PEYMAN
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
بنظر بنده صنعت خودروسازی ایران هیچ مشکلی ندارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
خواهش مي كنم مديراني كه نمي توانند براساس خواسته مردم و پيشرفت جامعه قدم بردارند را برداريد و از مديراني كه در جهت اهداف مردم و پيشرفت جامعه كار مي كنند و دوست دارند به روز و با دنيا پيشرفت كنند و براي اين مردم كاركنند را بياوريد.
ايران خودرو و سايپا بايد در جهت پيشرفت با دنيا و براي اين مردم كار كنند و در خدمت جامعه باشند و محصولاتي با كيفيت بالا و ايمني خوب و با قيمت پايين به مردم تحويل دهند.
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
آنچه که صنعت خودرو به آن نیاز دارد علاوه بر مدیریت توانمند، وجود یک فضای رقابتی است. آنچه که تاکنون در این صنعت مانع از تمایز مدیر با کفایت از مدیران نالایق بوده است عدم وجود شرایط رقابتی بوده است.
بنام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
این اصطلاح خودروساز یک نوع شارلاتانیسم بوده که سیاستگذاران دو دهه قبل به آن دامن زدند و امر بر اقایان مشتبه شد فکر می کنند که جاده مخصوص دیتروید است آنها مدیران خودروساز
شهرام رهنمای خرمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
ببینیدوبررسی کنید پول گرانفروشی خودروهای یا همان ترابه های مرگ به حساب چه نهاد هایی واریز میشود.
ناشناس
|
Armenia
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
هاشم یکه زارع گفته است برای رسیدن به کیفیت و استاندارد جهانی، صنعت خودرو نیازمند زمان است؟ آیا نیم قرن و در خوشبینانه ترین حالت بیش از دو دهه فعالیت در این صنعت زمان کمی است تا بتوان به استانداردهای جهانی رسید؟ و بعد از این واقعا تولید کنندگان خودرو چقدر زمان میخواهند؟ یک سال، پنج سال، یک دهه یا یک قرن دیگر؟

اين بخش نويسنده حكايت از نگراني عميق اين بابا هست ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
تا خودرو به قيمت واقعي تحويل ما نشه خودرو نميخريم
خودرويي كه چند برابر نرخ ارز آزاد خودرو هاي اروپايي قيمت داشته باشد و ما فقط در مقابل خانه پارك كنيم و جايي با آن نتوانيم برويم را براي چه بايد بخريم هزار و يك دليل براي نخريدن خودرو وجود دارد
خودرو گران
بي كيفيت
جاده غيراستاندارد
طرح هاي ترافيكي
هزينه هاي گران سوخت و روغن
گراني قطعات و لوازم يدكي
سرويس گارانتي هاي بد
نبود پاركينگ در سطح شهر
خيابان هاي غير استاندارد
رانندگان ناشي
ترافيك
آلودگي
و . . .
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
این صنعت باید تعطیل بشه و مسیر برای کاملا رقابتی شدن بازار برای صنعت خودرو در ایران هموار بشه
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
باید کمپین تا تغییر ساختار صنعت خودرو ادامه یابد .حدف تعرفه و خصوصی سازی صنعت خودرو تنها علاج این درد است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
یکی از آشناهای من یکی از مدیر پروژه های ایران خودرو بود. جالبه در حالیکه تولیداتشون این همه مشکل داشت و مردم همه معترض بودن به جای اینکه مهندسین وارد و توانا داشته باشن که تمام وقتشون رو بذارن برای بهتر کردن تولید و برطرف کردن ایرادات کارشون، دنبال شرکت تو مناقصه هایی بی ربط به خودرو بودن مثلا یکی از رقبای شرکت مپنا بودن تو مناقصه ها و خوشحال بودن که مثلا مپنا منو ریل خراسان رو برنده شده ، ایران خودرو هم منو ریل کرمانشاه رو گرفته!!! باورم نمیشه چرا هیچکس کار تخصصی خودشو انجام نمیده ؟ این مشکل بزرگیه تو ایران که کمتر کسی تو کار خودش واقعا متخصصه و دقیقا روی تخصصشش کار میکنه.
نظرات بیشتر