آیا زمان آن نرسیده که این تبعیض یا به عبارتی دیگر «آپارتاید» مدرکی و اجتماعی پایان داده شود؟
«تو برای وصل کردن آمدی / نی برای فصل کردن آمدی»
مدیریت جدید کتابخانه ملی لطفاً توجه کنند!
پاسخ ها
محمد
||
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
فقط اونایی که میرن دانشگاه نخبه هستند ، نه اونایی که قبلا میرفتند !
فرد لیسانسه ای که خلاقیت فنی-مهندسی داره و سازه هایی رو میسازه رو با شخصی که فقط داره ارشدش رو میگیره مقایسته می کنید، خیلی نامردیه !
یعنی نخبه بودن فقط از ارشد و دکترا به وجود میاد، یعنی یه لیسانسه نمیتونه به شکل شخصی کتب فنی این رشته ها رو بخونه و پروژه هاش رو جلو ببره. خیلی کلاسیک فکر می کنید. اشتباه می کنید، همین!
حالا برای استفاده از امکانات عمومی باید ثابت کنیم، نخبه ایم! چقدر مسخره.
به عنوان عضوی از کتابخانه به چند نکته اشاره می کنم ...
از ابتدای حضورم در کتابخانه تا کنون تا به حال دو بار توفیق پیدا کرده ام که در سالن عمومی جا پیدا کنم که این بر می گردد به گنجایش اندک این سالن نسبت به سالن تخصصی ... مورد بعدی بارها شاهد بوده ام که بسیاری از آقایان کمد برای گذاشتن وسایلشان نیافته اند، در حالی که قسمت خانم ها کمد های خالی به وفور دیده می شده .... برویم به سمت بیرون و در محوطه ی آب نما کتابخانه که عده ای ثابت در آنجا کارشان نشستن روی صندلی ها و یا استادن به صورت دائم تا دو سه ساعت آنجاست که یقیقنا خسته از مطالعه و پژوهش شده اند که یکی از کارگردانان و بازیگران و فیلنامه نویسان مطرح هم در این زمره قرار می گیرند !! ... نسبت به محله ی حقانی و کلا رستورانهای شمال شهر غذا از کیفیت و قیمت خوبی برخوردار است ... بسیاری از کتابها که در جستجوگرهای کتابخانه یافت می شود، قابل امانت گرفتن و حتی دریافت و مطالعه در کتابخانه نیستند و گویی فقط عنوانی در این جستجوگرها زده شده... برویم سراغ قسمت منابع غیر کتابی که گاهی پیش آمده برای سفارش یک پایان نامه، کارت عضویت را مسئولین گرفته و تا یک ساعت به دنبال پایان نامه ای که در جستجوگر کتابخانه بوده می گردند و در نهایت می گویند پایان نامه وجود ندارد ... خیلی طولانی شد، اما به طور کل محیط خوبی برای پژوهشگران و دانشجویانی است که به دنبال کسب علم بیشترند نه اهداف دیگر ...
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
عزیزم شما تو محله حقانی نیستی ! در کتابخانه دولتی ملی هستی . دقت کن ، دولتی !!!
من پنج ساله از سالن مطالعه کتابخانه ملی استفاده می کنم. قبلا که فارغ التحصیلان کارشناسی حق ثبت نام داشتن، متاسفانه به علت مختلط بودن، فضای کتابخانه محل قرار خیلی از دوستان بود. هر چیزی تو کتابخونه می شد دید به جز مطالعه. من با بعضی از کارمندهای کتابخانه و حراست که صحبت می کردم همه به این موضوع اذعان داشتن. خوشبختانه با پرهیز از اجازه ورود فارغ التحصیلان کارشناسی فضای کتابخانه خیلی بیشتر شبیه محیط پژوهشی شده و من از این بابت از مسئولین محترم ممنون هستم. شما هم اول چاله های عمیق معضلات فرهنگی مثل برخورد علمی تو فضای مختلط رو پرکنین بعدا بیاین سراغ نقد یه جای حرفه ای مثل کتابخونه ملی!
پاسخ ها
محمود
||
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
آخه این چه حرف نامربوطیه؟ چون جوان ها در کتابخانه قرار میگذارند پس درش را گل بگیریم؟ دانشگاه ها را هم که دارند گل میگیرند به همین بهانه های واهی افراد بی فکری مثل تو هستند که به خاطر یک علف هرز دستور قتل یک باغ را میدهند
سهراب
||
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
یعنی فارغ التحصیلای کارشناسی خلافکارن؟ این آخه حرفه میزنی؟ خیلی دوست دارم بدونم رشته تحصیلی دانشگاهیت چیه.
ناشناس
||
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
شما از کجا می دونید من بی فکر هست و راجع به جایگاه فکری و فرهنگی بنده چه می دونید که به راحتی من رو به بی فکری متهم می کنید؟ اگر جوونها میخوان قرار بذارن برن پارک. برن پارتی. برن دربند. نه اینکه به پدر و مادر بگن داریم می ریم کتابخونه درس بخونیم و ... مرکز پژوهشی مثل کتابخونه یا دانشگاه جای پرداختن به مطالبه فرهنگی (و نه مطالعه فرهنگی) نیست. هز چیزی جای خودش رو داره. در ضمن کاش یاد بگیرین بدون توهین هم می شه با دیگران صحبت کرد.
اين موضوع نشانه درد مدرك گرايي عميق در كشور است.
و ازطرفي مشتي نمونه خروار است و كسي با اين اوصاف حق ندارد از ناآگاهي ها و پايين بودن مطالعه مردم بنالد.
کتاب های تک نسخه ای و خطی رو اول بازنویسی کنید و بعد خطی ها رو بگذاریدشون موزه، نه اینکه به بهانه ی تک بودن، محدودیت قرار دهید روی همه ی کتاب ها.
دستون درد نکنه که تعمیرشون می کنید ولی یه نسخه هم از روشون بگیرید که استفاده بشه !
در تمامی کشورها کتابخانه ملی در درجه اول وظیفه حفظ میراث ملی را دارد .اماکتابخانه ملی ما آنقدر درگیر ارائه خدمت همچون یک کتابخانه عمومی است که از وظیفه اصلی اش که حفظ میراث مکتوب کشور است وا مانده ... وامانده ... وااا مانده
این است وضعیت ما ....
عزیزانی که از رشته های مختلف و مقاطع مختلف به دنبال محلی دنج برای مطالعه میگردند نیز لازم است از خدمات کتابخانه های دانشگاهی وعمومی استفاده نمایند .
اما دقیقا مشکل اینجاست که آن کتابخانه ها به وظایف خود عمل نمیکنند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
تو از کجا می دانی که در "تمامی کشورهای دیگر" چه خبر است؟
ناشناس
||
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
آقای ناشناس ساعت پانزده به فرض که تمام کشورها چنین نباشد. اما آیا این دلیل میشود که خودمان را با کشوری مثل سودان و مالدیو مقایسه کنیم؟
واقعا این کتابخانه با این نحوه خدمات دهی اصلا قابل استفاده نیست. من یکبار رفتم و به غلط کردن خودم راضی شدم با شرایط کنونی دیگر حاضر نیستم پا در آنجا بگذارم حتی کتابی را که می خوام فقط آنجا داشته باشد.
شايان ذكر است كه اين كتابخانه معظم نزديك صد عضو هيأت علمي دارد، مجله چاپ مي كند، كار تحقيقاتي مي كند، نمي دانم اما هدف از اين همه كار چيست؟ آيا جز اين بايد باشد كه اين كتابخانه درست كار كند؟ فكر كنم همه اساتيد آنجا براي خودشان كار مي كنند نه براي كتابخانه ملي وگرنه وضع اين نمي شد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
20 هیات علمی- اول تحقیق بعد اظهار نظر
ناشناس
||
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
دوست عزيز 20 تا دونه عضو هيئت علمي تو كتابخونه هستن كه اون ها هم كارشون سياست گذاري در خصوص مسائل مربوط به كتابداري و آرشيو تو ايرانه و ربطي هم به ارائه خدمات به اعضا نداره حالا اين كارو درست انجام ميدن يا نه بحث ديگريست اما شلوغش نكنيم حرفمون بيشتر شنيده ميشه
«تو برای وصل کردن آمدی / نی برای فصل کردن آمدی»
مدیریت جدید کتابخانه ملی لطفاً توجه کنند!
فرد لیسانسه ای که خلاقیت فنی-مهندسی داره و سازه هایی رو میسازه رو با شخصی که فقط داره ارشدش رو میگیره مقایسته می کنید، خیلی نامردیه !
یعنی نخبه بودن فقط از ارشد و دکترا به وجود میاد، یعنی یه لیسانسه نمیتونه به شکل شخصی کتب فنی این رشته ها رو بخونه و پروژه هاش رو جلو ببره. خیلی کلاسیک فکر می کنید. اشتباه می کنید، همین!
حالا برای استفاده از امکانات عمومی باید ثابت کنیم، نخبه ایم! چقدر مسخره.