من خودم پس از اینکه به حلیم شک کردم، رفتم و اون رو داخل یک توری شستم و به سادگی تکه های پنبه رو دیدم.
ناشناس
|
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
1
14
پاسخ
انشاء الله که این شایعات حقیقت نداشته باشه. در مورد زور رس کردن هندوانه هم بررسی کنید. شایع شده که با مواد شیمیایی و کودهای خاصی (مخصوصاْ در جنوب کشور) هندوانه را قرمز میکنند. خواهشاْ به این شایعه هم رسیدگی شود.
ناشناس
|
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
15
پاسخ
آره ما هم باور کردیم
ناشناس
|
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
10
پاسخ
خب زودتر تحقیق میکردید ، از اون موقع دیگه حلیم بیرون زهر مارمون شده . ولی لامصب بازم میخریم ها....
ناشناس
|
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
11
پاسخ
ایران از قدیم در علم کیمیاگری پیشتاز بوده...ابوعلی سینا سالها تلاش میکرده مس را به طلا تبدیل کنه و حال در قرن ۲۱ افتخاری دیگر به افتخارات ما افزوده شده...تبدیل پنبه به گوشت.....البته ما هم که گوشامون درازه دیگه
ناشناس
|
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
9
پاسخ
یوخ بابا؟ واقعا به زحمت افتادن دوستان ما.
یک کلمه از اتحادیه مربوط سوال میکردن مساله حل ميشد. آنوقت دیگر این همه کشفیات لازم نبود.
ناصر
|
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
9
پاسخ
چقدر کلکید بلا...............
نعمت اله دالوند
|
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
14
پاسخ
ما سالی دو بار هلیم درست می کنیم. والله چنین موردی ندیدیم. گوشت قذمز استفاده می کنیم
ناشناس
|
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
14
پاسخ
چو زباغ رعیت مک خورد سیبی برآورند غلامان او درخت از بیخ !!!!!!!
مملکت ول شده به حال خود ....
محمد مشهدی
|
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
19
پاسخ
مگه عصر حجرهه که گوشت "خریداری" کردید و رو سر دیگ رو یک لنگ پا ایستادید تا حلیم درست بشه!
یک جایی به اسم آزمایشگاهمواد غذایی هست که این کار رو بدون این ادابازی ها انجام داده و نتیجه قطعی می دهد.
فرق بین پروتئین و سلولز آنقدر هست که نیازی به این عوام فریبی ها نباشد.