطمئنا باندازه ی منم کار نکرده،تنها تفاوتمون در انگشتری،محاسن و یقه ی پیراهنه!!!
البته همین فاکتورهای خیلی مهم سبب شده که ایشون رئیس کل ایران خودرو بشن و من حتی نتونم یکی از محصولات ایران خودرو را بخرم. تابی جون چاپ کن وموافق مخالفهای سخنم را ببین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
فقط تعطیل کردن کارخانه های خودروسازی کافی نیست باید قطعات کارخانه جدا شده ذوب شود و شمش شود و شمشها را صادر کنند و پول آنرا گوشت بخرند و به گربه های گرسنه بدهند تا نحسی از مملکت برود!
رضا شریف زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
به نظر شما، اولین اقدام و اولویت مدیرعامل جدید ایران خودرو چه باید باشد؟

با سلام و احترام
جناب آقای مهندس مقیمی مدیرعامل محترم ایران خودرو

حتما که جنابعالی مسلمانی معتقد هستید که اگر نبود سالها در پست های مدیریت عالی کشور مشغول بکار نمیبودید.
حتما که شما شخصی آگاه و دوستدار و علاقمند به کشور ایران و مردم ایران و منافع ملی ایران و ایرانیان هستید.
حتما که شما دارای اطلاعات و تحصیلات و مراتب بالای علمی و دانشگاهی هستید.

بنابراین حتما و قطعا و آگاهانه میدانید که مدیریت بر صنعت خودرو توان و هنر و مدیریت و دانش و هوشمندی بسیار بالایی میطلبد و مدیریت بر صنعت خودرو سازی فشل و زیان ده و عقب مانده ایران خودرو از عهده جنابعالی که تجارب شما فقط در امور اداری و دولتی بوده است، ار عهده شما خارج است.
از شما خواهش و در خواست و تقاضا میکنم :
اگر معتقد به اسلام و مسلمانی هستید، از پذیرش مدیریتی که هیچگونه تخصص و تجربه و شناختی از آن ندارید وارد نشوید که پذیرش این مدیریت خلاف آموزه ها و توصیه های اسلام است،
اگر معتقد به حفظ منافع ملی ایران و ایرانیان هستید، از پذیرش این مدیریت خود داری کنید زیرا پذیرش این مدیریت توسط شما باعث نابودی بیشتر منابع و منافع ملی و خسارت و آسیب بیشتر به ایران و ایرانیان و صنعت خودرو سازی کشور است،
و تلاش نمایید تا از یکی از مدیران خارجی باتجربه و کارآزموده خودرو سازی جهانی ( مانند مربیان خارجی بامهارت و کارآگاه تیم های ورزشی ایران) سکان مدیریت ایران خودرو را بر عهده گیرد تا بیش از این شاهد نابودی منابع و منافع ایران و ایرانیان و آسیب جانی و تلفات انسانی مردم ایران نباشیم.
با تشکر و دعای خیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
برادران خیامی بخوبی ایران خودرو را تاسیس و اداره میکردند، چرا از آنها گرفته شد؟؟؟ و چراهایی دیگر ؟؟؟
پاسخ ها
سهراب
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
اولا تایید می نمایم نظرات آقای شریف زاده را ( که البته نمی شناسمش)

دوما ؛ جناب آقای مقیمی که شما را از الان دکتر صدا میکنند در حالیکه طبق نوشته های سایت ایران خودرو ؛ در حال نگارش رساله مربوطه هستید ؛ خدا وکیلی چند سال سابقه کار غیر دولتی دارید تا بدانید که روشهای زنده نگه داشتن یک بنگاه اقتصادی چقدر نیاز به درایت ( تنها با داشتن تفکراتی مانند آنچکه در بخش خصوصی و بدون پشتوانه دولت وجود دارد) – شجاعت تصمیم گیری – آشنایی کامل به مسایل فنی و مسایل کیفی محصول تولیدی – داشتن روحیه لازم برای حرکت به سمت دانشهای نو و تکنولوژیهای نو در حوزه محصول تولیدی – آشنا به امور مدیریت انسانی و ... دارد.
اگر خوش بینانه به موضوع نگاه کنیم که شما را آورده اند تا به عنوان مدیرعامل سالهای آتی بزرگترین خودروساز کشور تحولی در این صنعت ایجاد نمایید ؛ انصافا شما چقدر به روندهای جهانی در حوزه صنعت خودرو اشراف مطالعاتی دارید؟ آیا از تکنولوژی خودروهای پاک و با عملکرد و کارایی بالا اطلاعاتی دارید ؟ آیا درخصوص مشکلات فنی و تولیدی این نوع خودروها دیدگاهی دارید ؟ آیا اصلا میدانید که در سال 1355 - معاصر با سال تولد شما - پیکان با گیربکس اتوماتیک به بازار عرضه میشده اما در این 40 سال هیچ کدام از غولهای خودروسازی کشور کوچکترین حرکتی به سمت کسب و پیاده سازی دانش طراحی و تولید گیربکسهای اتوماتیک برنداشته اند اما اکنون بازار تشنه این تکنولوژیها است ؟ آیا هنر تولید همزمان چندین محصول مختلف در یک خط تولید ؛ به منظور اقتصادی تر کردن پروسه های تولید ؛ تا کنون به گوشتان خورده است؟ آیا از الزامات جهانی صنعت خودرو در حوزه های ایمنی – کاهش آلودگی – راحتی سفر ( که همه خودروسازان در کشورهای مختلف آنها را پذیرفته اند و به سمت آن در حرکت هستند ) چیزی میدانید؟ آیا از روشهای تولیدی اقتصادی و مقرون به صرفه و با کیفیت مورد قبول مشتریان ( در قبال مبلغی که برای محصول مورد نظر پرداخت میکنند ) سررشته ای دارید ؟ آیا تا کنون در فرآیندهای مرتبط به روشها و آزمونهای تست و ارزیابی خودرو و منطق حاکم بر آنها به منظور برآورد خرابی قطعات و سیستمها بوده اید تا در آینده احساسی و شعاری تصمیم نگیرید و تسلیم جو و فشارهای دولت نشوید و مردم را ( به منظور جلوگیری از پیش فروش خودرویی که هنوز به اصلاح عمومی جواب خود را پس نداده ) دچار ضرر و زیان ننمایید ؟
و خیلی سوالات اساسی دیگری که به نظر نمیرسد جواب مثبتی برای آنها داشته باشید.
اما شاید حداقل بتوانید مردم را در همین شرایط فعلی و با همین محصولات فعلی از دست کارچاق کن ها و دلالان و برخی نمایندگیهای سود جو و مشتری سوار آن شرکت در سرتاسر ایران نجات دهید. شاید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
مگه مدیر عامل هم تصمیم می گیره؟ مگه می تونه کاری بکنه؟
مرا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان....
نظرات بیشتر