این طرحها بیمعنی است. پولدارهاماشین شان را 2 تا می کنند. سر فقرا بی کلاه می ماند. مدیریت فعلا یعنی هر چه بی عرضه تری به مردم فشار بیشتری وارد کن و هزینه های انها را بالاتر ببر.
آقا جان این طرح ترافیک هم مثل همه کارهای دیگرمان است. میگویند همه چیزمان به همه چیزمان می آید. جالب است که انگار ما کارشناس حرفه ای ترافیک نداریم و مثل خیلی چیزای دیگه مردم مشکلات اصلی را می گویند. در حالیکه هر مشکل اجتماعی را باید کارشناسان مربوطه مثلاً در این مورد کارشناسان ترافیک-حمل و نقل- شهرسازی-هواشناسی-محیط زیست و .. که متبحر باشند بعد از بررسی همه جوانب تصمیم گیری کنند و طی مثلاً یکسال به طور واقعی مسئله را حل کنند.این درست نیست که هر تصمیمی بخواهیم بگیریم به زندگی مردم آسیب برساند. شانگهای 23 میلیون جمعیت دارد اما 12 خط مترو دارد. فرهنگ سازی کرده اندو وسایل نقلیه عمومی شیک دائماً در رفت و آمد هستند و از زاویه ای باید برای مردم کار ایجاد کنند تا هر کس بیکار است از روی استیصال به مسافرکشی روی نیاورد. درآمد کشور را باید برای ایجاد شغل هم استفاده کرد. مردم ایران که بهترین مردم دنیا هستند شایسته زندگی بهتری هستند. باور کنید.
باسلام.ازدولت عزیز می خوام اینکاررور نکنندچون عده ای از مردم مثل من تمام درآمدزندگیمون از این راهه.حالا بیا این درآمدرو ناچیز از مسافربری رو نصف کن با سه تا بچه می خوام ببینم ماها چه طوری زندگی کنیم؟!!!! تورا بخدا اینکارو نکنید.
تو اين مملكت فقط مديريت بحران ميشه و هيچ وقت تا بحراني رخ نده از قبل براش راهي پيدا نميشه...
وقتي هم كه بحران اتفاق مي افته فقط و فقط و فقط مسولان تنها راه رو پاك كردن صورت مسئله ميدونن و در نهايت دودش فقط و فقط تو چشم ما مردم بدبخت ميره...
اصلا مگه ما مردم مهم هستيم كه حالا سلامتيمون مهم باشه...
ما كه در هرصورت بايد اين دود رو با اين بنزينها و هزار تا عامل ديگه بخوريم پس حداقل تو ماشين كه باشيم كمتر دود ميخوريم...
اصلا اين طرح زوج و فرد كلي يعني ما مردم كه داريم هرروز با اين همه مشكل اقتصادي و .... دست و پنجه نرم ميكنيم حالا بايد با كنار خيابون تو سرماوبارون و برف و دود خوردن هم دسته و پنجه نرم كنيم تا انشالله يكي از همين روزها بعد از اين همه سختي و بدبختي كشيدن مرگ بياد سراغمون و بميريم تا از اين همه فشار بمبريم و راحت شيم...
آمين...
تهران شهری با شیب شمالی جنوبیه. گوگل طرحی برای حمل و نقل از طریق دوچرخه سوار بر مونوریل داده بود!!
در تهران اگر در بلندی ها برجکی ساخته بشه و این برج ها با کابل به برج هایی در جنوب متصل بشن، بدون کمترین هزینه حمل و نقل شمالی جنوبی تهران حل میشه.
حتی با مورب ساختن این برج ها، مثلا از شمال شرق به جنوب غرب و بالعکس تا حدی مشکل شرقی و غربی هم حل میشه.
با سبک شدن این ترافیک میشه اتوبان ها رو به مسیر های پر ترافیک تر اختصاص داد.
این همه حمل و نقل فقط به کمک جاذبه.
این طرح کامل نیست پس لطفا برای اظهار فضل، به مسخره نگیرید.
چرا تابناک به افرایش ساعات کار اشاره تمیکنی کم کردن ساعات کار در شهرهای بزرگ باعث شناور شدن ترافیک بود و تاثیر زیادی در کاهش آلودگی و تقویت بنیاد خانواده ها داشت من همسرم شاغله الان با بچه هام تا میرسه خانه ساعت 6 است .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
بهانه ...... ...... نان جو است!
تنبلیت میاد بری سر کار خوب بمون خونه یا به پارتی ایی که کار رو برات جور کرده بگو یه کاری برات جور کنه که بشینی خونه، سر برج به سر برج بری حقوقت رو بگیری ......
با سلام
در جواب دوستانی که فرمودند راه حل ارائه کنید:
1- با دوربینهای موجود در سطح شهر به راحتی پلاکها قابل ثبت می باشد. به این ترتیب برای حل مشکل (موقتی) پیشنهاد می شود که تعداد روزهای تردد هر پلاک مورد نظر قرار گیرد (در خصوص زمان نمی دانم امکان اجرا وجود دارد یا نه) با یک محاسبه ساده که از آمار قابل استخراج است سقف پایین تردد مثلاً 100 روز برای هر پلاک مجاز در نظر گرفته شود. به این ترتیب هر کس فقط به میزان نیاز واقعی از خودرو استفاده می نماید. (اطلاع رسانی از طریق پیامک مقدور است)
2- برای ارگانهایی که به فکر درآمد هستند: از بالای 100 روز تا 200 روز عوارض محاسبه و به صورت دوره ای برای صاحب پلاک ارسال شود. (ضمن اطلاع رسانی پیامکی یا ...)
3- باز هم برای تکمیل ردیف فوق برای بالای 200 روز تا حدود 290 روز (غیر تعطیل) عوارض سنگین تری در نظر گرفته شود (به جای فروش آرم طرح ترافیک)
این طرح پیشنهادی که دوستان نگویند چرا فقط غر می زنی!!
اما چرا کسی که جمعاً 50 روز در سال نیز خودروی خود را بیرون نمی آورند (خودم شاید کمتر از 20 بار از خودروی شخصی استفاده می کنم)، وقتی واقعاً نیاز ضروری و فوری (بیمارستان و ...) به خودروی شخصی دارم با مانع طرح ترافیک روبه رو می شوم؟؟؟!!!!!
آیا به جای راحت ترین راه حل، بهینه ترین راه حل با کمی تفکر قابل اعمال نیست؟
البته بهد از اجرای مسکن فوق، مسئولین محترم می توانند به فکر توسعه حمل و نقل عمومی و افزایش کیفیت آن، افزایش کیفیت خودرو های تولید داخل که بیشترین آمار تولید و تردد را دارند، افزایش کیفیت سوخت و راه حل های بلند مدت باشند. البته در خصوص بهبود کیفیت خودرو داشتم فکر می کردم پیکان بعد از 35 سال متوقف شد و پژو 405 و سمند با موتور مشابه نیز 20 سال در حال تولید (انبوه) هستند. حالا برای ارتقای تکنولوژی به یک خودروی نه ایده آل بلکه قابل قبول چقدر زمان نیاز است؟ خدا می داند.
و من الله التوفیق
یک راه حل اینه که بعضی اتوبانهای پر ترافیک رو به صورت محلی یکطرفه کنند.
صبح و عصر جریان ترافیک تهران مشخصه پس چرا از همه ظرفیت اتوبان ها استفاده نکنیم!