نظر آقای شهبازی مورد تائید است با این وضعی که شهر تهران پیدا کرده وخیابان هاش مملو از اتومبیل شده و در آستانه تبدیل شدن به یک پارکینگ بزرگ است وآلودگی هوا بیداد میکنه هیچ فرقی نداره صنعت خودرو بومی باشه یا وابسته اگه بنزین را گرون کنند تورم زیادتر میشه اگه این کار نشه همه میخواهند مرتب بصورت تک سرنشین سوار لگن هایشان شوند واز ترافیک هم لذت میبرن تازه وقتی تابستان ها به روستایشان برمیگردند چه پزی برای همین ترافیکهای تهران میدن چه کسی میخواد این گره های زیست محیطی اقتصادی فرهنگی را باز کنه فقط خدا میدونه
تا وقتی که دولت بدون چون و چرا از خودروساز که صنایع خودروسازی رو در انحصار خودش داره حمایت کنه ، نه کیفیت می ره بالا و نه باید توقع پیشرفت تو این صنعت رو داشته باشیم .
تنها ره حلش اینه که فضا رقابتی بشه ، وقتی که کیفیت خودرو بالا بره ، هوای تهران هم پاک خواهد بود .
من مدت 18 ساله که تو یکی از شرکتهای خودرو سازی کار می کنم باید بگم بزرگ ترین مشکل این صنعت حمایتهای بی حساب کتاب دولتها و عزل و نصب های عجیب و غریب در این صنعت بوده اولاً تا زمانی که خودروی ما قبل از اینکه تولید بشه پیش فروش شده و مصرف کننده حق انتخاب نداره از نظر اقتصادی یک مدیر باید احمق باشه که به دنبال کیفیت و افزایش ایمنی باشه برای اینکه کیفیت یعنی هزینه بیشتر و هیچ بنگاه اقتصادی به دنبال افزایش هزینه نیست این بازار رقابتی که برای یک مدیر انگیزه ایجاد می کنه که به سمت کیفیت بره تابتونه توی بازار رقابت کنه و گرنه این ره به ترکستانست و بس
دوماً تا زمانی که مدیریت این صنعت دولتی باشه و اونم از نوع ناتوان و بی تجربه معلومه که کار این صنعت به کجا کشیده میشه نمی دونم چطوری و با چه فکری یک بنگاه بزرگ اقتصادی رو به یه افرادی می سپاریم که حتی الفبای اون صنعت رو بلد نیستن و توقع داریم اونم تو2 الی 3 سال اون صنعت متحول بشه .
نکته آخر و اینکه توی این صنعت کار زیاد شده و قابلیتهای زیادی توی این صنعت هست امیدوارم که روزی برسه که خودروهایی با بهترین کیفیت و شایسته جامعه ایرانی تولید بشه .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
افزایش کیفیت و ایمنی شاید در ابتدا کمی هزینه بر باشه ولی اگه شما و همکارانتون در این 18 سال تکان کوچکی به این صنعت داده بودید الان با صادرات خودروی با کیفیت و همینطور کم کردن فروش خودروهای خارجی در ایران، سود بیشتری نصیبتان شده بود و به نظر می آید مدیری احمق است که سرمایه گذاری بلندمدت را ضرر بداند
سلام. تا کی مردم باید اسیر سیاست های خودروسازهای داخلی باشن . الودگی هوا نداشتن امنیت جانی و گران بودن خودرو نسبت به کیفیت ان همه ثمره این به اصطلاح مدیران میباشد. جالب اینه که در هر برنامه تلویزیونی هم شرکت می کنند جوری صحبت میکنند که انگار مردم چیزی حالیشون نیست. هر جای دیگه دنیا باشه این آقایان را محاکمه میکنند . کیا سراتو کپ رو اگه سرچ کنین حدود پانرده هزار دلاره که با دلار آزاد میشه 45 میلیون اگر راست میگن تعرفه رو بردارند ببینم کی دیگه با این پولا میره پرشیا یا تندر سوار میشه.چرا ما حق انتخاب نداریم . اصلا کی گفته اسم این صنعت رو میشه گذاشت صنعت خودرو ساز. مصرف کننده ایرانی مظلوم ترین میباشد و این به اصطلاح مدیران باید در پیشگاه خداوند جواب پس بدهند. تابی تا به حال چند بار نظر دادم ولی تایید نشده لطفا این بار تایید کن. یا حق.
تحريم برداشته شود مگر كيفيت چقدر فرق ميكند تا جايي كه يادم مياد خودرو سازها هميشه گريه كردند و ميكنند تنها چيزي كه صد در صد است كم كاري و نداشتن مسئول دلسوز و كاردان است. همين ايران خودرو 50 سال پیش پيكاني را كه توليد ميكرد كره جنوبي در مقابلش حرفي براي گفتن نداشت. خيلي ذليليم
به نام حمایت از تولید ملی خودروهای بی کیفیت را با قیمت سرسام آور به خورد مردم می دهند، با جلوگیری از آزاد شدن صنعت خودرو و ورود خودروهای باکیفیت خارجی بدون عوارض هم به مردم بی احترامی کرده و هم ظلم مضاعفی می کنند. این آلودگی هوا هم دلیل اصلیش همین خودروهای داخلی هستش.
صنعت خودرو (فرغون)سازی در ایران دست عده یی یا گروه خاصی هستش که تحت هیچ شرایطی اجازه تغییر در رویکرد این صنعت و حتی قیمت ها نمیدهند حتی اگر رئیس جمهور بخواهد!!!!
ببیند تا به حال چقدر ملت داد زدن که آقا گمرک رو آزاد کنید یا تعرفه واردات رو معقولانه بذارید تا حداقل رقابت درستی درست بشه ولی باز دست های پشت پرده اجازه نمیدن!!!
چرا باید هموطنامون باید خودرویی رو سوار بشن با کیفیت و ضریب امنیت بسیار پایین؟؟
یک آرزوی محال:
فکرشو بکنید در صورت تعرفه درست گمرک و قیمت واقعی دلار و حقوق واقعیه هر کارمند و کارگر ی در سال چه خودرو های میشه سوار شد؟؟؟
حداقل هیوندا سوناتا
قیافه جاده ی شهرها چقدر تغییر می کنن