یعنی قبلا گلوتن نداشت جدیداً گلوتن دار شده عجب! ما چقدر خوبیم
خان محمدعلی آقا
|
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
21
پاسخ
یعنی این گلوتن قبلا تو هلیم نبود؟!
amir
|
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
26
پاسخ
آره ما ملت هم گوشهامون مخملیه داداش!!!!
ناشناس
|
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
22
پاسخ
چرا تو ابگوشت خونگی پنبه ای نمیشه ؟
امیر
|
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
1
16
پاسخ
چطور تا حالا اینطور نمی شد؟
ناشناس
|
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
1
15
پاسخ
اول بهتر است به جای کلمه حلیم (صفت به معنی بردبار ) از کلمه هلیم ( ماده ای خوراکی خمیری شکل) استفاده شود.
دوم : بهتر است در تهیه هلیم به جای گوشت قرمز از گوشت بوقلمون استفاده شود، در صورت نبود گوشت بوقلمون از گوشت مرغ و اگر گوشت مرغ نبود از گوشت قرمز استفاده شود.
ناشناس
|
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
6
7
پاسخ
برای حل این مشکل گوشت را جدا پخت میکنن و در مرحله اخر که حلیم تقریبا اماده هست اضافه میکنند اینجا برای راحتی کار گوشت را از اول اضافه میکنند و این مشکل درست میشه
ناشناس
|
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
19
پاسخ
یعنی بعد از دوهزار سال تازه امسال و با انجام آزمایشات خیلی خیلی مهم و پایه ای مردم فهمیدند وقتی گوشت با گندم پخته شود و هم بخورد میشود پنبه؟ بابا دست مریزاد
ناشناس
|
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
15
پاسخ
جدیدا ترکیب گوشت و گندم چنین میشوند؟
ناشناس
|
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
1
17
پاسخ
دقیقا حق با شما است
این همه سال هم که حلیم عادی غیر پنبه ای تناول می کردیم اشتباه بود و در گوشت ها گلوتن نبود
مرگ بر آمریکا