همه چیز با گفت و گو تو این کشور حل میشه . نانوا با مامور اداره بهداشت گفت و گو می کنه مشکل حوهر قند حل میشه . نه خانی آمده نه خانی رفته !!!
نگران از سلامتی مردم
|
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
8
پاسخ
متاسفانه استفاده ار این ماده شیمیایی که نام دیگرش هیدروسولفیت سدیم است در بسیاری از صنایع غذایی کشور مانند کارخانجات قندسازی هم متداول است که مطمئنا آثار سوء بسیاری بر سلامت جامعه خواهد داشت. تمایل مردم به استفاده از محصولات سفید شده مانند شکر سفید، قند سفید و حتی نان سفید موجب استقبال تولید کنندگان محصولات غذایی به این ماده مضر و ارزان گردیده است. فاجعه هنگامی تشدید می بابد که ماده مورد مصرف از درجه صنعتی بوده و از درجه غذایی که استفاده از آن در حد بسیار ناچیزی مجاز است نیز نمی باشد. به نظر می رسد فرهنگ سازی لازم در خصوص استفاده از محصولات طبیعی تر که به طور طبیعی رنگ زرد-قهوه ای دارند توسط وزارتخانه های مربوطه صورت نگرفته است. تردیدی نیست که اگر بازرسان وزارت بهداشت با بازرسی های مکرر از نانوایی ها و حتی صنایع غذایی کشور با نصب پرده و تعطیلی واحد صنفی مردم را از مصرف چنین مواد مضری مطلع نمایند از کثرت واحدهای متقلب کاسته خواهد شد.
ابوالفضل
|
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
18
پاسخ
ای کاش میشد این جوش شیرین و از تمام نون ها حذف کنن...هزارتا ضرر داره
ناشناس
|
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
1
27
پاسخ
اعدامشون كنيد .
ناشناس
|
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
9
پاسخ
اطلاع رسانی کار خوبی است اما اینکه دردی از مردم دوا نمیکنه مسولین سازمان غذا و دارو باید درب تک تک نانوایی های متخلف رو پلمب کند اگر در هر منطقه درب 2 نانوایی پلمب شود آنگاه شاهد اینچنین فجایعی نخوایم بود
فرهاد
|
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
5
پاسخ
نام دیگر این ماده خطرناک بلانکت هست وبعنوان سفید کننده در قند استفاده میشه وبعضا بعنوان سفید کننده نان وجهت صاف شدن سطح نان بکار میبرند
ناشناس
|
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
25
پاسخ
تنها چیزی که برای مسوولین مهم نیست ، سلامتی مردمه
ناشناس
|
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
4
22
پاسخ
یعنی از آبلیمو با اسید و سوسیس و کالباس با گربه و... بدتره؟
مه
|
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
7
پاسخ
«آیاباتخلف به گونه ای که بتواند نقشی بازدارنده در تکرار چنین رفتاری داشته باشد، برخوردی داشته اند یا خیر؟»
نه عزیزم . مساله اینه که مجازات درست و حسابی برای اینا در نظر گرفته نشده
و همچنین نظارت ها روی مواد غذائی بسیار کمه.
تولیدات کشاورزی ما هم آغشته به سموم بیش از حدمجازند.
روشهای تولید هنوز سنتی هستند ،از کشاورزی گرفته تا نانوایی و...
استانداردها،استانداردها ی خوبی نیستن.
سطح آگاهی تولید کننده و مصرف گننده کمه.