آخه خداوکیلی این دیگه پرسیدن داره خودروی 40 سال پیشو با 100 میلیون به ملتی که هیچ چاره ای نداره با مهلتهای یکساله و قردادی میفروشند باز سوال می کنید این خودش جای سوال داره ؟!!!!!!!!
باید این سرطان درمان شود، حتی اگر با درد همراه باشد. تعطیلی صنعتی که تمام منابع رو می بلعد و خروجی فاجعه آمیز دارد بهترین خبر خواهد بود. کافی ست که اجازه فعالیت به تمام شرکتها داده شود که شاهد برپایی کارخانه های مختلف از کمپانی های معتبر در کشور خواهیم بود، خواهید دید که تمام مشاغل ادعایی جایگزین میگردند و دولت هم میتواند با توجه به تولید خودرو با کیفیت قیمت سوخت را بروز و درآمد داشته باشد. ولی مافیای خودرو جلوی این اتفاق را میگیرند و حالا مدعی نیاز به حمایت ویژه هستند، از یک طرف گران فروشی و از طرفی حمایت مالی میشوند، ....
با تعطيلي ايران خودرو و سايپا بزرگترين خدمت را براي ادامه حيات ايرانيان مي كنيد.
نه قيمت مناسب نه كيفيت مناسب.اگر صنعت خودروسازي كشور كوير هم بود بعد از 40 سال الان بايد محصول ميداد.متاسفانه محصولات خودرويي كشور به مانند نوزادان ناقص الخلقه كه دنيا مي آيند مي باشد.
برادر من ، خواهرمن ،عزیز من .... تا زمانیکه که منافع عده ای خاص از خودروسازی تامین میشود هیچ کاری نمیشه کرد. امام زمان هم ظهور کنه این مشکل حل نمیشه. باید دست این افراد قطع بشه تا این صنعت رنگ شکوفایی و رشد را ببینه.وقتی مردمو به زور میگویند شما انتخاب دیگه ای ندارید و 10 برابر قیمت واقعی در مقایسه با کیفیت خودرو های خارجی میبایست این خوردور را بخرید ومردم هم چاره ای جز آن ندارند ومیخرند آیا اوضاع بهتر از این خواهد شد؟/
آزاد سازی وحذف تعرفه خودرویی مطمعنا" کمک خواهد کرد البته در صورت خصوصی سازی.
در صورت عدم خصوصی سازی همان افراد سود جو از عامل بیکاری در شرایط کنون به نفع خود سو استفاده خواهند کرد وآن را پیراهن عثمان خواهند نمود
همین نظم (ممنوعیت واردات و یا تعرفه بالا ) باقی باشد . ولی به خودرو سازها به شرطی مجوز تولید داده شود که حتی یک پیچ و مهره از خارح وارد نکنند و کوچکترین درصدی از معافیت را به انها ندهند .
احتمالا تولید برخی قطعات های تک برایشان گران تمام خواهد شد اما در مقابل از امتیاز بازار حمایتی گمرکی 80% درصد برخوردارند و هم چنین عوامل تولید ارزان چون انرژی نیز کمک انهاست . بدین ترتیب بوای صید سود کلان یا دانش ساخت خود را ارتقا می دهند و یا بازار را خود واگذار خواهند کرد . کافی است یک یگان ویژه و اظطراری تشکیل شود و روند تولید کاملا داخلی را به طرق مختلف کاملا سختگیرانه راست ازمایی کند . یا تولید 100% داخلی (به هر قیمتی ) و یا تعطیلی .
که البته من اطمینان دارم به سرعت محصولاتی بهتر از خودروهای خارجی خواهند ساخت . کسانی که فکر می کنند انها نمی توانند خودرو خوب بسازند قدرت پول و میل به سوداوری را نمی شناسند .
اگر اکنون خودرو خوب نمی سازند به این دلیل است که این اکو سیستم به همین صورت نیم بند و ناقص به سود مخفی خود می رسد .
مشکل خودروسازی ایران باید حل شود . شاید گاهی نیاز به تزریق سرمایه داشته باشد اما به نظر می رسد اصل مشکل در مدیریت است . اگر صنعت خود رو را به حلقه های یک زنجیر تشبیه کنیم برخی از این حلقه ها در ایران نیست که باید ایجاد شود و برخی نیز ضعیف است که باید تقویت شود. می توان با ایجاد دانشگاه خودرو( برای تربیت نیروهای طراح و مدیر) ، مرکز آموزش فنی - حرفه ای خودرو ( برای تربیت نیروی کارگری متخصص) ، ایجاد شرکت ( های ) طراحی خودرو برای دادن خدمات طراحی به سی و چند شرکت خودرو ساز و کاهش هزینه های ایشان از بابت طراحی ، شرکت تست ایمنی ، شرکت ناظر کیفی برای ارائه خدمات کنترل کیفی به شرکت های قطعه ساز برای کاهش ضایعات .... زنجیره تولید خود رو را از ابتدای طراحی تا انتهای خدمات بعد از فروش تقویت کرد . چه در مورد خودروهای شخصی ، چه خودروهای تجاری ( وانت ، کامیون ، اتوبوس ، ...) ، چه خودروهای صنعتی ( لیفتراک ، لودر ، ...) و چه خودروهای نظامی . همچنین باید نگاهی به آینده داشت که صنعت تولید و فروش خودرو در حال تغییر به صنعت فروش سفر است . همچنین موتور های قدیمی به موتور های برقی تبدیل خواهند شد.