با سلام از موقعی که یادمان است در مورد مواد افزودنی در مواد غذایی و خصوصا" نان صحبتهای زیادی شده اما عمل نبوده و یا کم کاری شده به نظر من نانواهای بسیار محترم همگیشان میدانند که چه بکنند تا خلق اله مریض نشوند و خدا را هم خوش آید اما انجام نمیدهند چرا که آزادند هرجور میپزند و در هر وزنی که بخواهند ....علتش عدم بازرسی و عدم برخورد با نانوای نوعی میباشد اگر چند نانوایی را که کوچکترین تخطی از قانون میکنند را ببندند و جریمه سنگین ببندند دیگر این مشکلات را نخواهیم داشت ...فقط قاطعیت میخواهد و بس....
تابناک لطفا درح کنید تا خطر احساس شود
در بررسی 100نانوایی بصورت اماری توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران ثابت شد 70درصد انها در حال مصرف این سم هستند وابدا دستورات تعزیراتی وبازدارنده اعمال نشده وخطر جاری است
درست است که باید نظارت باشد چه از طریق دولت و چه شاید نیروی انتظامی! اما آیا مگه خود نانواها و اصولا خود ما مردم کاسب وجدان نداریم که چنین آشغال هایی را وارد خوراک روزانه مردم می کنیم؟! همانا خیانتی بالاتر از این کار وجود ندارد
ماده شیمیائی سفید کننده صنعتی بنام بلانکیت یا هیدروسولفیت سدیم(Na2S2O3)به اصطلاح جوهر قند،که ماده ای است سرطان زا متآسفانه بعلت عدم آگاهی بعضی نانواها از مصرف این ماده خطرناک در نان (برای جذب مشتری درسفید بودن نان) وعدم کنترل سازمان های نظارتی در این زمینه، سلامت مردم بشدت در معرض خطر قرار می گیرد.
وجود از این ماده درنان از طریق آزمون باقیمانده گوگرد،ناشی استفاده ازماده مذکور،قابل بررسی وکنترل خواهد بود.واین وظیفه بهداشت محیط (وزارت بهداشت وعلوم پزشکی ) خواهد بود،که برای حفظ سلامت مردم جلوی آدم های بی خبر وسودجورا گرفته وبا قاطعیت با آنها برخورد نماید.
پاسخ ها
ast
||
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
لطفا در مورد روش شناسایی ساده و البته خانگی این ماده در نان توضیح بیشتری بدهید
باید تو این مملکت دست بدامان حضرت عباس باشیم تا از شر روغن پالم و گوشت فاسد و جوهر قند و حوش شیرین سموم دفع آفات کشاورزی و هزار کوفت دیگه نجات پیدا کنیم ! مسئولین بهداشت مملکت که فرصت نظارت ندارند