پله برقی در چهار راه های شلوغ راهکار اساسی است. اولا محاسبات شما غلط است. دوما در محاسبات شما باید هزینه خدمات به ازای هر نفر حساب شود. یعنی اگر از این پله برقی ۱۰ هزار نفر در روز استفاده کنند؛ هزینه ها به شدت سرشکن میشود. پس پله برقی ارزش دارد. سوما یک راهکار استانداردسازی چراغهای راهنما برای اتومبیل و عابرین است. در انگلیس در چهارراه های فرعی سیستم زمان بندی شده ای است که همه تبعیت میکنند.
اگر بخواهيم براي مردم رفاه واسايش در نظر گرفته شود بايد از كشورهاي پيشرفته الگوبگيريم ودر غير اين صورت مانند ديه انسان كه با قيمت شتر محاسبه ميكنند هر چيزي را تحمل كنيم
اون قسمت که به گرونی پل عابر گیر داده به شدت مقرضانه پرداخته به موضوع جان انسان ها...حالا یه خدمات برای مردم خوب انجام میشه چشم ندارید ببینید هااا ...برید به هزینه هایی گیر بدید که برای سمینارها و اجلاس های مختلف و بی خاصیت میشه
پله برقی خیلی واجبه چون کسایی که سن بالاتری دارن و یا مشکل زانو دارن نمیتونن از پله معمولی بالا برن .
به نظر من ای نوع هزینه ها واجبه و باید انجام بشه .
بهتره صرفه جویی در جاهای دیگه صورت بگیره
قوانین راهنمایی رانندگی را باید از کودکی از کلاس اول و کودکستان به مردم آموزش داد نهادینه کنید. که در بزرگسالی رعایت کنند از روی پل و خط عابر پیاده عبور کنند نه وسط جاده و خیابان از این طرف به آن طرف دیگر رفت!
هر پل ماهیانه از 10 میلیون الی 50 میلیون و بیشتر برای شهرداری درآمد دارد
اصلا فلسفه ساختن پل عابر استفاده از فضای تبلیغاتی دو طرف آن است نه لزوما ایمنی تردد عابران
شاهد بر این مدعا اینست که اکثر پل های عابر در محل هایی نصب می شوند که حداکثر استفاده تجاری از فضای تبلیغاتی آن دارند نه تسهیل و ایمنی تردد عابران !!