متاسفانه استفاده ار این ماده شیمیایی که نام دیگرش هیدروسولفیت سدیم است در بسیاری از صنایع غذایی کشور مانند کارخانجات قندسازی هم متداول است که مطمئنا آثار سوء بسیاری بر سلامت جامعه خواهد داشت. تمایل مردم به استفاده از محصولات سفید شده مانند شکر سفید، قند سفید و حتی نان سفید موجب استقبال تولید کنندگان محصولات غذایی به این ماده مضر و ارزان گردیده است. فاجعه هنگامی تشدید می بابد که ماده مورد مصرف از درجه صنعتی بوده و از درجه غذایی که استفاده از آن در حد بسیار ناچیزی مجاز است نیز نمی باشد. به نظر می رسد فرهنگ سازی لازم در خصوص استفاده از محصولات طبیعی تر که به طور طبیعی رنگ زرد-قهوه ای دارند توسط وزارتخانه های مربوطه صورت نگرفته است. تردیدی نیست که اگر بازرسان وزارت بهداشت با بازرسی های مکرر از نانوایی ها و حتی صنایع غذایی کشور با نصب پرده و تعطیلی واحد صنفی مردم را از مصرف چنین مواد مضری مطلع نمایند از کثرت واحدهای متقلب کاسته خواهد شد.
اطلاع رسانی کار خوبی است اما اینکه دردی از مردم دوا نمیکنه مسولین سازمان غذا و دارو باید درب تک تک نانوایی های متخلف رو پلمب کند اگر در هر منطقه درب 2 نانوایی پلمب شود آنگاه شاهد اینچنین فجایعی نخوایم بود
«آیاباتخلف به گونه ای که بتواند نقشی بازدارنده در تکرار چنین رفتاری داشته باشد، برخوردی داشته اند یا خیر؟»
نه عزیزم . مساله اینه که مجازات درست و حسابی برای اینا در نظر گرفته نشده
و همچنین نظارت ها روی مواد غذائی بسیار کمه.
تولیدات کشاورزی ما هم آغشته به سموم بیش از حدمجازند.
روشهای تولید هنوز سنتی هستند ،از کشاورزی گرفته تا نانوایی و...
استانداردها،استانداردها ی خوبی نیستن.
سطح آگاهی تولید کننده و مصرف گننده کمه.