ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
دلسوز نداریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
هر کاری واردی میخوا کشور داری هم یک کاره واردی میخواد ........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
نه قیمت میاد پایین نه کیفیت میره بالا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
وقتی یک مسگر بنا بشه و یک بنا مسگر انتظار بیشتر از اوضاع بد اقتصادی نداشته باشیم همه چیز ارومه ما چقدر ناشکریم به پراید مینازیم و سمند میسازیم صادراتم داریم بسکی ما تن نازیم
payam
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
به نظر من باید از مالیات ورود خودرو در گمرک کم شود و توازنی بین قیمت خودرو داخلی و خارجی برقرار شود این کار موجب رقابتی شدن کارخانه های تولید کننده (مونتاژ کننده) خودرو خواهد شد
پرویز میری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
آیا آزادسازی خودرو و حذف تعرفه واردات آن برای کشور ضرر دارد؟
در طی این سال ها قیمت خودروهای ساخت داخل روز به روز توسط خودروسازان ایرانی با دردست داشتن انحصار بازار خودرو، افزایش داشته است که هیچ تحول خاصی در افزایش کیفیت آنها صورت نگرفته است. خودرو یکی از کالاهای ضروری و اساسی مورد نیاز مردم میباشد که مستقیما با مال و جان آنها ارتباط دارد. قطعا تمام کشورهای پیشرفته جهان خودرو نمی سازند و اصلا نیازی هم نیست که همه کشورها خودروسازی داشته باشند.
شاید اغراق نباشد که بگوییم درچندسال اخیر تمام هموطنانمان بر اثر مرگ ناشی از تصادف عزیزان یا اقوامشان داغدار شده اند. آیا اگر این افراد خودرویی معمولی در جهان مثلا هیوندای داشتند باز هم در اثر این حوادث فوت میکردند؟ قطعا خیر ، پس باید به این قضیه بسیار بیشتر از حوادثی مانند زلزله ،سیل ، اتش سوزی و… اهمیت داده شود.
اکنون هم اکثر مردم به دنبال خودروهای پیکان یا پراید ۲۰ سال پیش میگردند و خیلی ها حتی توان خرید آنها را هم ندارند ، چرا باید فقط ثروتمندان توانایی خرید خودرویی مناسب را داشته باشند. در حالی که روز به روز از خودروسازان خارجی شاهد معرفی مدل خودرو جدیدتر ، با کیفیت تر و ایمن تر با قیمتی مناسبتر هستیم متاسفانه خودروسازان ما در تولید خودروهای از رده خارج ۳۰ سال پیش هم عاجز مانده اند!! بطوریکه خودروهای تولیدی پرفروش ما مثلا پژو ۴۰۵ (که مربوط به دهه ها پیش است) با کیفیتی به مراتب پایین تر از مدل های نخستین آن نیز به سختی و بامنت فراوان برمشتری درحال تولید میباشد!
که این واقعا جای ناراحتی دارد که این خودروها باقیمتی گزاف و مصرفی بالا، تهدیدی برای مال و جان افراد و سرمایه های ملی میباشند. اما علت این امر حمایتهای زیادی است که از این صنعت میشود و آنرا در فضایی انحصاری و بدون رقابت نگه داشته است. (ای کاش این حمایتها از مصرف کننده میشد و در آن صورت مثلا ارز مبادله ای به واردات خودرو ، بدون تعرفه تعلق میگرفت تا مردم ما بهترین و امن ترین خودروها را باقیمتی مناسب میداشتند وقطعا این کاری درست و به جا است چرا که کمکی شایان به خانواده های ایرانی میباشد و در آن صورت دیگر شاهد دلال بازی و افزایش بی دلیل و نجومی قیمت ها نمیبودیم، البته امیدواریم با روی کار آمدن دولت تدبیروامید، این مهم به وقوع بپیوندد)
دلیل اصلی و ناصحیح این حمایتها از خودروسازهای داخلی نیز این است که با نبود این خودروسازها تعدادی افراد بیکار میشوند! که واقعا اینطور نیست و در صورتی که حتی این خودروسازها نباشند برای این افراد و حتی افراد دیگری هم ازطریق ایجاد نمایندگی های فروش انواع خودروها، خدمات پس از فروش ، مونتاژ خودروها و … شغل ایجاد میگردد و شاهد بازاری پویا ، بانشاط و بسیار رقابتی همراه با امنیت و آسایش جانی و مالی هموطنان ایرانی خواهیم بود.
قطعا خودروسازان داخلی زمان کافی برای نشان دادن تواناییهایشان را داشته اند و هرچه داشته اند رو کردند (که نشان داده اند چیزی نداشته اند) و هنوز هم از موتورها و پلتفرمهای قدیمی و غیرداخلی در انواع محصولات به اصطلاح جدیدشان استفاده میکنند. پس واقعا با آزادسازی واردات خودرو و حذف تعرفه، نه تنها کشور متضرر نمیگردد بلکه مزایای بسیار زیادی شامل حال کشور و مردمان بافرهنگمان که لایق بهترینها هستند ، خواهد شد و با وجود خودروهای استاندارد هم تلفات کمتر میشود و هم باعث صرفه جویی در مصرف سوخت و سرمایه های ملی میگردد. پس امیدواریم هرچه زودتر شاهد تحولی مثبت در این زمینه باشیم و تمام افراد بتوانند خودرویی باکیفیت و در شان یک ایرانی با قیمتی مناسب تهیه نمایند.
در طی سال های عمر خودروسازی ایران وقتی صحبت از مدل های ارزان قیمت خودرو می شود، مشتریان خود به خود یاد خودروهایی با کمترین امکانات می افتند اما این موضوع برای خودروسازان خارجی به گونه ای دیگر است. این در حالیست که خودروهایی که از لحاظ قیمت با خودروهای ساخت ایران برابری می کنند، دارای تکنولوژی های پیشرفته ای هستند.
شورلت اسپارک ؛ هم قیمت سمند!
شورلت اسپارک یکی از خودروهای ارزان قیمت این خودروساز بزرگ است. علیرغم اینکه تنها ۱۲هزار دلار قیمت دارد، به امکانات قابل توجهی مجهز شده است. این خودرو با ۱۰ کیسه هوا توانسته است ایمنی بالایی را برای سرنشینان خودرو فراهم کند. صفحه نمایش ۱۰اینچی، دوربین با پوشش دید عقب خودرو، روشن شدن خودرو تنها با لمس یک کلید و سوخت پایین و مقرون به صرفه از امکانات قابل توجه این خودروی ارزان است.
کیسه های هوای این خودرو به گونه ای طراحی شده است که درصد ضربه مغزی سرنشینان به صفر نزدیک شود. برای سرنشینان جلوی این خودرو علاوه بر در نظر گرفتن کیسه های هوای جلویی و کناری، کیسه هوایی از سقف نیز تعبیه شده است تا در صورت تصادف سر آنها در اثر اصابت به سقف دچار ضربه نشود. سرنشینان عقب نیز به کیسه های هوایی کناری دسترسی دارند.
چراغ هالوژن از دیگر امکانات این خودروست. ازمزیت های این چراغ ها، نورهای پهن و با طول زیادتریست که وضوح دید راننده را افزایش می دهد.
سیستم مانیتورینگ فشار لاستیک ها یکی دیگر از مزایای این خودروی ارزان قیمت است. این سیستم، هشداریست برای عواملی که می تواند باعث کاهش عمر لاستیک ها و کاهش توانایی آن برای جابجایی خودرو شود.
کنترل کشش خودرو یکی دیگر از مواردی است که برای خودرو درنظر گرفته شده است. با استفاده از این تکنولوژی لغزش و سرخوردن ناگهانی چرخ های خودرو بلافاصله تشخیص داده می شود و سیستم به طور خودکار آن را کنترل می کند.
پرویز میری کارشناس ارشد مهندسی صنایع
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
ابی که از دور ور دهان دولتمردان به دلیل رفع تحریمها راه افتاده مسلما به اشتیاق به ورود تکنولوژی وایجاد رونق اقتصادی نیست شکی نیست که این صنعت فشل به نیتی جز تولید علم شده چه اگر بنا به تولید بود صنایع دیگری مثل ماشین سازی هم امکان ایجاد ارزش افزوده بیشتری دارند وهم همکان ایجاد اشتغال بالای دارند و هم باعث پویای ورشد تکنولوژی میشوند اخر پر روی تا کجا وقتی هنوز نمی توانیم یک ابزار ساده برقی راطراحی یا کمپرسور یخچال راتولید کنیم دم از چندمین خودرو ساز شدن میزنیم تابناک جان کاش توان طرح این سوال را داشتی : چه کسی دارد دروغ میگوید؟
پاسخ ها
حامد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۵
عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
تجربه بزرگراه و پل سازی برای حل مشکلات ترافیک سالیان پیش در کشوری مانند انگلیس امتحان و مردود شد بنابراین مادامی که سیاست عمومی اختصاص منابع به ماشین داران است روز بروز بر ترافیک افزوده خواهد شد و این موضوع پیچیده ای نیست .
ثانیا چه صنعت خودرو و چه هرصنعت دیگری تازمانی که انحصار و سودجویی غیر درست و قیمت غیر واقعی و بی صداقتی با مردم را در دستور کاردارد روز بروز به سوی سقوط بیشتر خواهد رفت .
برای جلوگیری از آلودگی بیشتر محیط زیست ایران لازم است که ایرانی ها کمی تمیزتر فکر و رفتار کنند تمیزی افکار تمیزی اعمال و تمیزی اعمال تمیزی محیط زیست را به دنبال خواهد داشت .
الله لا یغیروا ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم .
فراز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
سلام - آقای شهبازی درست می فرمایند. در واقع با هجوم خودروسازان خارجی همین قدر هم که خودرو می ساختیم اونهم هم به باد فنا میره به بهانه اینکه خودروهای داخلی ایجاد آلودگی می کنند و بقیه حرف و حدیث های مد روز
باز نشته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
قانون از کجا اورده ای برای مدیران این صنعت اجرا کنید بعد از شناخت مردم از سرما یه های مدیران مطمن باشید راه حل پیدا خواهد شد
نظرات بیشتر