واقعا نامردی کردند که برش داشتند.من یه مهندس هستم کاش این حرفاشو جدی میگرفتند
ناشناس
|
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
حقت است كه بركنار شدي ، به خاطر اين كه :
- اولا" فريب تابناكيان را خوردي !
- ثانيا" زمان و مكان خود را نشناختي !
- ثالثا" حالا داري متوجه مي شوي كه اكثر طرفدارانت هم حتي ديپلم متوسطه ندارند ....
- رابعا" كجاي كاري ؟
ناشناس
|
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
1
پاسخ
تابناك تو كه شروعش كردي تا تهش برو لطفا !!!
تشكلهاي بخش كشاورزي
|
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
جناب آقاي دكتر خليليان با سعه صدر و با علم و آگاهي كامل وظايف وزارت جهادكشاورزي را انجام و از هيچ كوششي دريغ نميفرمايند و در تغييرات همه هم و غم ايشان اين استكه بخش كشاورزي كه متشكل از توليدكنندگان اعم از كشاورزان دامداران و .... ، تشكلها ، اتحاديها ، تعاونيها و بهرهبرداران و حتي مصرف كنندگان كه همه جامعه كشور را در بر ميگيرد آسيب نبيند . و براي تغيير هر گونه مديريت در مجموعه مختار است ، چون در قبال وظايف بخش مسئول است . حتي معاونين و مديران عالي استاني و ستادي تا بماند كه آقاي باقري يك مدير مياني يا پايه است .
ناشناس
|
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
خوب كاري كرد وزير. شمارو كذاشتن كه با مجموعه هماهنگ باشيد نه اينكه جوسازي كنيد. فكر مي كني با مصاحبه شما ورق برمي گردد؟
ناشناس
|
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
به نظر بنده بهانه دادن دست ديگران كاري را حل نميكند . ولي از لحاظ مديريتي بهتر بود اين مدير نظر خود را در خصوص درصد نايل شدن وظايف وزارت خانه و در قالب يك مقايسه به مقام بالاتر خود ارائه ميكرد تا در رفع عيب آن تلاش شود.
karim
|
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
1
0
پاسخ
آفرين به خودم ...چون با شناخت كلي كه از امور دارم بركناري اين آقارا پيش بيني كرده بودم.
ناشناس
|
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
ان شااله ایشان در پناه خداوند متعال موفق باشند چون نشان دادند در مقابل ظلم کوتاه نمی آیند.تابناک ممنون
جانی
|
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
1
0
پاسخ
اقای باقزی مدرک لیسانس دینی عربی داره بس کار آقای خلیلیان ستودنی است
ناشناس
|
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
جناب آقاي دكتر خليليان فردي است با پشتوانه علمي و با مطالعه و آگاهي كامل به وظايف خود كه همانا وظايف بخش كشاورزي كشور است بخوبي انجام و از هيچ كوششي دريغ نميكند در اين فرصت به مسائل وزارت پرداخته و به مديران نيز فرصت لازم را داده است و اكنون زمان ابقاء و تغيير فرارسيده و در تغييرات بدنبال آن است كه مجموعه وزارت و نيز بخش كشاورزي متضرر نشوند بلكه سود ببرند و حق هرگونه تغيير را دارند و در قبال وظايف بخش به عنوان بالاترين مقام ، مسئول است . حال آقاي باقري نخستين فرد تغيير بودند و انشاا... در فرصتهاي بعدي به نظام و كشور خدمت خواهند كرد . تنها جاي خدمت كه شركت فوق نيست . تمام عرصه كشور جاي خدمت است و نبايد به اين بهانه ها اين حق را از مقام عالي وزارت بگرفته شود . ماهم بوديم همين كار را مي كرديم . ما كه وصل به پست نيستيم اگه دنبال خدمت به خلق خدا هستيم .