قطعا مصاحبه ایشون هم از روی خیرخواهی بوده و اخباری مبنی بر برکناری ایشون قبلا به گوششون نرسیده بوده و صرفا برای رضای خدا و پیگیری منویات رهبر انقلاب احساس تکلیف کرده و با تابناک مصاحبه کرده اند. اصلا فکر نکنید ایشون دست پیش گرفته بودند ها!
فريدون
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
آفرين به شهامت وزير محترم . اين آقا پشتش به جاهائي گرم است كه توانسته انتقاد كند و گرنه كارگراني كه در اين مملكت 6 ماه حقوق دريافت نكرده باشند نيز جرات انتقاد را ندارند
ناشناس
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
اگر خصوصي سازي صورت گرفت و نتوانستيم قيمت لبنيات و گوشت را كنترل كنيم چه كسي پاسخگو خواهد بود ؟
ضمنا خصوصي سازي به معني سپردن اين امور مهم به ايشان و اطرافيان ايشان نيست .
لطفا خبرنگارتان را به داخل مجموعه بفرستيد تا ايشان و اطرافيان ايشان را بهتر بشناسيد ( منظور آقاي باقري مردم دوست مي باشد ) .
البته شايد خود شما هم جزو كساني باشيد كه دنبال انحصار خصوصي باشيد و اين به نفعتان نباشد كه حقايق را بنويسيد و با وارونه جلوه دادن حقيقت باعث تشويش شويد .
ومكر ا... خير الماكرين
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
هرکی رو از قدرت میندازن بیرون حافظ منافع کارگر میشه برو یه شغل دیگه پیدا کن بسته دیگه
ناشناس
|
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
تعجب ميكنم از دوستاني كه اينجور بدون اينكه حرفاي طرف مقابل رو بشنوند يه طرفه حكم ميدن و اجرا ميكنن.من از دانشجويان دكتر خليليان هستم.اين چيزايي كه شنيدم در مورد ايشون محاله.خواهش ميكنم از دفتر ايشون كه مسئله رو روشن كنن كه تا اينقدر راحت شخصيت آقاي دكتر رو يه همچين آدمائي لكه دار نكنن.من شك ندارم مسئله به همين سادگيا كه اين يارو تو نامه اش نوشته بود نيست.
محمد رضا
|
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
به نظر من رفتار وزیر بسیار مبتدیانه بود و حاکی از آن است که ایشان الفبای مدیریت را بلد نیست. البته این نوع رفتار تا حدود زیادی در سیستم اداری ما طبیعی است و در حال حاضر پررنگتر .
ناشناس
|
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
منم انتقاد کردم ولی کسی اهمیتی نداد
ناشناس
|
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
از طرف اعضائ ستاد دکتر احمدی نژاد استان فارس از این مدیر توانمند تقدیر میکنیم که با شجاعت حرف خودش را زد و نشان داد روحیه ولائی و اصولگرایی دارد
ناشناس
|
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
آقای باقری قبلا مدیر عامل یکی از شرکتهای وزارت جهاد کشاورزی بودند و فکر کنم استان فارسی باشند.