با سلام به همه:منم این کیلیپ رو دیدم دلیل اینکه صحت نداره اینه که الان همه این فیلما رو با نرم افزار های جدید می سازن تلویزیون یه برنامه داره به نام افسانه زدایان یکی از این برنامه ها در مورد راه رفتن رو آب بود که ثابت کردن امکان نداره بشه رو آب راه رفت. واقعا یه پسری که به سن بلوغ نرسیده نمی تونه از یه فیزیک غیر معمول برخوردار باشه.امید وارم جامعه به سمت تعقل و واقعیت پیش بره.
دیگه نمیشه هیچ کنترلی داشته باشیم روی چیزهایی که بچه هامون میبینن ( بهشون نشون داده میشه) و خواسته و ناخواسته باهاش مواجه میشن . انقدر که تو جامعه همه گیر شده و قبحش ریخته شده. ما که سریال ماهواره ها رو هم نگاه نمیکنیم ولی بچه من داستان تمام سریال ها رو میدونه و هنرپیشه هاش رو هم میشناسه چون دوستاش تو مدرسه همه رو مو به مو برای هم تعریف میکنن. اینم یه نمونه ش که شما گفتید . یکی به ما بگه چه جوری بچه هامون رو از این مسائل دور نگه داریم؟؟؟
متاسفانه این نشأت گرفته از این تفکر است که " مطلبی را زودتر از همه دیده و به دیگران ارسال کند " برای ما یک افتخار محصوب شود بدون اینکه به معنی و نتیجه اخلاقی و انسانی آن بیاندیشیم.
باز هم مردم باید توبیخ شوند. متهم به بی خیالی شوند و هزاران تهمت دیگر!! چرا از کسانی نمی گویید که سالها افسار فرهنگ این کشور به دستشان بوده و فرهنگ ایرانی را همچون یابوی میراثی به هر دشتی کشانده اند و اینک که آن یابوی میراثی چموش شده است، مردم را و باز هم مردم را متهم می کنید. مدیران این همه سازمان های دولتی و غیردولتی (بزرگتر از دولت) کجایند؟ چرا کسی از آنها نمی پرسد؟ اگر پرسیده شودف آیا پاسخ خواهند داد؟
روزانه ميليونها اطلاعات پزشكي و علمي تو سط اين نرم افزار بدست علاقمندان ميرسد حالا بياييد و اين يك خركت غير اخلاقي را كه من هنوز نميدانم چيست را دوباره بهانه كنيد براي انسداد تلگرام