متاسفانه از زنگ خطر گذشته دیگه! فرهنگی باقی نمانده. برای مثال در همین مورد شخصا در هر گروهی که عنوان کردم خواهشا این مطلب را نشر ندهید، سیل توهین ها و ناسزا ها به سمتم روانه شد. بهرحال از جامعه ای که تا مغز استخوانش پوچ شده، انتظاری بیش از نیست. جامعه ای که افکار جواننش یا ارضای امیال جنسی است یا راه های رسیدن به پول از هر راه و با هر روش کلاهبرداری!
به خاطر حفظ ایران، به خاطر حفظ اخلاق، به خاطر حفظ خانواده، به خاطر حفظ جوانان، به خاطر حفظ نوجوانان، به خاطر حفظ ادب، به خاطر حفظ حریم ها، به خاطر احیای مردانگی که مرده است، به خاطر احیای تعصب که مرده است ، به خاطر احیای غیرت که اثری از آن نمانده، به خاطر احیای همه ی خوبی های از بین رفته و برای مرگ رذالت های نوین، تلگرام و شبکه های اجتماعی را دولت، باید شجاعانه و بدون ملاحظات، فیلتر کند و گرنه همه ارزش ها، به زودی خواهند مرد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۷
شبکه های اجتماعی کاربردهای مفیدی هم دارن. مثلا فرض کنید پدر و مادری فرزند محصلی در خارج از کشور دارن. ارتباط با فرزندان با استفاده از این شبکه ها خیلی راحت تره و هزینه هاش هم کمتره. به خصوص اینکه برخی از اونها قابلیت مکالمه تصویری رو هم دارن.
جامعه ما تو شرایط خاصیه٬ متاسفانه آمار افرادی که از اینترنت برای مطالعه و تحقیق بهره می برن به نظر من به ۲ درصد محدود میشه .شبکه های اجتماعی حتی وضعو بدتر هم کرد.